Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Μπήκε μέσα σε ένα υπόγειο καταφύγιο που βρήκε στον δρόμο...Μόλις δείτε τι αντίκρισε θα ανατριχιάσετε

Δεν θα το πιστεύετε

19 Μαρτίου 2020 17:43
Μπήκε μέσα σε ένα υπόγειο καταφύγιο που βρήκε στον δρόμο...Μόλις δείτε τι αντίκρισε θα ανατριχιάσετε

Αυτός ο άνδρας ήρθε αντιμέτωπος με μια τεράστια ανακάλυψη, η οποία είναι αυτό το υπόγειο καταφύγιο που θα δείτε παρακάτω. Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας, όπως δεν πίστευε ούτε ο ίδιος αυτό που αντίκρισε.

Ο Youtuber Shiey, έχει ανακηρύξει τον εαυτό του αστικό εξερευνητή. Πηγαίνει σε περιοχές από πόλεις εκτός ορίων και καταγράφει αυτά που βρίσκει. Στη συνέχεια ανεβάζει τα βίντεο στο YouTube. Το πιο πρόσφατο εύρημα του, είναι το πιο δημιουργικό πράγμα που έχουμε δει ποτέ. Κάτι επίσης περίεργο που έχει βρεθεί σε υπόγειο σπιτιού, είναι αυτό που θα δείτε εδώ.

Εξερευνώντας ένα παλιό εργοστάσιο στη Ρωσία, έκανε μια καταπληκτική ανακάλυψη. Στην περιγραφή εξηγεί,

«Φαινόταν εγκαταλελειμμένο, αλλά είχε ηλεκτρισμό και εξαερισμό, έτσι…

Ενώ περπατούσα πάνω στο έδαφος ενός εργοστασίου που βρισκόταν στη βιομηχανική περιοχή της πόλης, παρατήρησα ένα περίεργο μπλοκ από σκυρόδεμα με μια μεταλλική πύλη στο πλάι. Το άνοιξα και βρέθηκα να αναριχούμαι σε ένα σκοτεινό, μικρό τούνελ που οδηγούσε σε ένα υπόγειο βομβαρδιστικό καταφύγιο – σπίτι.

Στο βίντεο προστέθηκε και μουσική υπόκρουση, αλλά ακόμη και χωρίς αυτή, αυτό το μέρος θα εξακολουθούσε να είναι το πιο φρικιαστικό σημείο στον κόσμο.

Παρόλο που όλοι πιστεύουν ότι αυτό είναι ένα πραγματικά υπέροχο εύρημα, έχουν τις ακόλουθες απορίες.

Αυτό που είναι πραγματικά περίεργο σε αυτό, είναι ότι δεν φαίνεται να υπάρχει καθόλου φαγητό σε αυτό το καταφύγιο, ούτε καν κονσέρβες φαγητού.

Ποιος δημιουργεί ένα τεράστιο καταφύγιο με ιατρικές προμήθειες και ρούχα, αλλά δεν βάζει καθόλου φαγητό μέσα σε αυτό;

«Έχει μαζί του ελεγκτή αέρα; Ο παλιός σφραγισμένος υπόγειος αέρας, είναι ένας γρήγορος τρόπος να πεθάνεις.»

«Θα ήθελα να έβλεπα λίγα περισσότερα από όλα αυτά τα σημάδια και τα αποκόμματα χαρτιού/αφίσες παντού. Ένα πιο κοντινό πλάνο θα ήταν τέλειο.» – Sl1mman

«Ο μόνος τρόπος για να βγεις από αυτό το μέρος είναι μέσα από το άνοιγμα που πέρασε; Δεν θα μπορούσε να είχε κλειδωθεί από έξω;»- CourtneyChaos

«Λοιπόν κύριε Sheiy, φαίνεται ότι οι οπαδοί σας θέλουν να επιστρέψετε. Η συμβουλή μου είναι όχι. Το ζόμπι μπορεί να σας πάρει την επόμενη φορά.» – Jaroiten

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share