Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τοποθέτησε κρυφή κάμερα για να πιάσει την γυναίκα του να τον απατάει...Αυτό που αντίκρισε όμως δεν πέρναγε από το μυαλό του

Δεν πάει το μυαλό σας!

5 Μαρτίου 2020 10:20
Τοποθέτησε κρυφή κάμερα για να πιάσει την γυναίκα του να τον απατάει...Αυτό που αντίκρισε όμως δεν πέρναγε από το μυαλό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άνδρας είχε την υποψία ότι η γυναίκα του, τον απατάει και για αυτό αποφάσισε να τοποθετήσει κρυφή κάμερα μέσα στο σπίτι για να την πιάσει στα πράσα. Αυτό που αντίκρισε όμως ήταν κάτι άρρωστο!

Πολλοί αποφασίζουν να βάλουν κάμερα για να δουν τι κάνουν οι σύντροφοί τους στο σπίτι, όπως έκανε και ένας άλλος άνδρας, και τρόμαξε με αυτό που είδα, το οποίο θα βρείτε εδώ.

Ο άνδρας σε αυτή την ιστορία ομώς δεν είδε να τον απατάει... αυτό που έκανε ήταν πολύ πιο απαίσιο.Η Σανγκέτα Τζάιν από το Uttar Pradesh της Ινδίας όχι μόνο δεν αγαπούσε καθόλου την 70χρονη πεθερά της, Ράτζ Ράνι Τζάιν, αλλά με τον καιρό είχε αναπτύξει μίσος απέναντί της.

Αφού ο άντρας της έβαλε την κάμερα, κατέγραψε την γυναίκα του να στραγγαλίζει την μητέρα του και τώρα όλος ο κόσμος μπορεί να δει τη γυναίκα που είχε μεταμορφωθεί σε πραγματικό τέρας.

Τρόμος: Έβαλε κρυφή κάμερα στην κουζίνα - «Πάγωσε» μόλις είδε τι της έκανε ο άνδρας της (Video)

Μια γυναίκα, αποφάσισε να τοποθετήσει κρυφή κάμερα στην κουζίνα της. Όμως αυτό που είδε να κάνει ο άντρας της, ήταν σοκαριστικό.

Μετά τον άντρα που έβαλε κάμερα για να δει αν η σύζυγός του τον απατά, τώρα μια γυναίκα αποφάσισε να βάλει κρυφή κάμερα για να μάθει περισσότερα για τον άνθρωπο που έχει δίπλα της.

Αυτό που είδε λοιπόν, ξεπερνά κάθε λογική.

Η γυναίκα, ξαφνικά, ξεκίνησε να έχει αναγούλες, ζαλάδες, υπνηλία, ενώ κάποιες φορές μειωνόταν και η όρασή της. Από κάποιο σημείο και μετά, άρχισε να υποπτεύεται πως κάτι πάει στραβά και αφού διαπίστωσε πως τα συμπτώματα έκαναν την εμφάνισή τους μετά από τον καφέ που της έφτιαχνε ο άνδρας της, με την οποίο βρισκόταν στα χωρίσματα, αποφάσισε να δει τι γίνεται.

Έτσι, τοποθέτησε μία κρυφή κάμερα και διαπίστωσε πως προσπαθούσε να την δηλητηριάσει, ρίχνοντάς της ένα συγκεκριμένο φάρμακο που σε συχνή χρήση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Κατέφυγε στην αστυνομία, έκανε καταγγελία, όμως η εκδίκαση της υπόθεσης αποδείχθηκε παρωδία.

Και αυτό γιατί ο 22χρονος καταδικάστηκε μόλις σε δύο μήνες φυλακή. "Η απόφαση ήταν ένα χαστούκι για το θύμα, καθώς αντί να εστιάζει στην ασφάλεια της, κοίταζε πως θα μείνει ελεύθερος ο δράστης", είπε ο δικηγόρος της.

Ωστόσο, η κάμερα μπορεί να αποκαλύψει πολλές αλήθειες, δείτε ένα ερωτευμένο ζευγάρι που έκρυβε κάτι απίστευτο!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share