Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Λευκή τίγρης κατασπάραξε έναν 20χρονο!

Σοκ!

13 Μαρτίου 2020 12:14
Βίντεο που κόβει την ανάσα: Λευκή τίγρης κατασπάραξε έναν 20χρονο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα βίντεο που κόβει την ανάσα είδε το φως της δημοσιότητας καθώς μια λευκή τίγρης επιτέθηκε και κατασπάραξε έναν 20χρονο σε ζωολογικό κήπο στο Νέο Δελχί. Οι εικόνες είναι πραγματικά σοκαριστικές!

Ένας νεαρός από το Νέο Δελχί της Ινδίας βρέθηκε, άγνωστο μέχρι στιγμής για ποιό λόγο, μέσα σε κλουβί ζωολογικού κήπου, με μία λευκή τίγρη, και για 10 περίπου λεπτά ψυχοραγούσε στα σαγόνια του θηρίου, χωρίς να μπορεί κανένας να τον βοηθήσει. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος εγκλωβίζεται στο κλουβί ενός άγριου αιλουροειδούς, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας φύλακας του πάρκου αιχμαλωτίστηκε στο κλουβί μιας τίγρης!

Η τίγρης, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, επιτέθηκε στον νεαρό, που σύμφωνα με κάποιους αυτόπτες μάρτυρες ίσως βρέθηκε στο κλουβί από… περιέργεια!

Όσα όμως περιγράφουν μερικοί άλλοι μάρτυρες της τραγωδίας, πραγματικά συγκλονίζουν.

Η λευκή τίγρης άρπαξε τον νεαρό άνδρα από το λαιμό, ενώ όσοι παρακολουθούσαν το περιστατικό ούρλιαζαν και πετούσαν στο θηρίο ότι κρατούσαν, ακόμη και πέτρες, προκειμένου να καταφέρουν να σώσουν τον άνδρα.

«Υπέφερε για 10-15 λεπτά στα σαγόνια αυτού του θηρίου» είναι τα λόγια αυτόπτη μάρτυρα που πραγματικά συγκλονίζουν…

Δείτε το τρομακτικό βίντεο:

Τίγρης επιτέθηκε σε 9 ανθρώπους σε ένα χωριό - Αυτό που της έκαναν για να την τιμωρήσουν είναι εξοργιστικό

Αυτή η τίγρης εισέβαλε σε ένα χωριό και επιτέθηκε σε 9 ανθρώπους. Αυτό που της έκαναν όμως στην συνέχεια για να την τιμωρήσουν είναι εξοργιστικό και έχει προκαλέσει σάλο.

Το αποκαλυπτικό βίντεο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με χιλιάδες χρήστες να ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των δραστών, απεικονίζει την ομάδα των αντρών να χτυπάει μέχρι θανάτου την πέντε ετών τίγρη, ως αντίποινα για τον τραυματισμό 9 συγχωριανών τους από το άγριο αιλουροειδές, λίγες στιγμές νωρίτερα.

Όπως είναι φυσικό η τίγρης επιτέθηκε στους άνδρες ενστικτωδώς, όπως συχνά συμβαίνει όταν νιώθει ότι απειλείται, όπως θα δείτε και σε αυτό το βίντεο που τραβήχτηκε σε έναν ζωολογικό κήπο. Στην περίπτωση αυτή όμως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Σύμφωνα με ινδικά μέσα ενημέρωσης, η τίγρης παρέμεινε στο ίδιο σημείο ετοιμοθάνατη επί ώρες, χωρίς ωστόσο οι χωρικοί να ενημερώσουν τις αρχές για το συμβάν, γεγονός που προκάλεσε κύμα διαμαρτυριών, καθώς σε περίπτωση που λάμβανα γνώση οι αρχές, το ζώο που απειλείται με εξαφάνιση, πιθανότατα θα είχε κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η τίγρης εντοπίστηκε σε δρόμο του χωριού, στο οποίο σήμανε συναγερμός, με πολλούς κατοίκους να τρέχουν πανικόβλητοι, ενώ αρκετοί προσπάθησαν να εκδιώξουν το ζώο, που τραυμάτισε ελαφρά 9 από αυτούς στην προσπάθειά του να ξεφύγει.

Λίγο αργότερα, η ομάδα των σχεδόν 40 αντρών κατάφερε να κυκλώσει την θηλυκή τίγρη, ενώ στη συνέχεια την χτυπούσαν ανελέητα μέχρι να σταματήσει να κινείται.

Οι αρχές δήλωσαν πως έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν, εκφράζοντας την οργή για την θανάτωση του ζώου, που προστατεύεται δια νόμου σε ολόκληρη την χώρα, ενώ ανακοίνωσαν πως ήδη έχουν ταυτοποιηθεί ορισμένοι από τους δράστες.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στην Ινδία και συγκεκριμένα στις βόρειες επαρχίες της ασιατικής χώρας, διαβιεί ο μεγαλύτερος πληθυσμός τίγρεων και λεοπαρδάλεων σε ολόκληρη την Ασία, ωστόσο μόλις μέσα στο 2019 σχεδόν 20 τίγρεις και λεοπαρδάλεις έχουν σκοτωθεί από ανθρώπινα χέρια.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share