Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτός ο δημοσιογράφος πάλευε να δουλέψει από το σπίτι του - Τα παιδιά του όμως είχαν άλλη άποψη!

Θα δακρύσετε!

15 Μαρτίου 2020 08:56
Αυτός ο δημοσιογράφος πάλευε να δουλέψει από το σπίτι του - Τα παιδιά του όμως είχαν άλλη άποψη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O κορωνοϊός έχει χτυπήσει τις περισσότερες χώρες του πλανήτη με αποτέλεσμα οι περισσότερες επιχειρήσεις να έχουν κλείσει και όσοι ασχολούνται με πνευματική εργασία να εργάζονται από το σπίτι.

Από το σπίτι εργαζόταν και αυτός ο δημοσιογράφος του BBC, τα παιδιά του όμως απ' ότι φαίνεται είχαν αντίθετη άποψη! Ο δημοσιογράφος καθώς βρισκόταν On air στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων δέχτηκε μια εισβολή, η μικρή του κόρη μπήκε στο δωμάτιο περιχαρής και πλησίασε τον μπαμπά της, στη συνέχεια εμφανίστηκε και ο μόλις λίγων μηνών γιος του ο οποίος βρισκόταν στη στράτα του, με αποκορύφωμα τη σύζυγό του να μπαίνει στο πλάνο τρέχοντας για να πάρει τα παιδιά. Με λίγα λόγια... Οικογενειακή εισβολή που σκόρπισε άφθονο γέλιο και φυσικά όπως ήταν επόμενο έγινε viral!

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Ωστόσο, αυτά δεν είναι τα μόνο πιτσιρίκια που εν μέσω κορωνοϊού σκορπούν άφθονο γέλιο, δείτε εδώ τις συμβουλές μια 4χρονης για να προστατευτείτε από τον ιό!

Αυτό το 3χρονο κοριτσάκι έδωσε ένα μάθημα σε όλες τις γυναίκες και έγινε viral!

Μερικές φορές τα παιδιά με την αθωότητα τους μπορούν να σου δώσουν τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής. Οι αντιδράσεις τους σε κάποια θέματα που για έναν ενήλικα μπορεί να είναι παντελώς ανούσια είναι αυτές που σε κάνουν να λιώνεις μπροστά τους, όπως αυτή τη χαριτωμένη μικρούλα που τσακώνεται με τον μπαμπά της!

Στο βίντεο που ακολουθεί ένα τρίχρονο κοριτσάκι δίνει ένα μάθημα ζωής σε όλες τις γυναίκες! «Δε με νοιάζει που δεν σου αρέσω. Αρέσω σ' εμένα!», λέει η γλυκύτατη πιτσιρίκα -και κλείνει και πονηρά το μάτι- σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral για όλους τους σωστούς λόγους. Σε αυτό εμφανίζονται 4 κοριτσάκια με ένα διαφορετικό κάθε φορά μήνυμα, που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο «αγγίζει» ένα από τα μεγάλα άγχη των γυναικών στον σύγχρονο κόσμο: την εξωτερική εμφάνιση, τον γάμο με το ζόρι, την επαγγελματική καταξίωση και πάει λέγοντας. Όλα αυτά μέσα σε λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα και όλα τα βαρίδια του σύγχρονου γυναικόκοσμου έχουν απομυθοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Confident Girls

When you know what you like and aren't afraid to say it—right Breanna Youn?! 💁 🙌 http://spr.ly/61898FXUW

Posted by SheKnows on Friday, September 15, 2017
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share