Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έβαλε «φωτιά» στη σκηνή «καυτή» Ελληνίδα ηθοποιός με το μαγικό της τσιφτετέλι - Παραμιλάει το διαδίκτυο με το βίντεο!

Απίστευτη!

14 Μαρτίου 2020 14:50
Έβαλε «φωτιά» στη σκηνή «καυτή» Ελληνίδα ηθοποιός με το μαγικό της τσιφτετέλι - Παραμιλάει το διαδίκτυο με το βίντεο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τσιφτετέλια έχουμε δει πολλά, αλλά σαν αυτό που είχε κάνει «καυτή» Ελληνίδα ηθοποιός στην εκπομπή «Στην υγειά μας» του Σπύρου Παπαδόπουλου, δεν έχουμε ξαναδεί, κάτι που μαρτυρούν και τα πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Δείτε το πώς «κόλασε» το διαδίκτυο μια 28χρονη με τσιφτετέλι της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη άκουσε τη Γλυκερία να τραγουδά το «Με μπουνάτσες και μποφόρια» και… ξεσήκωσε «μποφόρια» από τη δική της πλευρά, όταν σηκώθηκε στην πίστα, με το μαγικό της τσιφτετέλι να βάζει «φωτιά» και το διαδίκτυο να παραμιλά, με τον χορό της αυτόν να παραμένει έναν από τους καλύτερους που έχουμε απολαύσει.

Δείτε το βίντεο:

Κρητικιά χορεύει τσιφτετέλι και "τρελαίνει" τους πάντες - Το βίντεο έχει 4.631.909 προβολές!

Μια γυναίκα "κόλαση" χόρεψε ένα τσιφτετέλι και "τρέλανε" τους πάντες! Το βίντεο που βρήκαμε στο Youtube, έχει 4.631.909 προβολές!

Πρόκειται για μια Κρητικιά γυναίκα με... αψεγάδιαστο σώμα!

Ο λόγος για την Αγγελίνα Ματαλιωτάκη. Το μοντέλο, είχε βρεθεί πριν χρόνια, και συγκεκριμένα το 2014, στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και όπως είναι λογικό, χόρεψε, όπως είχε κάνει και η Ράνια Κωστάκη!

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η Αγγελίνα Ματαλιωτάκη, σηκώθηκε και αναστάτωσε τους πάντες μέσα στο πλατό, ενώ στην παρέα της, προστέθηκε και ο... Σωτήρης Καλυβάτσης.

Δείτε το καταπληκτικό τσιφτετέλι της στο παρακάτω βίντεο:

35χρονη γυναίκα χορεύει βασανιστικό και αργό τσιφτετέλι - "Κόλασε" τον Σπύρο Παπαδόπουλο!

Βρήκαμε μια εντυπωσιακή κοπέλα που χόρεψε τσιφτετέλι υπό τους ήχους του τραγουδιού “Ψίθυροι καρδιάς” και διέλυσε το διαδίκτυο. Και όχι μόνο αφού ο Σπύρος Παπαδόπουλος έμεινε άναυδος.

H ποντιακή λύρα συνδυασμένη με τις μουσικές του κόσμου δημιούργησε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε παλαιότερο επεισόδιο στο “Στην υγειά μας ρε παιδιά”. Οδηγοί σε αυτό το μελωδικό οδοιπορικό, οι αδερφοί Τσαχουρίδη Ματθαίος και Κωνσταντίνος που μας προσέφεραν μια μοναδική βραδιά.

Ο Ματθαίος, ένας από τους κορυφαίους σολίστες της ποντιακής λύρας και ο Κωνσταντίνος με την εξαιρετική ερμηνεία του τόσο σε παραδοσιακά και λαϊκά ελληνικά τραγούδια όσο και σε ξένα, μας ταξιδεύουν σε Δύση και Ανατολή με εξαιρετικούς καλλιτεχνικούς συνοδοιπόρου.

Μαζί τους και οι εκλεκτοί καλλιτέχνες: Μελίνα Κανά, Jhon Themis (παραγωγός, συνθέτης και σολίστας στη βρετανική ποπ μουσική, που έχει, εκτός των άλλων, συνεργαστεί με τον George Michael και τον Boy George), Νίκος Κουρκούλης, Μανώλης Καραντίνης (από τους κορυφαίους σολίστες στο μπουζούκι), Ηρώ Σαΐα, Χάικ Γιαζιτζιάν (δεξιοτέχνης στο ούτι και ξεχωριστός δημιουργός και ερμηνευτής), Γιώργος και Νίκος Στρατάκης (τα δύο αδέρφια από την Κρήτη που, σε κάθε τους εμφάνιση, ξεσηκώνουν το κοινό με τους ρυθμούς τους) αλλά και οι Sarina Cross (τραγουδίστρια αρμενικής καταγωγής από τον Λίβανο), Ayub Ali (τραγουδιστής κουρδικής καταγωγής), Apolas Lermi (τραγουδοποιός ποντιακής καταγωγής).

Σ’ αυτό το ξεχωριστό μουσικό ταξίδι συμμετείχαν και οι: Γιώργος Τσαβλίρης, Αλέξης Κωστάλας, Γιώργος Λιάνης, οι ηθοποιοί Δημήτρης Μαυρόπουλος, Νίκη Βακάλη, Ναταλί Τσάβεζ και Σοφία Μανωλάκου, Αμέλια Αναστασάκη, και η χορεύτρια και χορογράφος Σάρα Τοσκάνο, η οποία χόρεψε κι ένα ωραίο τσιφτετέλι.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κι επειδή ξέρουμε, ότι σας αρέσουν αυτά τα βιντεάκια με τους χορούς, δείτε εδώ το αμαρτωλό τσιφτετέλι πασίγνωστης τραγουδίστριας στην αγκαλιά του Σπύρου Παπαδόπουλου.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share