Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σκυλάκι ζούσε ξεχασμένο μέσα σε ένα κλουβί και πήγε να πεθάνει από την πείνα...Η συνέχεια θα σας συγκινήσει

Μέχρι και τιο κλουβί είχε σκουριάσει

3 Μαρτίου 2020 18:56
Σκυλάκι ζούσε ξεχασμένο μέσα σε ένα κλουβί και πήγε να πεθάνει από την πείνα...Η συνέχεια θα σας συγκινήσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο σκύλος ζούσε στο κλουβί για τόσο πολύ καιρό, που η πόρτα είχε σκουριάσει, και ήταν έτοιμος να πεθάνει από την πείνα. Τότε ένας καλός άγγελος τον έσωσε!

Όταν η φιλοζωική οργάνωση Humane Society πληροφορήθηκε την ιστορία ενός Τσιουάουα με το όνομα Μπίλι, δεν έχασε λεπτό. Έστειλε αμέσως κόσμο να το διασώσει.

Η αντίδραση του σκύλου μόλις απελευθερώθηκε είναι συγκηνιτική, όπως και αυτού του σκύλου εδώ, όταν πλησιάζει ένα μωρό. Αυτό αποδεικνύει πως τα σκυλιά έχουν τρομερό ένστικτο!

Θα συγκινηθείτε: H απίστευτη μεταμόρφωση ενός αδέσποτου σκύλου αμέσως μετά την υιοθεσία του (video)

Αυτή είναι μια συγκινητική ιστορία ενός αδέσποτου μικρού σκυλιού που μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά μετά από την υιοθεσία του!

Ο «Μπέντζι» βρέθηκε κάτω από ένα αυτοκίνητο και ταλαιπωρημένος. Είχε πληγές πάνω του, ενώ ήταν γεμάτος με διάφορα μαμούνια.

Μία οικογένεια αποφάσισε να του δώσει ένα σπίτι και να το σώσει από το ενδεχόμενο ευθανασίας από τη στιγμή που ήταν αδέσποτο. Η αρχή ήταν δύσκολη. Το σκυλάκι ήταν απολύτως τρομαγμένο και φοβόταν τους ανθρώπους.

Με αρκετή δυσκολία κατάφεραν να το πιάσουν και να το μεταφέρουν στο σπίτι τους. Τον καθάρισαν, φρόντισαν τις πληγές τους. Έπειτα από 10 μέρες ο σκύλος άρχισε να γίνεται κοινωνικός και να προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες.

Πλέον, έχει δεθεί με τα υπόλοιπα σκυλάκια της οικογένειας και δεν θυμίζει σε τίποτα το σκυλί που βρέθηκε σε άθλια κατάσταση στο δρόμο... Αυτή η οικογένεια σίγουρα έσωσε μία ζωή!

Αν είστε ευαισθητοποιημένοι με τα ζώα τότε αξίζει να διαβάσετε και την ιστορία αυτού του σκύλου που συγκίνησε το διαδίκτυο!

This rescue of a homeless dog will restore your faith in humanity

This rescue of a homeless dog will restore your faith in humanity Credit: Hope For Paws

Posted by Daily Mail on Sunday, July 16, 2017

Ραγίζει καρδιές ο σκύλος καταλαβαίνει ότι ο ιδιοκτήτης του θα πεθάνει και «κλαίει» για να το αφήσουν να τον επισκεφτεί στο νοσοκομείο! (video)

Συγκλονίζει αυτή ιστορία του σκύλου που επειδή καταλαβαίνει ότι ο ιδιοκτήτης του θα πεθάνει «κλαίει» για να το αφήσουν να τον επισκεφτεί στο νοσοκομείο!

Ο καθένας μας μπορεί να καταλάβει και να θαυμάσει το απίστευτο δέσιμο που έχουν οι άνθρωποι με τους καλύτερούς του φίλους, δηλαδή τα σκυλιά. Το παρακάτω συγκινητικό βίντεο δείχνει την αφοσίωση και τη φροντίδα που δείχνει ένας σκύλος στον ετοιμοθάνατο ιδιοκτήτη του.

Ο Ali Abuhata ήταν εθελοντής στο DC Shiba Inu Rescue, και ιδιοκτήτης μιας σκυλίτσας, της Sachi. Ο Ali, όμως, έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη εβδομάδα όντας περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του. Τις τελευταίες του μέρες, οι γιατροί επέτρεψαν στη Sachi να επισκεφθεί τον Ali στο νοσοκομείο για να του πει το τελευταίο αντίο.

Η ιστορία της Sachi και του Ali, σύμφωνα με την κόρη του, έχει ως εξής, «Πριν από 13 χρόνια, μας είπε ο μπαμπάς μου ότι είχε 2 εβδομάδες ζωής. Τότε διάβασα μια έρευνα που έλεγε ότι οι σκύλοι μπορούν να επεκτείνουν τη ζωή της καρδιάς ενός ασθενούς, και παρά τη θέλησή του, υιοθετήσαμε ένα κουτάβι από το καταφύγιο Shiba Inu που το ονομάσαμε Sachi.»

Συνέχισε λέγοντας: «Την αγάπησε από την πρώτη στιγμή, κι εκείνη το ίδιο. Κάθε φορά που πηγαίναμε στο νοσοκομείο έλεγα στον μπαμπά μου, “Η Sachi σε χρειάζεται, πρέπει να έρθεις στο σπίτι” και κάθε φορά ερχόταν. Δύο εβδομάδες πριν μπει ο πατέρας μου στο νοσοκομείο, η Sachi άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα. Λαχάνιαζε εύκολα, πήγαινε πάνω- κάτω, έκλαιγε, και με ακολουθούσε συνέχεια. Την Τετάρτη που ο μπαμπάς μου πήγε στο νοσοκομείο, σταμάτησε να συμπεριφέρεται περίεργα. Μέχρι την Παρασκευή το πρωί, δεν είχε πλέον περίεργη συμπεριφορά και ο κτηνίατρός της εκτιμά πως προσπαθούσε να μας πει ότι ο πατέρας μου ήταν άρρωστος. Ο κτηνίατρος λέει ότι η Sachi γνώριζε την κακή κατάσταση της υγείας του πατέρα μου. Πολλές φορές τον περίμενε έξω από την πόρτα με ένα παιχνίδι στο στόμα της, νόμιζε ότι θα γυρίσει σπίτι, όμως εκείνος δε γύρισε, κι έτσι αποφασίσαμε να την πάρουμε στο νοσοκομείο για να τον αποχαιρετήσει.»

Ο Ali πάντα αγαπούσε και βοηθούσε τα σκυλιά. Όμως η Sachi ήταν ένα ξεχωριστό σκυλί γι’ αυτόν. Χάρη στη Sachi μπόρεσε να ζήσει καλύτερα τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Μπορεί ο Ali να μην είναι πια στη ζωή, όμως η αγάπη που υπήρχε ανάμεσα σ’ αυτόν και τη Sachi θα ζει για πάντα!

Όλοι γνωρίζουμε πως ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου είναι ο σκύλος, και τέτοια περιστατικά σαν κι αυτό που διαβάσατε δεν είναι τα μόνα. Δείτε πως αντέδρασε αυτός ο σκύλος όταν ''έχασε'' τον ιδιοκτήτη του!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share