Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανακατεύει σε ένα μπολ μέλι, κανέλα, λεμόνι και μοσχοκάρυδο και το βάζει πάνω σε μια ουλή - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Απίστευτο!

12 Μαρτίου 2020 07:40
Ανακατεύει σε ένα μπολ μέλι, κανέλα, λεμόνι και μοσχοκάρυδο και το βάζει πάνω σε μια ουλή - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ουλή ή ένα σημάδι είναι κάτι που θα σε ταλαιπωρήσει πολύ μέχρι να επουλωθεί! Όσες αναπλαστικές κρέμες κι αν βάλεις είναι μια διαδικασία που θέλει το χρόνο της. Έχουμε ξαναπεί όμως ότι το να σκορπάς μια περιουσία σε καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης δεν είναι και ότι καλύτερο, κι ότι καλύτερο και για την τσέπη αλλά και για το δέρμα σου είναι τα φυσικά προϊόντα. Για παράδειγμα, δείτε αυτή τη θαυματουργή μάσκα με γιαούρτι και ρόδι!

Αυτή τη φορά μια χειροποίητη κρέμα επούλωσης μας αποδεικνύει πως μπορεί να κάνει θαύματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Τα υλικά είναι απλά και καθημερινά και σίγουρα υπάρχουν σε όλα τα σπίτια! Ποια είναι αυτά; Δες τη λίστα παρακάτω...

Υλικά για την κρέμα:

Τα ανακατεύουμε και με ένα πινέλο απλώνουμε τοπικά πάνω στο σημάδι! Τα αποτελέσματα είναι εμφανή σε πολύ σύντομο διάστημα και σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν!

Δείτε λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί αλλά και άλλα μικρά μυστικά ομορφιάς:

Ρίχνει μαγειρική σόδα, κρέμα γάλακτος και μέλι και το βάζει στο πρόσωπό της - Το αποτέλεσμα;

Ρίχνει μαγειρική σόδα, κρέμα γάλακτος και μέλι και το βάζει στο πρόσωπό της...

Μια καταπληκτική μάσκα με γρήγορα αποτελέσματα για έξτρα ενυδάτωση με κρέμα γάλακτος βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε για την επιδερμίδα σας! Η σόδα σε συνδυασμό με άλλα συστατικά μπορούν να κάνουν θαύματα στο σώμα σας και όχι μόνο

Περιέχει μέσης αλυσίδας λιπαρά οξέα σε ελεύθερη μορφή, σάκχαρα, βιταμίνες, ειδικά βιταμίνη Α, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Τα συστατικά που θα χρειαστείτε:
1 κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος
1 κουτάλια της σούπας μέλι
1 γρ Baking Soda

Πως θα τη φτιάξετε:
Ανακατεύουμε το Baking Soda με την κρέμα γάλακτος μέχρι αυτή να αποκτήσει την υφή του αφρού ξυρίσματος που χρησιμοποιούν οι άντρες. Έπειτα μπορούμε να προσθέσουμε το μέλι και να ανακατέψουμε ακόμα λίγο. Τέλος εφαρμόζουμε την κρέμα στο πρόσωπο και το λαιμό για είκοσι λεπτά.

Θαυματουργό: Έβαλε σόδα μαζί με μια κουταλιά μέλι και το έφαγε - Λίγο καιρό μετά κατάλαβε ότι αυτό είναι φάρμακο που δεν ξέρουν ούτε οι γιατροί!

Έφαγε σόδα μαζί με μια κουταλιά μέλι λίγο καιρό μετά κατάλαβε ότι αυτό είναι φάρμακο που δεν ξέρουν ούτε οι γιατροί

Τρία κουταλάκια του γλυκού την ημέρα για ένα μήνα είναι αρκετά για αυτή τη σπιτική θεραπεία.

Η ιδέα της ανάμειξης της μαγειρικής σόδας με σιρόπι σφενδάμου ή μέλι μπορεί να φαίνεται παράξενη, γιατί, όπως εξηγεί το Healthy Life Tricks, τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται με ζάχαρη, αλλά η ζάχαρη εδώ λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο.

Τα καρκινικά κύτταρα δεν χρησιμοποιούν τη ζάχαρη για να αναπτυχθούν, διότι η σόδα τα εξουδετερώνει.

Το μέλι ή το σιρόπι σφενδάμου δεν απορροφάται από τα καρκινικά κύτταρα, τα οποία, σε σύγκριση με τα υγιή κύτταρα, καταναλώνουν 15 φορές περισσότερη γλυκόζη.

Συστατικά:

– Μαγειρική σόδα

– Σιρόπι σφενδάμου ή μέλι

Διαδικασία:

Αναμείξτε ένα μέρος της μαγειρικής σόδας με τρία μέρη σιρόπι σφενδάμου ή μέλι.

Στη συνέχεια, ζεστάνετε το μείγμα σε πολύ χαμηλή φωτιά για περίπου 10 λεπτά.

Χρήση:

Τρία κουταλάκια του γλυκού ημερησίως, κατανεμημένα ομοιόμορφα μέσα στην ημέρα, κατά προτίμηση μισή ώρα πριν από κάθε γεύμα.

Κάντε αυτή τη θεραπεία για ένα μήνα.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας θα πρέπει να αποφεύγετε το κρέας, τη ζάχαρη και το άσπρο αλεύρι.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share