Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Ανέβηκε στη ρόδα του λούνα παρκ για να βγάλει μια selfie - Αυτό που έγινε λίγα δευτερόλεπτα μετά θα σας κάνει να "παγώσετε"!

Σοκ!

5 Μαρτίου 2020 20:08
Αδιανόητο: Ανέβηκε στη ρόδα του λούνα παρκ για να βγάλει μια selfie - Αυτό που έγινε λίγα δευτερόλεπτα μετά θα σας κάνει να
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στη Σιβηρία όταν ένας άντρας ρωσικής καταγωγής ανέβηκε στη ρόδα ενός λούνα παρκ για να βγάλει μια selfie. Η ιδέα του άντρα για μια "εκκεντρική" φωτογραφία δεν είχε καθόλου καλή κατάληξη. Δεν είναι όμως η πρώτη selfie που καταλήγει σε τραγωδία, δείτε εδώ τη 17χρονη που έβγαλε μια selfie αγκαλιά με το σκύλο της και κατέληξε με 40 ράμματα.

Οι συνολικά τέσσερις Ρώσοι, που ήταν όλοι υπό την επήρεια αλκοόλ, μπήκαν παράνομα στο κλειστό λούνα παρκ και οι τρεις από αυτούς κατάφεραν να σκαρφαλώσουν στις σιδεριές.

Όταν έκριναν ότι είχαν φτάσει σε ένα αρκετά ψηλό σημείο, οι δύο από αυτούς πόζαραν για selfie με τον έναν να χάνει την ισορροπία του και να πέφτει στο κενό χτυπώντας στις σιδεριές.

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση αλλά όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο είναι θαύμα και που επέζησε!

Δείτε εδώ το βίντεο που κόβει την ανάσα:

Δύο γυναίκες έβγαλαν μια selfie σε έναν γάμο...Δεν παρατήρησαν τι άρρωστο γινόταν δίπλα τους

Αυτές οι δύο γυναίκες έβγαλαν μια selfie σε έναν γάμο, αδιαφορώντας για το τι κρύβεται δίπλα τους. Δεν πάει το μυαλό σας τι έκαναν ακριβώς δίπλα τους.

Αλλά όπως με όλα τα πράγματα, υπάρχει ο σωστός και ο λάθος τρόπος να βγάλεις μια selfie. Δεν έχει να κάνει με τον φωτισμό ή τα πλαίσια. Έχει να κάνει με τον περιβάλλοντα χώρο πριν βγάλετε μια φωτογραφία, και γενικά τις συνθήκες, μιας και μπορούν να συμβούν πολλά, σαν αυτό στην selfie μιας 17χρονης, που θα δείτε εδώ.

Μάλλον δε περίμεναν να εξελίσσεται και διπλανή φωτογράφιση, η οποία είναι αρκετά παράξενη, όπως μπορείτε να δείτε. Ελπίζουμε μόνο να μην ανέβηκε στα social media!

13χρονη έβγαλε μια αναμνηστική selfie - Μόλις την παρατηρήσετε καλύτερα θα πάθετε σοκ!

Μια 13χρονη πήγε εκδρομή για ψάρεμα με την οικογένεια της και αποφάσισε να βγάλει μια αναμνηστική selfie που τελικά ήταν η αιτία για να γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο.

Οι selfies και γενικά οι φωτογραφίες αν τις προσέξει κανείς λίγο καλύτερα θα δει λεπτομέρειες που με την πρώτη ματιά δεν φαίνονται και πολλές φορές είναι ανατριχιαστικές, δείτε εδώ τη selfie που έβγαλαν δυο αδέλφια και τι κρυβόταν πίσω τους.

Η φωτογραφία της νεαρής κοπέλας αποτύπωσε τη μορφή ενός αγνώστου –του φαντάσματος ενός ψαρά όπως λέει η μητέρα- στο βάθος, που αχνοφαίνεται μπροστά από τα δέντρα.

Στο σημείο όπου ψάρευαν δεν ήταν κανένας άλλος, ισχυρίστηκε η μητέρα, η οποία ενθουσιασμένη ανέβασε τη φωτογραφία του «φαντάσματος» στο διαδίκτυο.

«Η κόρη μου "φρίκαρε", όμως πιστεύω ότι είναι πολύ "κουλ", γιατί ο μικρός μου γιος εκείνη την ημέρα ψάρεψε το μεγαλύτερο ψάρι που έχει πιάσει ποτέ! Μοιάζει σαν ο άγνωστος άνδρας να χάρηκε πολύ γι’ αυτόν» δήλωσε.

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share