Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τοποθέτησαν κρυφή κάμερα σε αδέσποτο σκύλο - Αυτό που είδαν ραγίζει καρδιές (Video)

Συγκινητικό

10 Μαρτίου 2020 20:31
Τοποθέτησαν κρυφή κάμερα σε αδέσποτο σκύλο - Αυτό που είδαν ραγίζει καρδιές (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έβαλαν μια κρυφή κάμερα σε ένα αδέσποτο σκυλί. Την τοποθέτησαν καλά και άφησαν το σκυλί ελεύθερο και την κάμερα να καταγράφει.

Θα εξοργιστείτε. Δείχνει ανθρώπους να το κλωτσάνε, να το χτυπάνε, παιδιά να του βάζουν δυναμιτάκια, δείχνει τις προσπάθειες του να φάει και να πιει νερό, δείχνει πως του επιτίθενται άλλα σκυλιά. Ένας αξιολάτρευτος σκύλος πέφτει κάτω και κάνει με έναν μοναδικό τρόπο, τον νεκρό. Το βίντεο έχει γίνει viral.

Δείτε και κοινοποιήστε αυτό το δυνατό βίντεο που περνάει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα ότι πρέπει να υιοθετούμε σκυλάκια και όχι να αγοράζουμε.

*Για το βίντεο αυτό κανένας σκύλος δεν τραυματίστηκε ή έπαθε κάτι κακό, το βίντεο είναι μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης της φιλοζωικής οργάνωσης του Μουμπάι της Ινδίας.

Ένα μωρό κυνηγάει έναν αξιολάτρευτο σκύλο - Ωστόσο στη συνέχεια...

Αυτή είναι η αξιολάτρευτη στιγμή που ένας σκύλος (Γερμανικός Ποιμενικός) και ένα μωράκι κυνηγιούνται στο σαλόνι. Το παρακάτω βίντεο έχει γίνει viral.

Ο Λέο Μακ Ντόναλντ και ο τριχωτός φίλος του, ο Δίας, δεν σταμάτησαν να διασκεδάζουν ο ένας τον άλλον στο σπίτι τους στην Πενσιλβανία. Ο 11 μηνών Λέο άρχισε να κυνηγάει τον Δία και μετά γονατίζει για να τον κυνηγήσει μετά ο σκύλος. Αυτό το αμοιβαίο κυνηγητό επαναλήφθηκε πολλές φορές μεταξύ τους κάνοντας και τους 2 πολύ χαρούμενους. Κάθε φορά που εμφανίζεται ο σκύλος ο μικρός Λέο τον κυνηγάει.

Ο Λέο βάζει τα δυνατά του αλλά ο Δίας είναι πιο γρήγορος και εξαφανίζεται από τις γωνίες του σπιτιού. Το μωρό και ο σκύλος δείχνουν να μην ανησυχούν καθόλου για τις κορνίζες και τα έπιπλα που υπάρχουν στο σαλόνι, ενώ τρέχουν γύρω τους. Όπως θα δείτε εδώ, κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και με ένα κουτάβι που έπαιζε με τον μικρό του φίλο, χωρίς να τον νοιάζει τίποτα.

«Όταν κατάλαβα ότι ο Λέο ήθελε να τον κυνηγάει ο Δίας σκέφτηκα ότι ήταν πολύ αστείο. Έχουν μια απίστευτη σχέση. Μερικές φορές, ο Δίας είναι λίγο απότομος μαζί μας, αλλά με τον Λέο είναι πάντα πολύ ευγενικός», ανέφερε η γιαγιά του Λέο.

Δείτε το τέλειο βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share