Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έβαλε κρυφή κάμερα και κατέγραψε την γυναίκα του στην κουζίνα - Τότε την είδε χαρούμενη να...

Δεν το φανταζόταν

18 Μαρτίου 2020 10:31
Έβαλε κρυφή κάμερα και κατέγραψε την γυναίκα του στην κουζίνα - Τότε την είδε χαρούμενη να...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτός ο άνδρας έβαλε μια κρυφή κάμερα για να καταγράψει την γυναίκα του, ενώ κάνει δουλειές στην κουζίνα. Αυτό που τράβηξε σε βίντεο τον άφησε άφωνο!

Η ίδια πάλευε να μαγειρέψει με διασκεδαστικό τρόπο και ο σύζυγος την τραβούσε βίντεο. Έτσι μπορεί να κοιμάται ήσυχος, μιας και πολλοί βάζουν κάμερες για να δουν αν τους απατά ο σύντροφός τους, και τρομάζουν με τα ευρήματα, σαν αυτό που θα δείτε εδώ.

Ο άντρας της ήθελε να δείξει στον κόσμο πως μαγειρεύει η γυναίκα του στο σπίτι χωρίς εκείνη να ξέρει τι γίνεται την ώρα που μαγειρεύει. Δείτε το βίντεο:

Κάμερα καταγράφει την επική τούμπα γιαγιάς που πήγε να βάλει το μωρό στην κούνια και έπεσε και εκείνη μέσα (video)

Μια επική στιγμή κατέγραψε κάμερα δωματίου όταν αυτή η γιαγιά που θα δείτε έπεσε μέσα στην κούνια όταν πήγε να βάλει το μωρό μέσα!

Το γύρο του διαδικτύου,έχει κάνει φυσικά αυτό το ξεκαρδιστικό βίντεο, με την γιαγιά, η οποία κρατά στην αγκαλιά της το μωρό!

Η κάμερα μέσα στο σπίτι κατέγραψε τη στιγμή που η γιαγιά βάζει το μωρό στην κούνια να κοιμηθεί. Το μωρό κοιμάται ήδη και έτσι κάνει ό,τι μπορεί για να μην ξυπνήσει το μωρό.

Οι προσεκτικές της κινήσεις όμως δεν είχαν την κατάληξη που ήθελε, αφού η ίδια έπεσε μαζί με το μωρό στην κούνια!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την στιγμή αυτή:

Δείτε ακόμα και τι απίστευτο έκανε αυτή η 80χρονη γιαγιά σε έναν ηλικιωμένο άντρα!

Τοποθέτησαν κάμερα και ξεκίνησαν τον χορό. Ωστόσο στη συνέχεια έπεσαν κάτω και...Θα παγώσετε!

Πάθαμε πλάκα όταν είδαμε ένα ζευγάρι να καταλήγει στο πάτωμα. Ο λόγος; Μια χορευτική φιγούρα. Μόλις δείτε αυτό που κατέγραψε η κάμερα, θα παγώσετε.

Έχουμε δει πολλές φορές, ότι οι κάμερες που υπάρχουν, καταγράφουν ανατριχιαστικά πράγματα, όπως είχε γίνει και με ένα νιόπαντρο ζευγάρι. Ωστόσο αυτή τη φορά, αντικρίσαμε μέσω κάμερας, ένα σκληρό θέαμα.

Συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μία δύσκολη φιγούρα από το Dirty Dancing πριν τον γάμο τους αλλά κατέληξε στην εντατική. Η νύφη, Σάρον και ο αρραβωνιαστικός της, Άντι, έμειναν αναίσθητοι μετά την προσπάθειά τους να δημιουργήσουν μία σκηνή από την γνωστή ταινία.

Είχαν δει και οι δύο την ταινία του ’80 πάνω από 30 φορές και ήθελαν να κάνουν το διάσημο σήκωμα την μεγάλη μέρα. Σκέφτηκαν ότι θα ήταν κάτι διασκεδαστικό. Αλλά τα πράγματα πήγαν πολύ άσχημα όταν συγκρούστηκαν και ο άνδρας, έπεσε λιπόθυμος.

Η γυναίκα χτύπησε και αυτή και οι δυο τους μεταφέρθηκαν στο κοντινότερο νοσοκομείο, αφού οι συγγενείς κατάλαβαν πως το ζευγάρι δεν έκανε πλάκα για τα τραύματά του.

Η γυναίκα δεν μπορούσε να αναπνεύσει και το κεφάλι του Άντι χτύπησε τόσο άσχημα που λιποθύμησε.

‘"Όταν έτρεξα προς τον Άντι για να με σηκώσει, απλά συγκρουστήκαμε. Αρχικά οι οικογένειές μας νόμιζαν πως κάναμε πλάκα αλλά σύντομα κατάλαβαν πως είχαμε όντως χτυπήσει."

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share