Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η κάμερα ασφαλείας καταγράφει μια γυναίκα να πλησιάζει ένα πανάκριβο αυτοκίνητο - Αυτό που ακολούθησε είναι ότι πιο περίεργο έχετε δει!

Απίστευτο!

4 Μαρτίου 2020 07:56
Η κάμερα ασφαλείας καταγράφει μια γυναίκα να πλησιάζει ένα πανάκριβο αυτοκίνητο - Αυτό που ακολούθησε είναι ότι πιο περίεργο έχετε δει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κάμερες ασφαλείας καθημερινά καταγράφουν τα πιο περίεργα πράγματα που μπορεί να δει κανείς και πολλές φορές σώζουν ανθρώπους, είτε επειδή καταγράφουν κάποια κλοπή, είτε κάποιο τροχαίο.

Κατά καιρούς έχουμε δει μερικά από τα περίεργα πράγματα που έχουν καταγραφεί, όπως θα δείτε εδώ τι έγινε όταν ένας άντρας έβαλε κάμερα στο σπίτι του για να κατασκοπεύσει τη γυναίκα του. Αυτή τη φορά όμως, μιλάμε για κάτι πραγματικά αξιοπερίεργο.

Η κάμερα ασφαλείας ενός κλειστού πάρκινγκ καταγράφει μια γυναίκα να πλησιάζει ένα πανάκριβο αυτοκίνητο, συγκεκριμένα αξίας 72.000€ και να γραντζουνάει με ένα κλειδί όλη τη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου. Όπως ήταν λογικό ο ιδιοκτήτης μόλις είδε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το αυτοκίνητό του έπαθε σοκ! Στο βίντεο φαίνεται απλά μια γυναίκα που φοράει πιτζάμες να περπατάει παράλληλα με το αυτοκίνητο και να το βανδαλίζει ατάραχη!

Δείτε το βίντεο από την κάμερα:

Κάμερα ασφαλείας καταγράφει μια γυναίκα να κλέβει ένα δέμα. Αυτό που ακολούθησε θα κάνει το αίμα σας να παγώσει!

Αυτή η γυναίκα περπατώντας αμέριμνη συνάντησε στην είσοδο ενός σπιτιού ένα δέμα και καθώς απ' ότι φαινόταν οι ιδιοκτήτες έλειπαν αποφάσισε να γίνει εκείνη ο... παραλήπτης όχι και με τον πιο νόμιμο τρόπο! Για κακή της τύχη όμως, την παράνομη πράξη της κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας. Οι κάμερες τέτοιου τύπου έχουν αποδειχθεί πραγματικά σωτήριες καθώς πρόσφατα μια αντίστοιχη συσκευή όπως θα δείτε εδώ κατέγραψε μια κακοποίηση ανήλικου από την νταντά του.

Η γυναίκα λοιπόν αφού έκλεψε το δέμα συνέχισε την πορεία της, λίγα μέτρα παρακάτω όμως και μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό γύρω τις βρέθηκαν τρία αυτοκίνητα της αστυνομίας και ένας αστυνομικός την πλησίασε διατάζοντας της να αφήσει κάτω το δέμα.

Όπως όλα δείχνουν η κάμερα του σπιτιού μόλις αντιλήφθηκε κάποια περίεργη κίνηση αυτόματα ειδοποίησε την αστυνομία ή την εταιρία ασφάλειας με αποτέλεσμα η δράστης να ζήσει την απόλυτη ταπείνωση στη μέση του δρόμου.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε κάτι με το οποίο θα... ανατριχιάσετε! (photo)

Το υλικό που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από την Τζόρτζια των ΗΠΑ έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες και προκαλεί... ανατριχίλα. Ενώ, ένα παιδί παραπονιόταν στον πατέρα του για την νταντά που το φρόντιζε. Δεν πήγαινε το μυαλό τους στο τι γινόταν όταν έμεναν μόνοι μέχρι που έβαλαν κρυφή κάμερα!

Στο video, το οποίο οι λάτρεις του μεταφυσικού χαρακτηρίζουν ως «απόδειξη για την ύπαρξη φαντασμάτων», φαίνεται μια απόκοσμη σκιά να περνάει με μεγάλη ταχύτητα μέσα στο σκοτάδι και να χάνεται.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share