Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τυλίγει ένα τοστ σε αλουμινόχαρτο και το πιέζει με το σίδερο - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε να το κάνετε!

Ευφυέστατο!

4 Μαρτίου 2020 13:40
Τυλίγει ένα τοστ σε αλουμινόχαρτο και το πιέζει με το σίδερο - Μόλις δείτε το αποτέλεσμα θα τρέξετε να το κάνετε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον πιο εύκολο κ γρήγορο τρόπο για να ψήσει ένα τοστ βρήκε ένας άντρας σε περίπτωση που δεν έχεις τοστιέρα.

Το αλουμινόχαρτο έχει φανεί χρήσιμο πάμπολλες φορές και σε πάρα πολλά θέματα. Η πιο συνηθισμένη του χρήση είναι για να τυλίξουμε κάποιο τρόφιμο και να το αποθηκεύσουμε, δείτε όμως τι μπορεί να γίνει αν τυλίξετε το κλειδί του αυτοκινήτου σας με αλουμινόχαρτο.

Αυτή τη φορά το αλουμινόχαρτο χρησιμοποιήθηκε κάπως διαφορετικά και καθώς όλοι γνωρίζουμε είναι καλός αγωγός της θερμότητας ένας άντρας αποφάσισε να το εκμεταλλευτεί. Αφού λοιπόν δεν είχε τοστιέρα, τύλιξε με αλουμινόχαρτο το τοστ του και τοποθέτησε από πάνω το σίδερο των ρούχων. Η πράξη του αυτή φάνηκε ιδιαίτερα έξυπνη αφού χωρίς κανένα κόπο είχε ένα έτοιμο ψημένο τοστ μέσα σε 5 μόλις λεπτά!

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και άλλα μικρά κόλπα που θα σας λύσουν τα χέρια στο παρακάτω βίντεο:

FOOD HACKS THAT ARE ABSOLUTELY GENIUS

Food hacks that are absolutely genius. 😋

Posted by 5-Minute Crafts on Saturday, June 29, 2019

Βάζει ένα κομμάτι από αλουμινόχαρτο στην σχάρα του φούρνου...Ο λόγος; Θα σας λύσει τα χέρια

Ένα εύχρηστο κόλπο που θα βάλει τέλος στο βασανηστήριο πολλών γυναικών, που έχει να κάνει βέβαια με το καθάρισμα του φούρνου. Τοποθετήστε αλουμινόχαρτο στην σχάρα του φούρνου και δείτε τι θα συμβεί στην συνέχεια!

Αν σας αρέσει να ψήνετε πίτσα στη σχάρα του φούρνου, τότε θα γνωρίζετε πόσο μπελάς γίνεται το καθάρισμα το φούρνου. Με μαγειρική σόδα επίσης το καθάρισμα του γίνεται ευκολότερο, και θα δείτε εδώ πώς μπορείτε να το κάνετε.

Μπορείτε όμως να το γλιτώσετε, αν στρώσετε στη σχάρα αλουμινόχαρτο, πάνω στο οποίο θα ψήσετε τη πίτσα. Μετά το ψήσιμο, απλά πετάξτε το και αντικαταστήστε το.

Παίρνει ένα τηγάνι και βάζει μέσα μπαλάκια αλουμινόχαρτου.. Το τι θα ακολουθήσει δεν θα το πιστεύετε!

Το κόλπο με το τηγάνι και τα μπαλάκια αλουμινόχαρτου.. Το τι θα ακολουθήσει δεν θα το πιστεύετε!

Μερικές φορές όλους μας πιάνει μια λιγούρα που δεν μπορούμε να ξεχάσουμε με τίποτα καθώς αυτή στοιχειώνει μέχρι και τα όνειρα μας μέχρι που στο τέλος ενδίδουμε στο πειρασμό. Αν είναι όμως κάτι που δεν μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και προσπαθείτε να κάνετε οικονομία, τότε πρέπει να γίνετε δημιουργικοί.

Ένα καλό παράδειγμα είναι τα τρόφιμα μαγειρεμένα στον ατμό: ντάμπλινγκ, ψάρια, λαχανικά, κλπ. Το καλύτερο σκεύος για μαγειρική στο ατμό είναι ο ατμομάγειρας μπαμπού. Τι; Δεν έχετε ατμομάγειρα μπαμπού; Δεν είστε οι μόνοι! Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να μαγειρέψετε το φαγητό που λιγουρεύεστε. Όπως σας είπαμε το μόνο που χρειάζεται είναι να γίνετε δημιουργικοί.

Αυτό το απλό κόλπο έχει απίθανα αποτελέσματαα, ό,τι και να δοκιμάσετε να μαγειρέψετε!

Μπορείτε λοιπόν να φτιάξετε μόνοι σας έναν ατμομάγειρα με λίγο αλουμινόχαρτο και ένα βαθύ τηγάνι. Ξεκινήστε βάζοντας το τηγάνι στον φούρνο. Η θερμοκρασία εξαρτάται από το ψάρι που θα μαγειρέψετε. Στην συνέχεια, κόψτε μερικά κομμάτια αλουμινόχαρτο, κάντε τα μπαλάκια και ρίξτε τα μέσα στο τηγάνι.

Δείτε στο βίντεο τα υπόλοιπα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε. Δείτε επίσης πώς μπορείτε να μαρινάρετε το ψάρι σας. Οι οδηγίες είναι απλές, θα χρειαστείτε μόνο μια πυρίμαχη πιατέλα και λίγο νερό! Το αλουμινόχαρτο λειτουργεί σαν μη εύφλεκτο σύστημα υποστήριξης για την πιατέλα και επιτρέπει στο νερό από κάτω να βράζει, ώστε η ζέστη να μαγειρευτεί το φαγητό σας στον ατμό.

Αυτό το απλό κόλπο έχει απίθανα αποτελέσματαα, ό,τι και να δοκιμάσετε να μαγειρέψετε! Δεν χρειάζεται να πάτε σε κάποιο ακριβό εστιατόριο ή να αγοράσετε ακριβά σκεύη μαγειρικής. Ο ατμομάγειρας αυτός θα σας σώσει! Και θα έχετε το φαγητό που λαχταράτε αλλά και θα εξοικονομήσετε και χρήματα

Ωστόσο οι χρήσεις του αλουμινόχαρτου είναι άπειρες, όπως και αυτό το κόλπο με τα αυγά

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share