Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ξύπναγε με μελανιές και έλεγε ότι είναι στοιχειωμένη...Τότε η κάμερα κατέγραψε κάτι ανατριχιαστικό

Δεν θα το πιστεύετε

22 Μαρτίου 2020 13:52
Ξύπναγε με μελανιές και έλεγε ότι είναι στοιχειωμένη...Τότε η κάμερα κατέγραψε κάτι ανατριχιαστικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η γυναίκα ισχυριζόταν ότι είναι στοιχειωμένη αλλά κανείς δεν την πίστευε. Τότε με κάμερα κατέγραψε κάτι που δεν θα πιστεύετε ό,τι βλέπετε.

Η 33χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών, Ντόνα Αίρες, είναι πεπεισμένη πως το σπίτι της είναι στοιχειωμένο και μάλιστα πως πρόκειται για το φάντασμα του αδερφού της ο οποίος έχει πεθάνει. Ακόμα ένα ανατριχιαστικό περιστατικό που έχει καταγράψει κάμερα σε στοιχειωμένο μέρος, μπορείτε να δείτε εδώ. Τελικά τι συνέβη;

Σύμφωνα με όσα είπε στην Daily Mirror, τα παράξενα φαινόμενα άρχισαν το 2009, λίγο μετά τον θάνατο του Πόλ και εξαιτίας της μη καλής κατάστασης της σχέσης τους λίγο πριν το τραγικό συμβάν, είναι σίγουρη πως είναι το πνεύμα του αυτό που την βασανίζει.

Έτσι λοιπόν, αποφάσισε – μαζί με τον επί σειρά ετών σύντροφό της – να μετακομίσουν.

Αυτό όμως δεν εμπόδισε το φάντασμα να τους ακολουθήσει! Εν ολίγοις, η Αίρες και η οικογένειά της έχουν μετακομίσει 5 φορές από το 2009 και κάθε φορά το φάντασμα είναι στην νέα τους κατοικία.

Αρκετές φορές έχει ξυπνήσει με γρατσουνιές και μελανιές στο σώμα της…

Αλλά το πιο τρομακτικό περιστατικό ήταν όταν μια αόρατη δύναμη την καθήλωσε στο κρεβάτι και δεν μπορούσε να κουνηθεί…

Η κούνια σε μια παιδική χαρά άρχισε να κουνιέται...Αυτό που κατέγραψε η κάμερα της οικογένειας ανατριχιάζει!

Η παιδική χαρά είναι σημείο διασκέδασης για τα παιδιά, και κανείς δεν μπορούσε να φτανταστεί, αυτό που συνέβη στην οικογένεια. Για έναν μπαμπά η επίσκεψη στο πάρκο μετατράπηκε σε σκηνή από ανατριχιαστική ταινία τρόμου. Θα σοκαριστείτε με αυτό που κατέγραψε η κάμερα!

Ο Σκότι Ντέντον και τα παιδιά ανυπομονούσαν να παίξουν σε μια τοπική παιδική χαρά, αλλά όλοι έμειναν «στήλη άλατος», όταν είδαν μία από τις κούνιες να κουνιέται μόνη της παρότι εκίνη την ημέρα δε είχε καθόλου αέρα. Σαν να την κουνούσε κάποιο φάντασμα!

Ο Ντέντον το κατέγραψε σε βίντεο, το οποίο έχει ήδη παιχτεί πάνω από 4,5 εκατομμύρια φορές στο Facebook! Κάτι αντίστοιχο, με παιχνίδια που κουνιόντουσαν μόνα τους, είχε καταγράψει μια άλλη κάμερα στο δωμάτιο που έπαιζε ένα κορίτσι!

Όπως προέκυψε, και άλλοι κάτοικοι της περιοχής έχουν επίσης αναφερεί ότι η συγκεκριμένη κούνια κινείται από μόνη της. Μήπως θα μπορούσε να υπάρχει κάτι το υπερφυσικό εδώ; Ενώ φαίνεται να υπάρχει ένα ελαφρό αεράκι στο βίντεο, το γεγονός ότι οι υπόλοιπες κούνιες δεν κινούνται, είναι σίγουρα μυστήριο…

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share