Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κουταβάκι φοβάται όταν βλέπει ηλεκτρική σκούπα - Η αντίδρασή του; Επική

Αξιολάτρευτο κουτάβι!

4 Μαρτίου 2020 12:05
Κουταβάκι φοβάται όταν βλέπει ηλεκτρική σκούπα - Η αντίδρασή του; Επική
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το αξιολάτρευτο κουτάβι της φωτογραφίας, φοβάται τόσο την σκούπα που αναγκάζεται να κρυφτεί προκειμένου να γλιτώσει.

Το παρακάτω βίντεο έχει γίνει viral, καθώς η φάτσα του κουταβιού είναι τρομερή. Ως γνωστόν, όλοι, όταν ακούμε τον ήχο της ηλεκτρικής σκούπας αρχικά εκνευριζόμαστε και μετά σκεφτόμαστε τη μαμά μας να… μπουκάρει στο δωμάτιό μας για να καθαρίσει.

Όμως, απ ότι φαίνεται δεν ενοχλεί μόνο εμάς, αλλά και αυτό το χαριτωμένο σκυλάκι που "τρέμει" όταν ακούει την σκούπα. Δείτε την αντίδρασή του στο βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε:

Κι επειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν αυτά τα βίντεο, δείτε εδώ ένα κουτάβι που κάθεται στην αγκαλιά ενός μικρού κοριτσιού. Αυτό που κάνει μετά θα σας αφήσει άφωνους.

Ραγίζει καρδιές: Ένα κουτάβι προσπαθεί να ξυπνήσει τον νεκρό φίλο του - Η συνέχεια σοκάρει

Συγκλονίζει ένα κουταβάκι, που δεν το βάζει κάτω, και προσπαθεί να ξυπνήσει τον μικρό νεκρό φίλο του. Η ιστορία αυτή ραγίζει καρδιές.

Τα σκυλιά είναι πιστά όχι μόνο προς την οικογένεια που τα υιοθετεί, αλλά και προς τα άλλα τετράποδα ζώα. Κάτοικοι σε μια Κινεζική πόλη, είδαν, έναν πιστό σκύλο να προσπαθεί να ξυπνήσει το φίλο του που είχε σκοτωθεί από ένα αυτοκίνητο.

Το μαύρο σκυλί προσπαθούσε να σύρει τον νεκρό φίλο του στο πεζοδρόμιο, ενώ, πριν το σκουντούσε επανειλημμένα με την ελπίδα να τον ξυπνήσει. Το κίτρινο κουτάβι χτυπήθηκε από αυτοκίνητο την ώρα που προσπαθούσε να περάσει έναν δρόμο. Το αυτοκίνητο που το χτύπησε έφυγε χωρίς να σταματήσει.

Το κίτρινο κουτάβι έμεινε στη μέση του δρόμου. Κανένας από τους περαστικούς οδηγούς ή τους πεζούς δεν σταμάτησε για να δει αν ήταν καλά, μόνο ο φίλος του ήταν στο πλευρό του.

Δεν υπάρχει νόμος στην Κίνα για την προστασία κατοικίδιων ζώων και άλλων μικρών ζώων. Η ευαισθητοποίηση του κοινού για την ευημερία των σκύλων είναι σχετικά χαμηλή σε σύγκριση με τη Δύση.

Κι επειδή ξέρουμε πόσο αγαπάτε τα ζώα και τις συγκλονιστικές ιστορίες, δείτε εδώ ένα 15χρονο σκυλάκι που κλαίει επειδή το αφεντικό του το παράτησε για ένα κουτάβι.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share