Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

Τάσος Δούσης: "Το κόλπο με τα αντισηπτικά και τα παράνομα ραντεβού στα σούπερ μάρκετ!"

"Απίθανη ιστορία από τη νέα εποχή του κορωνοϊού! Συμπαράσταση στους..."

17 Μαρτίου 2020 12:31
Τάσος Δούσης:
Αρθρογράφος: Τάσος Δούσης
ΤΑΣΟΣ ΔΟΥΣΗΣ

ΕΚΔΟΤΗΣ

Μια ιστορία που βίωσε ο ίδιος στη νέα εποχή του... κορωνοϊού διηγήθηκε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Μέσα από όσα γίνονται με όλη αυτήν την ιστορία με τον κορωνοϊό, όπου τα κρούσματα έχουν αυξηθεί και στην Ελλάδα, δεν λείπουν και τα τραγελαφικά γεγονότα!

Πως ένας φίλος του γνωστού εκδότη και δημοσιογράφου κατάφερε να βλέπει την παράνομη σχέση του, τώρα που αναγκαστικά πρέπει να κλειστεί μέσα στο σπίτι! Ποια η απίστευτη δικαιολογία που είπε;

Δείτε την ξεκαρδιστική ιστορία του Τάσου Δούση στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Τάσος Δούσης: "Υπάρχουν άνθρωποι που είναι σε απόγνωση, αφήστε τους να πάρουν τον αέρα τους"

Το δικό του μήνυμα για την τρέλα που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην χώρα μας, σχετικά με το αν πρέπει να βγαίνουμε από το σπίτι ή όχι λόγω κορωνοϊού, πήρε ο Τάσος Δούσης μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, αφού ξεκαθάρισε πως δεν αναφέρεται στους απαράδεκτους τύπους που πήραν τις παραλίες το Σαββατοκύριακο, τόνισε πως θα πρέπει οι δημοσιογράφοι να αφήσουν ήσυχους τους ανθρώπους που βγαίνουν σε μια κοντινή πλατεία ή σε ένα πάρκο για να πάρουν τον αέρα τους!

Ξεκαθάρισε πως δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι σπίτια με πισίνες και... netflix και πως πρέπει να βγαίνουν 10 λεπτά την ημέρα έξω για να ηρεμούν από τα καθημερινά τους προβλήματα!

Δείτε όλα όσα ανέφερε ο Τάσος Δούσης στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Καταγγελία κόλαφος από τον Τάσο Δούση για τον... κορωνοϊό: Πως πλουτίζουν ορισμένοι στις πλάτες του τρομοκρατημένου Έλληνα πολίτη;

Μια τρομερή καταγγελία κάνει, στο προφίλ του στο Instagram, ο Τάσος Δούσης προκαλώντας πανικό!

Μια αποκάλυψη που σας είχμε κάνει από χτες στο Athensmagazine.gr έρχεται ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης να πάρει θέση και να θέσει το κράτος προ των ευθυνών του! Ξέρετε κύριοι πόσο χρεώνουν ορισμένα ιατρικά κέντρα ένα απλό τεστ για τον κορωνοϊό;

Ο Τάσος Δούσης στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr αποκαλύπτει τα πάντα και θα σας κάνει... έξαλλους! Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share