Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Μερακλής σκύλος τα βάζει με 2 λιοντάρια - Το αποτέλεσμα; Συγκλονιστικό

Απίστευτο!

12 Μαρτίου 2020 07:59
Μερακλής σκύλος τα βάζει με 2 λιοντάρια - Το αποτέλεσμα; Συγκλονιστικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σίγουρα στο άκουσμα και μόνο του τίτλου θα είστε σίγουροι πως το σκυλάκι δεν είχε καλή τύχη απέναντι σε 2 λιοντάρια! Τι συνέβη όμως;

Ο βασιλιάς των ζώων σε αυτό το βίντεο φαίνεται πως έχει μια… αχίλλειο πτέρνα και αυτή είναι ένα μικρό σκυλάκι!

Αυτό είδε μπροστά του δύο λιοντάρια και χωρίς να το σκεφτεί πήρε φόρα και τους «επιτέθηκε» κατά μέτωπο. Αυτά πάντως δεν έδειξαν να έχουν επιθετική διάθεση.Το ακόμη πιο περίεργο είναι πώς το σκυλί έβαλε στο… μάτι το αρσενικό λιοντάρι. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Τανζανία.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κι επειδή ξέρουμε ότι σας αρέσουν αυτά τα βίντεο, δείτε εδώ τι έκαναν 3 λιοντάρια σε ένα μικρό κοριτσάκι.

Άντρας πλησιάζει να χαϊδέψει ένα λευκό λιοντάρι και το... μετανιώνει πικρά - Οι φρικτές στιγμές και τα ουρλιαχτά της γυναίκας του

Φρικτές στιγμές έζησε ένας άντρας όταν πήγε να χαϊδέψει ένα λευκό λιοντάρι και εκείνο να του αρπάζει το χέρι, με την γυναίκα του να αρχίζει να ουρλιάζει και τις στιγμές να είναι πραγματικά φρικτές!

Συγκεκριμένα, ο 55χρονος Πήτερ Νόρτσε, πήγε με τη σύζυγο του να επισκεφτούν το πάρκο και να δουν για λίγο από κοντά τα άγρια ζώα. Επίσης, δείτε εδώ ένα λιοντάρι να ορμάει σε μωρό ελέφαντα με την αντίδραση της μητέρας του να σας κάνει να ανατριχιάσετε…

Κάποια στιγμή πίσω από τους φράχτες ο Πήτερ είδε ένα ζευγάρι λιονταριών. Τα πλησίασε με προσοχή και εκείνα δεν κουνήθηκαν. Πλησίασε και άλλο. Και άλλο μέχρι που έφτασε το ένα λιονταρι. Άπλωσε το χέρι του και άρχισε να το χαΐδεύει σαν να χαΐδεύει κάποιο γατάκι.

Το λιοντάρι ανταποκρίνοταν στα χάδια του. Τότε εμφανίσθηκε το δεύτερο λιοντάρι, το οποίο μάλιστα είναι και σπάνιο γιατί πρόκειται για λιοντάρι – αλμπίνο. Το ολόλευκο σαν το χιόνι λιοντάρι πλησιάζει τον Πήτερ για να το χαιδέψει. Ο ανυποψίαστος άνδρας απλώνει το χέρι του και εκείνη της στιγμή το λευκό λιοντάρι τον γραπώνει και με ευκολία τον σέρνει προς το μέρος του. Ο Πήτερ πέφτει επάνω στον φράχτη. Η γυναίκα του μόλις αντιλαμβάνεται το περιστατικό, αρχίζει να ουρλιάζει και να φωνάζει προς βοήθεια.

Το λιοντάρι δεν αφήνει τον σύζυγο της ο οποίος τελικά με μια ξαφνική κίνηση καταφέρνει να απεγκλωβιστεί από τα σαγόνια του. Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε πάθει και μόλυνση στο αίμα από τα σάλια του λιονταριού.

Τελικά διέφυγε τον κίνδυνο αλλά οι γιατροί δεν είναι αισιόδοξοι για το χέρι του το οποίο λένε πως έχει πιθανότητες 25%-50% να καταφέρει να το κρατήσει και να μην χρειαστεί να το ακρωτηριάσουν.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share