Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Οδηγός λεωφορείου σε επιβάτες λόγω κορωνοϊού: "Πόσοι δουλεύετε και πόσοι πάτε βόλτα;"

Μάγκας!

17 Μαρτίου 2020 15:13
Οδηγός λεωφορείου σε επιβάτες λόγω κορωνοϊού:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κορωνοϊός: Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο με οδηγό λεωφορείου που ρωτάει τους 50 επιβάτες του λεωφορείου, αν είναι ανάγκη να βρίσκονται έξω, αν γυρνάνε από δουλειά ή από το νοσοκομείο.

Χαρακτηριστική ήταν οι δήλωσή του προς τους επιβάτες, οι οποίοι σύμφωνα με τον ίδιο μόλις οι 12-15 από τους 50 είχαν ανάγκη να βρίσκονται έξω, «Είναι μία υγειονομική βόμβα, το καταλαβαίνετε;». Την ίδια ώρα δεν βάζουν μυαλό από το παράδειγμα της Ιταλίας.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κορωνοϊός: Γιαγιά βήχει πάνω σε επιβάτη τρένου - Αυτό που ακολουθεί θα σας κάνει να παγώσετε

Αυτή η γιαγιά βήχει πάνω σε επιβάτη τρένου.... Αυτό που ακολουθεί θα σας κάνει να παγώσετε!

Ο κορωνοϊός απειλεί την παγκόσμια κοινότητα και ο φόβος για την εξάπλωση του ιού επηρεάζει την καθημερινότητα των ανθρώπων, οδηγώντας τους πολλές φορές σε ακραίες καταστάσεις.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ένα ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε σε συρμό τρένου στην Αυστραλία, όταν άνδρας που επέβαινε σε βαγόνι ζήτησε ευγενικά από μία γυναίκα να βάζει το χέρι της μπροστά στο στόμα της όταν βήχει.

Ο άνδρας μάλιστα την επέπληξε εντόνως, επειδή είχε προηγουμένως βήξει προς την κατεύθυνσή του χωρίς να καλύψει το στόμα της.

Στο βίντεο που έγινε viral στην Αυστραλία, και το οποίο κατέγραψε ο δημοσιογράφος Andy Park από το ABC (Australian Broadcasting Corporation), η γυναίκα εμφανίζεται να βήχει χωρίς καμία προφύλαξη. Ένας άνδρας που κάθεται απέναντι, της ζητάει να βάλει το χέρι της μπροστά, αλλά εκείνη αντιδρά με μάλλον απαράδεκτο τρόπο: βήχει επίτηδες μπροστά στο πρόσωπο του ανθρώπου, και πάλι δίχως την παραμικρή προφύλαξη.

Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος μεταξύ των δύο:

«Δεν άνοιξα το στόμα μου όταν έβηξα, έβηξα από μέσα μου» είπε η γυναίκα, όταν ο άνδρας που καθόταν απέναντί της την κατηγόρησε.

«Είναι αηδιαστικό» απάντησε εκείνος, πριν να φορέσει πάλι τα ακουστικά του.

Η γυναίκα αντέδρασε ως εξής: έγειρε μπροστά και προσποιήθηκε ότι βήχει με ανοιχτό στόμα προς την κατεύθυνσή του.

«Είσαι σοβαρή; Έβηξες μπροστά μου;» ρώτησε ο άνδρας, βγάζοντας απότομα τα ακουστικά.

Εκείνη το παραδέχθηκε και είπε: «Δεν έχω την πανδημία (τον κορονοϊό)… νταή».

Ο άνδρας θύμωσε και έβγαλε τα γυαλιά ηλίου του πριν να αναρωτηθεί: «Νταή;». Μάλιστα τράβηξε με το κινητό του φωτογραφία τη γυναίκα.

«Σου ζήτησα ευγενικά να καλύψεις το στόμα σου. Η συμβουλή της κυβέρνησης είναι να καλύπτουμε το στόμα μας όταν βήχουμε, και εσύ έβηξες προς εμένα με ανοιχτό στόμα».

«Σκάσε, δεν θέλω να ακούσω άλλα. Είσαι σε ένα ήσυχο βαγόνι, απλώς βγάλε τον σκασμό» εξερράγη η γυναίκα πριν να σταματήσει το βίντεο.

Δείτε ακόμα: 19 χρόνια μετά, βγάζει την ίδια φωτογραφία με τη γιαγιά του - Όταν όμως την κοίταξε καλύτερα, είδε κάτι εξωφρενικό!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share