Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Γονείς έπαθαν σοκ όταν είδαν τι είχε καταγράψει η κρυφή κάμερα στο δωμάτιο του μωρού τους

Ανατριχιαστικό!

8 Μαρτίου 2020 23:52
Γονείς έπαθαν σοκ όταν είδαν τι είχε καταγράψει η κρυφή κάμερα στο δωμάτιο του μωρού τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ έπαθαν οι γονείς ενός μωρού, όταν το πρωί διαπίστωσαν, παρακολουθώντας τι είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ στο δωμάτιό του, μέσα από όσα είχε καταγράψει η κρυφή κάμερα που είχαν τοποθετήσει.

Ένας κλέφτης έκοβε βόλτες μέσα στο σπίτι ενώ όλοι κοιμόντουσαν και ουδείς κατάλαβε το παραμικρό. Οι γονείς του παιδιού έπαθαν σοκ όταν είδαν πως το μωρό ήταν το μόνο που αντέδρασε, ανοίγοντας τα μάτια του όταν ο ληστής έφτασε να κινείται από πάνω του με το φακό. Επίσης, γονείς έβαλαν κρυφή κάμερα στον παιδικό σταθμό μετά από υποψίες... Μόλις δείτε τι ανακάλυψαν θα σας σηκωθεί η τρίχα!

Δείτε όσα κατέγραψε η κρυφή κάμερα στο βίντεο:

Νόμιζε ότι η κάμερα του υπολογιστή της δεν έκλεινε λόγω βλάβης - Στην πραγματικότητα τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα... (Video)

Όλοι μας έχουμε χρησιμοποιήσει την κάμερα του υπολογιστή μας, είτε για κάποια βιντεοκλήση μέσω Skype είτε απλά για να βγάλουμε μια selfie. Αυτή η κοπέλα, δεν αποτελεί εξαίρεση.

Ύστερα όμως από μία βιντεοκλήση με τη μητέρα της, συνέβη κάτι παράξενο. Η κάμερα δεν έκλεινε ποτέ! Φυσικά, η ίδια δε το γνώριζε. Επίσης, μια μητέρα έβαλε κρυφή κάμερα για να δει τι κάνει ο γιος της και τότε είδε τα σκυλιά της να κάνουν κάτι ντροπιαστικό

Μέχρις ότου ο υπολογιστής της άρχισε να «φέρεται» περίεργα. Ακουγόταν από τα ηχεία παράξενοι θόρυβοι και ορισμένες φορές πολύ δυνατή μουσική, στη μέση της νύχτας. Δυστυχώς, όμως ήταν μόνο η αρχή…

Οι είναι αποσπάσματα από το φιλμ μικρού μήκους «Webcam» της ZBros Productions, βασίζεται όμως σε αληθινό περιστατικό!

Το 2010, η αστυνομία της Καλιφόρνια συνέλαβε έναν 31χρονο άνδρα, ο οποίος χάκαρε τους υπολογιστές ανυποψίαστων γυναικών και τις κατασκόπευε!

Δείτε το φιλμ μικρού μήκους «Webcam» της ZBros Productions:

Η κάμερα ασφαλείας καταγράφει μια γυναίκα να πλησιάζει ένα πανάκριβο αυτοκίνητο - Αυτό που ακολούθησε είναι ότι πιο περίεργο έχετε δει!

Οι κάμερες ασφαλείας καθημερινά καταγράφουν τα πιο περίεργα πράγματα που μπορεί να δει κανείς και πολλές φορές σώζουν ανθρώπους, είτε επειδή καταγράφουν κάποια κλοπή, είτε κάποιο τροχαίο.

Κατά καιρούς έχουμε δει μερικά από τα περίεργα πράγματα που έχουν καταγραφεί, όπως θα δείτε εδώ τι έγινε όταν ένας άντρας έβαλε κάμερα στο σπίτι του για να κατασκοπεύσει τη γυναίκα του. Αυτή τη φορά όμως, μιλάμε για κάτι πραγματικά αξιοπερίεργο.

Η κάμερα ασφαλείας ενός κλειστού πάρκινγκ καταγράφει μια γυναίκα να πλησιάζει ένα πανάκριβο αυτοκίνητο, συγκεκριμένα αξίας 72.000€ και να γραντζουνάει με ένα κλειδί όλη τη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου. Όπως ήταν λογικό ο ιδιοκτήτης μόλις είδε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το αυτοκίνητό του έπαθε σοκ! Στο βίντεο φαίνεται απλά μια γυναίκα που φοράει πιτζάμες να περπατάει παράλληλα με το αυτοκίνητο και να το βανδαλίζει ατάραχη!

Δείτε το βίντεο από την κάμερα:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share