Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Εξαγριωμένος ελέφαντας σε κατάσταση αμόκ ορμάει σε αγρότη με... τη συνέχεια να σοκάρει - Σκληρές εικόνες (Video)

Ανατριχιαστικό

11 Μαρτίου 2020 13:54
Εξαγριωμένος ελέφαντας σε κατάσταση αμόκ ορμάει σε αγρότη με... τη συνέχεια να σοκάρει - Σκληρές εικόνες (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι χωρικοί στην ινδική πόλη Τουμουκαρού έγιναν μάρτυρες ενός ανατριχιαστικού περιστατικού. Ένας ελέφαντας σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε εναντίον ενός 70χρονου αγρότη, που εκείνη την ώρα βρισκόταν έξω από το σπίτι του.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο, ο ελέφαντας εμφανίζεται να κατευθύνεται με ταχύτητα προς ένα σπίτι, όταν εντοπίζει έναν άντρα και του επιτίθεται με μανία. Επίσης, δείτε τη στιγμή που λιοντάρι ορμάει σε ένα μωρό ελέφαντα, με την αντίδραση της μητέρας του θα σας κάνει να ανατριχιάσετε…

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο αγρότης, που αναγνωρίστηκε μόνο ως Γκοβίντα του χωριού Κολιχάλι, έχασε και τα δυο του πόδια στο περιστατικό και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή βίαιες εικόνες:

Ο ζωολογικός κήπος είχε γεμίσει χιόνι - Μόλις δείτε τι έκανε ο ελέφαντας θα "λιώσετε"!

Ένας ζωολογικός κήπος είχε γεμίσει χιόνι και οι φύλακες του ανησυχούσαν για το πώς θα αντιδράσουν μερικά ζώα, που δεν είναι συνηθισμένα σε τέτοιες θερμοκρασίες. Μόλις αντίκρισαν όμως τον ελέφαντα, έμειναν άφωνοι και δεν πίστευαν στα μάτια τους!

Όταν ο ζωολογικός κήπος του Όρεγκον στις ΗΠΑ έπρεπε να κλείσει εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης, ένας υπάλληλος έφτασε με σκι για να ελέγξει αν όλα τα ζώα είναι καλά!

Η αντίδραση των ζώων ήταν απίστευτη! Κάποια ζώα χαιρόντουσαν και πιθανόν έβλεπαν χιόνι για πρώτη φορά στη ζωή τους και από όσο φαίνεται το απολάμβαναν.

Δείτε το βίντεο με τις χαριτωμένες εικόνες από τα ζώα που παίζουν με το χιόνι και λιώστε. Να υπενθυμίσουμε ότι οι ελέφαντες έχουν τρομερή συνείδηση, και μάλιστα είναι από τα μόνα ζώα που έχουν αναπτύξει συγγενικούς δεσμούς, όπως θα δείτε εδώ.

Ένας ελέφαντας εναντίον 14 λιονταριών: Ανατριχιαστική μονομαχία!

Δεκατέσσερα λιοντάρια τα έβαλαν με έναν μικρό ελέφαντα. Η απίστευτη προσπάθεια του ελέφαντα να σωθεί από τα δόντια τους…

Ένα νεαρό λιοντάρι βρέθηκε αντιμέτωπο μέσα στην άγρια φύση με 14 λιοντάρια, ενώ χτες πάθατε πλάκα με τον 20χρονο που έπεσε να τον φάνε τα λιοντάρια! Δύο λιοντάρια προσπαθούν να ανέβουν στην πλάτη του λιονταριού έτοιμα να το καταβροχθίσουν. Το ελεφαντάκι όμως δεν τα παρατά και προσπαθεί να βγει νικητής από αυτήν την άνιση μάχη.

Ο ελέφαντας μπαίνει στο νερό και στροβιλίζεται γύρω από τον εαυτό του, έτσι ώστε να ζαλίσει το λιοντάρι που βρίσκεται πάνω στην πλάτη του και να ξεφύγει από τα δόντια του. Το λιοντάρι πέφτει και τα υπόλοιπα το πλησιάζουν επιθετικά, θέλοντας να πάρουν το αίμα τους πίσω.

Με αυτοπεποίθηση ο μικρός ελέφαντας προχωρά γρήγορα προς το μέρος τους και με θάρρος προσπαθεί να τους εκφοβίσει. Σιγά σιγά τα 14 λιοντάρια απομακρύνονται και ο ελέφαντας γλυτώνει από την λεία τους…

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share