Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αγέλη λιονταριών ανέβηκε πάνω στο δέντρο - Ο λόγος; Τρομακτικός

Σοκ!

21 Μαρτίου 2020 08:47
Αγέλη λιονταριών ανέβηκε πάνω στο δέντρο - Ο λόγος; Τρομακτικός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω ανατριχιαστικό βίντεο, μια αγέλη λιονταριών, ανέβηκε πάνω στο δέντρο, για να φάνε κάτι που... είδαν.

Μετά την ιστορία με το λιοντάρι που όρμησε σε δεκάδες παιδιά, είδαμε έναν καυγά να ξεσπάει στο βασίλειο των λιονταριών, για αυτή τη μικρή αντιλόπη που βρήκε μια λέαινα πάνω στο δέντρο και πίστεψε πως ήταν δική της.

Το υλικό κατέγραψε η Lucky Makukula, που έκανε σαφάρι στο MalaMala Game Reserve της Νότιας Αφρικής και μας λέει πως το κουφάρι της αντιλόπης, είχε αφήσει λίγο πρωτύτερα πάνω στο δέντρο μια λεοπάρδαλη. Αμέσως, δυο λέαινες σκαρφάλωσαν εκεί πάνω και πάλεψαν για τα πρωτεία της τροφής, την ώρα που η υπόλοιπη αγέλη καραδοκεί από κάτω…

Δείτε το βίντεο:

Λιοντάρι πέφτει πάνω σε αυτόν τον άνδρα - Όταν μάθετε τον λόγο θα μείνετε άναυδοι

Έχετε ξαναδεί λιοντάρι να πέφτει με τέτοια δύναμη πάνω σε έναν άνδρα; Εμείς είδαμε και μείναμε άναυδοι. Το βίντεο "κόβει" την ανάσα.

Ξέρουμε, ότι το λιοντάρι είναι ένα άγριο ζώο, που ουκ ολίγες φορές έχει επιτεθεί σε ανθρώπους. Φαίνεται όμως, ότι ακόμη και αυτό το ζώο δεν ξεχνά, όταν κάποιος το έχει μεγαλώσει. Μετά τα λιοντάρια που αγκάλιασαν τη γυναίκα που τα μεγάλωσε, γνωρίσαμε την Κιάρα. Η Κιάρα είναι μια λιονταρίνα, την οποία μεγάλωσε ένας άνδρας απ' όταν ήταν μωρό, κάπου στο Μεξικό.

Μετά από καιρό η Κιάρα, συναντά τον άνδρα που την έσωσε και την μεγάλωσε και τρελαίνεται. Αρχίζει να του κάνει χάδια μέχρι που τον ρίχνει κάτω, καθώς πλέον έχει μεγαλώσει αρκετά. Βέβαια, σε πολλούς, οι εικόνες αυτές θα τους έκαναν να τους κοπεί η ανάσα. Όχι, όμως, και αυτή η ιστορία. Δείτε στο παρακάτω βίντεο το λιοντάρι Κιάρα να ευχαριστεί τον Αντόλφο που πριν πολλά χρόνια του είχε σώσει τη ζωή.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share