Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός Ισπανία: Γιαγιά είχε γενέθλια και οι γείτονες της τραγούδησαν από τα μπαλκόνια (video)

Ραγίζει καρδιές

19 Μαρτίου 2020 12:50
Κορωνοϊός Ισπανία: Γιαγιά είχε γενέθλια και οι γείτονες της τραγούδησαν από τα μπαλκόνια (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκτός από την Ιταλία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω κορωνοϊού βρίσκεται και η Ισπανία, με τους κατοίκους να παραμένουν σπίτια τους και να βρίσκονται σε καραντίνα, σε μια προσπάθεια περιορισμού του φονικού ιού!

Ένα βίντεο που δημοσέυσε το RT και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, συγκινεί, δείχνοντας μία στιγμή ενότητας και αλληλεγγύης μεταξύ των κατοίκων μιας πολυκατοικίας.

Μία ηλικιωμένη γυναίκα, 80 ετών, ανοίγει την πόρτα του σπιτιού της και αντικρύζει ένα κέικ με κεράκια πάνω. Είναι η μέρα των γενεθλίων της και οι γείτονές της δεν την ξέχασαν παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάνε. Μάλιστα, όλη η πολυκατοικία, από τα μπαλκόνια και τις εισόδους των σπιτιών τους της τραγούδησαν μαζί το ισπανικό τραγούδι γενεθλίων.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κορωνοϊός: Εγκλωβισμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού στην Ισπανία - Μακριά από συγγενείς και φίλους ζει το δικό του δράμα

Η απαγόρευση των μετακινήσεων που έχει επιβληθεί στην Ισπανία τον κρατά στο Αλικάντε, αφού οι Ίβηρες ζουν μεγάλο δράμα από τον κορωνοϊό!

Δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό που βιώνει ο Νίκος Βέργος, ο νεαρός επιθετικός του Παναθηναϊκού, που αγωνίζεται δανεικός στην Έρκουλες, αφού καλείται να βρίσκεται συνεχώς μέσα στο σπίτι του, μακριά από οικογένεια και φίλους.

Συν τοις άλλοις, η Ισπανία δοκιμάζεται πολύ περισσότερο από την Ελλάδα, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, συνεπώς ο Νίκος Βέργος θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, δεδομένου ότι τα πρόστιμα είναι πολύ βαριά.

Πώς περνά την ώρα του; Κάνοντας καθημερινά ατομικές προπονήσεις με το πρόγραμμα που έχει λάβει από την ομάδα του.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share