Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτό το φίδι αξίζει Όσκαρ - Ο λόγος; Θα σας αφήσει άφωνους!

Απίστευτο!

18 Μαρτίου 2020 08:00
Αυτό το φίδι αξίζει Όσκαρ - Ο λόγος; Θα σας αφήσει άφωνους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορα περίεργα φίδια και τα περισσότερα μας προκαλούν τρόμο! Αυτό το φίδι όμως έχει κάτι τόσο ιδιαίτερο που σε όλους προκαλεί γέλιο. Τι είναι αυτό; Έχει ένα μοναδικό ταλέντο στην ηθοποιία!

Αυτό το φίδι παριστάνει το πεθαμένο με τεράστια επιτυχία! Μόλις πάει κάποιος να το σηκώσει εκείνο προσποιείται πως χάνει τις αισθήσεις του και παραμένει ακίνητο. Όταν όμως τους πείσει και εκείνοι το γυρίσουν ανάποδα εκείνο κουνιέται και πάλι κανονικά! Και αυτή είναι ίσως η μοναδική φορά που κάποιος δεν φοβάται καθόλου να αγγίξει ένα φίδι ίσα ίσα που μάλλον το ευχαριστιέται κιόλας!

Ωστόσο, μην ξεχνάμε πως τα φίδια όπως και όλα τα ζώδια είναι ιδιαίτερα προστατευτικά με τα μικρά τους. Δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας άντρας επιχείρησε να αρπάξει τα αυγά ενός φιδιού.

Αυτός ο σκύλος εντόπισε ένα φίδι στην αυλή του σπιτιού - Η μάχη που έγινε στη συνέχει είναι επική!

Αυτός ο σκύλος μπορεί να φαίνεται μικροσκοπικός αλλά είναι ένας πραγματικός φύλακας! Τα σκυλιά προσέχουν και προστατεύουν στον έσχατο βαθμό την "οικογένεια" τους αψηφώντας κάθε κίνδυνο και χωρίς να υπολογίζουν το μέγεθος του κινδύνου.

Έτσι και αυτός ο σκύλος εντοπίζοντας ένα φίδι στην αυλή του σπιτιού τους δεν δίστασε να του επιτεθεί! Σε ένα βίντεο που κόβει την ανάσα ο σκύλος γαβγίζει επίμονα στο φίδι και με τόλμη πλησιάζει προς το μέρος του και το δαγκώνει επίμονα. Εκείνο προσπαθεί ή να ξεφύγει ή τουλάχιστον να αντεπιτεθεί για να σωθεί. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ένας σκύλος "θυσιάζεται" για τα αφεντικά του, δείτε εδώ την ηρωική σκυλίτσα που σκότωσε μια κόμπρα!

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την θαρραλέα προσπάθεια αυτού του σκύλου να προστατεύσει την οικογένεια του:

Σκύλος δαγκώθηκε από φίδι για έναν απίστευτο λόγο. Όταν μάθετε θα δακρύσετε!

Ένας αξιολάτρευτος σκύλος, δαγκώθηκε από φίδι! Μόλις μάθετε τον λόγο, θα δακρύσετε!

Μετά τον σκύλο που πυροβολήθηκε από κλέφτες για να σώσει το αφεντικό του, μάθαμε για έναν άλλο σκύλο, ο οποίος δεν πυροβολήθηκε, αλλά έκανε μια ηρωική πράξη!

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν σκύλο, ο οποίος αποδείχθηκε ατρόμητος, καθώς με αυτοθυσία προστάτευσε την ιδιοκτήτριά του από κροταλία και δέχθηκε ο ίδιος το δάγκωμα του φιδιού.

Συνέπεια αυτού, να πρηστεί η μουσούδα του Τοντ, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ιδιοκτήτριά του, Πόλα Γκόντγουιν, στο Facebook."Καθώς κατεβαίναμε ένα λόφο, κυριολεκτικά παραλίγο να πατήσω έναν κροταλία. Όμως, ο ήρωάς μου ο Τοντ με έσωσε. Πήδηξε μπροστά στο πόδι μου που σίγουρα θα το δάγκωνε το φίδι", έγραψε η γυναίκα.

"Όρμησε δίπλα στο πόδι μου και τον δάγκωσε το φίδι. Ο Τοντ άρχισε να κλαίει. Τον σήκωσα, κατέβηκα τρέχοντας τον λόφο και τον πήγα μέσα σε 10 λεπτά στο νοσοκομείο. Του έδωσαν γρήγορα το αντίδοτο και έμεινε εκεί για περίπου 12 ώρες", περιέγραψε. "Σίγουρα με έσωσε από το δάγκωμα. Είναι ο ήρωάς μου", συμπλήρωσε.

TAGS
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share