Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτός ο σκύλος εντόπισε ένα φίδι στην αυλή του σπιτιού - Η μάχη που έγινε στη συνέχει είναι επική!

Κανείς δεν το περίμενε!

12 Μαρτίου 2020 08:05
Αυτός ο σκύλος εντόπισε ένα φίδι στην αυλή του σπιτιού - Η μάχη που έγινε στη συνέχει είναι επική!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτός ο σκύλος μπορεί να φαίνεται μικροσκοπικός αλλά είναι ένας πραγματικός φύλακας! Τα σκυλιά προσέχουν και προστατεύουν στον έσχατο βαθμό την "οικογένεια" τους αψηφώντας κάθε κίνδυνο και χωρίς να υπολογίζουν το μέγεθος του κινδύνου.

Έτσι και αυτός ο σκύλος εντοπίζοντας ένα φίδι στην αυλή του σπιτιού τους δεν δίστασε να του επιτεθεί! Σε ένα βίντεο που κόβει την ανάσα ο σκύλος γαβγίζει επίμονα στο φίδι και με τόλμη πλησιάζει προς το μέρος του και το δαγκώνει επίμονα. Εκείνο προσπαθεί ή να ξεφύγει ή τουλάχιστον να αντεπιτεθεί για να σωθεί. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ένας σκύλος "θυσιάζεται" για τα αφεντικά του, δείτε εδώ την ηρωική σκυλίτσα που σκότωσε μια κόμπρα!

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την θαρραλέα προσπάθεια αυτού του σκύλου να προστατεύσει την οικογένεια του:

Σκύλος δαγκώθηκε από φίδι για έναν απίστευτο λόγο. Όταν μάθετε θα δακρύσετε!

Ένας αξιολάτρευτος σκύλος, δαγκώθηκε από φίδι! Μόλις μάθετε τον λόγο, θα δακρύσετε!

Μετά τον σκύλο που πυροβολήθηκε από κλέφτες για να σώσει το αφεντικό του, μάθαμε για έναν άλλο σκύλο, ο οποίος δεν πυροβολήθηκε, αλλά έκανε μια ηρωική πράξη!

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν σκύλο, ο οποίος αποδείχθηκε ατρόμητος, καθώς με αυτοθυσία προστάτευσε την ιδιοκτήτριά του από κροταλία και δέχθηκε ο ίδιος το δάγκωμα του φιδιού.

Συνέπεια αυτού, να πρηστεί η μουσούδα του Τοντ, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ιδιοκτήτριά του, Πόλα Γκόντγουιν, στο Facebook."Καθώς κατεβαίναμε ένα λόφο, κυριολεκτικά παραλίγο να πατήσω έναν κροταλία. Όμως, ο ήρωάς μου ο Τοντ με έσωσε. Πήδηξε μπροστά στο πόδι μου που σίγουρα θα το δάγκωνε το φίδι", έγραψε η γυναίκα.

"Όρμησε δίπλα στο πόδι μου και τον δάγκωσε το φίδι. Ο Τοντ άρχισε να κλαίει. Τον σήκωσα, κατέβηκα τρέχοντας τον λόφο και τον πήγα μέσα σε 10 λεπτά στο νοσοκομείο. Του έδωσαν γρήγορα το αντίδοτο και έμεινε εκεί για περίπου 12 ώρες", περιέγραψε. "Σίγουρα με έσωσε από το δάγκωμα. Είναι ο ήρωάς μου", συμπλήρωσε.

Σκύλος λιποθυμάει από την χαρά του όταν γύρισε σπίτι η ιδιοκτήτριά του μετά από 2 χρόνια – Ό,τι πιο γλυκό είδαμε

Σκύλος λιποθυμάει από την χαρά του όταν γύρισε σπίτι η ιδιοκτήτριά του μετά από 2 χρόνια – Ό,τι πιο γλυκό είδαμε

Η Ρεμπέκα Σβετίνα και η Κέισι ήταν φίλες για σχεδόν 9 χρόνια, παρότι η σχέση τους ήταν πολλές φορές από απόσταση. Όλοι μας ξέρουμε πως τα σκυλιά είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και μας το επιβεβαιώνουν κάθε μέρα με τις πράξεις αγάπης που μας δείχνουν!

Όταν η Ρεμπέκα πήγε στο πανεπιστήμιο η Κέισι ήταν ακόμα ένα μικρό κουταβάκι. Στις διακοπές από το πανεπιστήμιο η Ρεμπέκα πήγαινε πάντοτε στο πατρικό της όπου την περίμενε η Κέισι.

Εντούτοις, η Ρεμπέκα δεν συνήθιζε να λείπει πολύ από το σπίτι της όπως όταν αποφάσισε να πάει για αρκετό καιρό ένα ταξίδι στην Σλοβενία το 2008.

Η κοπέλα γύρισε σπίτι της 2 χρόνια αργότερα και η Κέισι ήταν τρισευτυχισμένη που την ξαναέβλεπε.

Η οικογένειά της ήταν πολύ χαρούμενη που την ξαναέβλεπε, αλλά σίγουρα την παράσταση έκλεψε το μικρό τους σκυλάκι.

Όταν η Κέισι δεν μπορούσε να φωνάξει άλλο, έπεσε στο πάτωμα γεμάτη από χαρά που η φίλη της είχε γυρίσει.

Κάποια στιγμή ακούγεται να λέει ο άντρας της Ρεμπέκα “Είναι καλά ο σκύλος;”

Τελικά, η Κέισι ήταν καλά αλλά αποφάσισαν να την πάνε στον κτηνίατρο για παν ενδεχόμενο.

Το βίντεο με την υποδοχή και την χαρά της Κέισι έγινε ανάρπαστο.

Η Ρεμπέκα και ο σύζυγός της αποφάσισαν να κάνουν μια γιορτή προκειμένου να γιορτάσουν τον γάμο τους και κατόπιν να χαλαρώσουν πηγαίνοντας βόλτες και βλέποντας τα αξιοθέατα της περιοχής.

Ωστόσο, αντί για αυτό έπρεπε να διαλέξουν σε ποιο Μέσο θα έδιναν συνέντευξη για την αντίδραση του σκύλου τους αφού όλα τα Μέσα ήθελαν να τους πάρουν συνέντευξη.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share