Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

"Εγώ δεν δουλεύω και κάθομαι σπίτι για την... μάνα σου! Και εσύ δεν μπορείς να την κρατήσεις σπίτι;"

"Πήγα σούπερ μάρκετ και 3 γριές κουτσομπόλευαν απ' έξω"

18 Μαρτίου 2020 10:55
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κορωνοϊός: Ένα πολύ σωστό ξέσπασμα από τον Personal Trainer, Κωνσταντίνο Λοϊζου, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και σας το μεταφέρουμε για να καταλάβετε πως έχει η κατάσταση στην σημερινή Ελλάδα του κορωνοϊού!

Το συγκεκριμένο παιδί, είναι γνωστός μέσα από τα βίντεο που ανεβάζει στο Facebook και στο τελευταίο ξεσπά για τους ηλικιωμένους της χώρας που δεν σέβονται τίποτα και βγαίνουν από το σπίτι, αγνοώντας πως εκατομμύρια Έλληνες έχουν χάσει την δουλειά τους, αυτές τις μέρες, ώστε να προστατεύσουν την τρίτη ηλικία! Ο personal trainer τα βάζει και με τους... συνομήλικούς του, οι οποίοι δεν μπορούν να κρατήσουν μέσα τους γονείς τους!

Δείτε το πολύ σωστό ξέσπασμα του στο Athensmagazine.gr:

#ΜένουμεΣπίτι Θέλετε να με ξεκανετε εσείς... Δεν εξηγείται αλλιώς... Όπως έριξα εγώ μπινελίκια στην μάνα μου Κάνε και εσύ το ίδιο στην δικιά σου... Τι δεν καταλαβαίνετε???? Υπάρχει πρόβλημα... #Εεελεεεεοοοος

Posted by Konstantinos Loizou on Monday, March 16, 2020

Τάσος Δούσης: "Το κόλπο με τα αντισηπτικά και τα παράνομα ραντεβού στα σούπερ μάρκετ!"

Μια ιστορία που βίωσε ο ίδιος στη νέα εποχή του... κορωνοϊού διηγήθηκε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Μέσα από όσα γίνονται με όλη αυτήν την ιστορία με τον κορωνοϊό, όπου τα κρούσματα έχουν αυξηθεί και στην Ελλάδα, δεν λείπουν και τα τραγελαφικά γεγονότα!

Πως ένας φίλος του γνωστού εκδότη και δημοσιογράφου κατάφερε να βλέπει την παράνομη σχέση του, τώρα που αναγκαστικά πρέπει να κλειστεί μέσα στο σπίτι! Ποια η απίστευτη δικαιολογία που είπε;

Δείτε την ξεκαρδιστική ιστορία του Τάσου Δούση στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Τάσος Δούσης: "Υπάρχουν άνθρωποι που είναι σε απόγνωση, αφήστε τους να πάρουν τον αέρα τους"

Το δικό του μήνυμα για την τρέλα που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην χώρα μας, σχετικά με το αν πρέπει να βγαίνουμε από το σπίτι ή όχι λόγω κορωνοϊού, πήρε ο Τάσος Δούσης μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, αφού ξεκαθάρισε πως δεν αναφέρεται στους απαράδεκτους τύπους που πήραν τις παραλίες το Σαββατοκύριακο, τόνισε πως θα πρέπει οι δημοσιογράφοι να αφήσουν ήσυχους τους ανθρώπους που βγαίνουν σε μια κοντινή πλατεία ή σε ένα πάρκο για να πάρουν τον αέρα τους!

Ξεκαθάρισε πως δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι σπίτια με πισίνες και... netflix και πως πρέπει να βγαίνουν 10 λεπτά την ημέρα έξω για να ηρεμούν από τα καθημερινά τους προβλήματα!

Δείτε όλα όσα ανέφερε ο Τάσος Δούσης στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share