Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άντρας πλησιάζει να χαϊδέψει ένα λευκό λιοντάρι και το... μετανιώνει πικρά - Οι φρικτές στιγμές και τα ουρλιαχτά της γυναίκας του (Video)

Σκληρές εικόνες!

9 Μαρτίου 2020 08:32
Άντρας πλησιάζει να χαϊδέψει ένα λευκό λιοντάρι και το... μετανιώνει πικρά - Οι φρικτές στιγμές και τα ουρλιαχτά της γυναίκας του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φρικτές στιγμές έζησε ένας άντρας όταν πήγε να χαϊδέψει ένα λευκό λιοντάρι και εκείνο να του αρπάζει το χέρι, με την γυναίκα του να αρχίζει να ουρλιάζει και τις στιγμές να είναι πραγματικά φρικτές!

Συγκεκριμένα, ο 55χρονος Πήτερ Νόρτσε, πήγε με τη σύζυγο του να επισκεφτούν το πάρκο και να δουν για λίγο από κοντά τα άγρια ζώα. Επίσης, δείτε εδώ ένα λιοντάρι να ορμάει σε μωρό ελέφαντα με την αντίδραση της μητέρας του να σας κάνει να ανατριχιάσετε…

Κάποια στιγμή πίσω από τους φράχτες ο Πήτερ είδε ένα ζευγάρι λιονταριών. Τα πλησίασε με προσοχή και εκείνα δεν κουνήθηκαν. Πλησίασε και άλλο. Και άλλο μέχρι που έφτασε το ένα λιονταρι. Άπλωσε το χέρι του και άρχισε να το χαΐδεύει σαν να χαΐδεύει κάποιο γατάκι.

Το λιοντάρι ανταποκρίνοταν στα χάδια του. Τότε εμφανίσθηκε το δεύτερο λιοντάρι, το οποίο μάλιστα είναι και σπάνιο γιατί πρόκειται για λιοντάρι – αλμπίνο. Το ολόλευκο σαν το χιόνι λιοντάρι πλησιάζει τον Πήτερ για να το χαιδέψει. Ο ανυποψίαστος άνδρας απλώνει το χέρι του και εκείνη της στιγμή το λευκό λιοντάρι τον γραπώνει και με ευκολία τον σέρνει προς το μέρος του. Ο Πήτερ πέφτει επάνω στον φράχτη. Η γυναίκα του μόλις αντιλαμβάνεται το περιστατικό, αρχίζει να ουρλιάζει και να φωνάζει προς βοήθεια.

Το λιοντάρι δεν αφήνει τον σύζυγο της ο οποίος τελικά με μια ξαφνική κίνηση καταφέρνει να απεγκλωβιστεί από τα σαγόνια του. Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε πάθει και μόλυνση στο αίμα από τα σάλια του λιονταριού.

Τελικά διέφυγε τον κίνδυνο αλλά οι γιατροί δεν είναι αισιόδοξοι για το χέρι του το οποίο λένε πως έχει πιθανότητες 25%-50% να καταφέρει να το κρατήσει και να μην χρειαστεί να το ακρωτηριάσουν.

Γέρικο λιοντάρι προσπαθεί να αντιμετωπίσει λέαινες που του ορμάνε - Η συνέχεια θα σας σοκάρει

Εννέα λέαινες όρμηξαν να σκοτώσουν τον αρχηγό της αγέλης, ένα γέρικο λιοντάρι. Το βίντεο, που θα δείτε παρακάτω, συγκλονίζει.

Το περιστατικό συνέβη σε πάρκο στα δυτικά Μίντλαντς της Βρετανίας και το κατέγραψε με βιντεοκάμερα επισκέπτης που έκανε σαφάρι. Ευτυχώς το αρσενικό λιοντάρι σώθηκε, χάρη στην επέμβαση των φροντιστών του πάρκου με πυροσβεστήρες. Άλλοι υποστηρίζουν ότι τα θηλυκά λιοντάρια επιτέθηκαν στο γερασμένο αρσενικό επειδή δεν μπορεί να ηγείται πλέον της αγέλης και άλλοι ότι έγινε... παρεξήγηση για το φαγητό.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο. Δείτε εδώ μια αγέλη βουβαλιών που επιτίθεται σε ένα λιοντάρι. Τι έγινε στη συνέχεια;

18χρονος πήγε να ταΐσει ένα λιοντάρι - Ωστόσο αυτό που απέμεινε μόνο ήταν ένα...

Μόνο κρανίο και... κόκαλα απέμειναν από τον 18χρονο Muhammad Bilal, ο οποίος έγινε θήραμα στα λιοντάρια την ώρα που πήγε να τα ταΐσει. Το περιστατικό σημειώθηκε στο εθνικό πάρκο του Πακιστάν.

Το φρικιαστικό περιστατικό αποκάλυψε μια βόλτα ενός γκρουπ, το οποίο βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο εύρημα και τα οστά ταυτοποιήθηκαν με τεστ DNA, αποδεικνύοντας πως πρόκειται για τον συγκεκριμένο άνδρα.

Ο 18χρονος δούλευε στο πάρκο και είχε πάει να ταΐσει τα λιοντάρια, ωστόσο εξαφανίστηκε. Η οικογένειά του δεν ήξερε την τύχη του, η οποία αποκαλύφθηκε με το χειρότερο δυνατό τρόπο. Ο διευθυντής ασφαλείας του πάρκου, μίλησε σε τοπικά μέσα, κάνοντας λόγο για ένα ατυχές περιστατικό αλλά και πως όλοι οι κανόνες ασφαλείας τηρούνται.

"Έχουμε περισσότερα από αρκετά μέτρα ασφαλείας. Ο θάνατος του εργαζομένου ήταν ένα ατυχές περιστατικό", ανέφερε. Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί το λιοντάρι ή τα λιοντάρια που ευθύνονται για τον θάνατο του 18χρονου. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες συνέβη ένα παρόμοιο περιστατικό. Όπως θα δείτε εδώ, 20χρονος κατασπαράχθηκε από λιοντάρια, όταν μπήκε στο κλουβί τους.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share