Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δένει πάνω από την κατσαρόλα οδοντικό νήμα - Μόλις δείτε το λόγο θα εκπλαγείτε!

Ευφυέστατο!

18 Μαρτίου 2020 08:25
Δένει πάνω από την κατσαρόλα οδοντικό νήμα - Μόλις δείτε το λόγο θα εκπλαγείτε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μικρά μυστικά και tips για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη και ταυτόχρονα δημιουργική κυκλοφορούν άφθονα στο διαδίκτυο γι' αυτό κι εμείς φροντίζουμε καθημερινά να σας βρίσκουμε μερικά από αυτά. Σήμερα λοιπόν βρήκαμε ένα μαγειρικό tip που θα σας λύσει τα χέρια.

Όλοι ξέρουμε πως όσο νόστιμα κι αν είναι τα φρέσκα ζυμαρικά άλλο τόσο δύσκολα είναι στην παρασκευή τους γι' αυτό και προτιμούμε τα ζυμαρικά του εμπορίου. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι το κόψιμο των φρέσκων ζυμαρικών καθώς δεν πρέπει να διαφέρουν και πολύ στο μέγεθος μεταξύ τους για να μαγειρευτούν ομοιόμορφα. Για να σταματήσετε λοιπόν να παιδεύεστε το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λίγο οδοντικό νήμα.

Δέστε λοιπόν λίγο οδοντικό νήμα στα χερούλια της κατσαρόλας και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το για να κόψετε τη φρέσκια ζύμη σας που έχετε σε σακούλα κορνέ. Έτσι και τα ζυμαρικά σας θα κοπούν ομοιόμορφα και θα βρεθούν ταυτόχρονα μέσα στην κατσαρόλα.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί καθώς και μερικά ακόμη μαγειρικά Tips:

You cooked me by surprise with these 12 unusual cooking hacks!

You cooked me by surprise with these 12 unusual cooking hacks!

Posted by Blossom on Saturday, September 28, 2019

Ωστόσο, έχουμε να σας προτείνουμε και κάτι ακόμη, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν ρίξετε μια οδοντόβουρτσα σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό!

Έριξε σε μια κατσαρόλα βραστό νερό και την ακούμπησε πάνω σε ένα τσαλακωμένο πουκάμισο. Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!

Μερικές φορές με λίγη φαντασία μπορείς να βρεις τις πιο έξυπνες λύσεις. Αυτός ο άντρας προσπαθούσε να βρει έναν τρόπο να σιδερώσει το τσαλακωμένο του πουκάμισο μόνο που του έλειπε κάτι βασικό... το σίδερο! Και τότε έκανε το απίστευτο!

Σκέφτηκε πώς θα μπορούσε να "παράγει" θερμότητα για να βοηθήσει το πουκάμισο του να φανεί κάποιος πιο... περιποιημένο! Έβαλε λοιπόν σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό και την ακούμπησε πάω στο πουκάμισο του χρησιμοποιώντας την ως σίδερο και τελικά... τα κατάφερε! Το καλύτερο όλων είναι πως όχι μόνο έλυσε το πρόβλημα του αλλά παράλληλα έκανε και οικονομία στο ρεύμα! Και μιας και μιλάμε για σιδέρωμα, δείτε τι θα γίνει αν σιδερώσετε... αλάτι!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και μερικά ακόμη κόλπα που μπορείς να κάνεις με μια κατσαρόλα:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share