Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κανείς δεν τολμούσε να πλησιάσει το κλουβί της άγριας λεοπάρδαλης...Τότε αυτή η γυναίκα έκανε την διαφορά

Κατάφερε αυτό που δεν τολμούσαν

3 Μαρτίου 2020 16:25
Κανείς δεν τολμούσε να πλησιάσει το κλουβί της άγριας λεοπάρδαλης...Τότε αυτή η γυναίκα έκανε την διαφορά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κανένας δεν τολμούσε να πλησιάσει το κλουβί αυτής της λεοπάρδαλης, μέχρι που μια γυναίκα έκανε κάτι απίστευτο και μας άφησε με το στόμα ανοικτό!

Το Jukani Predator Park είναι ένα καταφύγιο για μεγάλες γάτες που προηγουμένως βρίσκονταν σε ζωολογικούς κήπους ή είχαν υποστεί κακοποίηση. Διευθύνοντες ήταν ο οικολόγος Τζούργκ Όλσεν και η σύζυγός του Κάρεν, με το καταφύγιο στη νότιο Αφρική να φιλοξενεί λιοντάρια, γατόπαρδους, λεοπάρδαλεις, πάνθηρες και άλλα αιλουροειδή.

Ο Τζούργκ , πρώην αστυνομικός, έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με αυτά τα -συνήθως- επικίνδυνα ζώα, παίζοντας μαζί τους και ταΐζοντάς τα, εκτός από ένα: μια μαύρη λεοπάρδαλη!

Η συγκεκριμένη «γατούλα» ζούσε σε έναν ζωολογικό κήπο στην Ευρώπη κάτω από άθλιες συνθήκες, με αποτέλεσμα η τραυματική αυτή εμπειρία να τον έχει κάνει πολύ επιθετικό και φυσικά δεν εμπιστεύεται καθόλου τους ανθρώπους, σαν αυτή την λεοπάρδαλη που πετάχτηκε στην στέγη ενός σπιτιού, και όπως θα δείτε εδώ έγινε χαμός.

Για να φανταστείτε, μια μέρα δάγκωσε τον Τζούργκ και τον έστειλε στο νοσοκομείο για μια ολόκληρη εβδομάδα! Εξαιτίας της συμπεριφοράς του, η λεοπάρδαλη ονομάστηκε Ντιάμπολο.

Ύστερα από 6 μήνες, όπου ο Ντιάμπολο δεν έδειχνε κανένα σημάδι βελτίωσης, επισκέφθηκε το καταφύγιο μια ειδικός, η οποία όμως δεν είχε καμία ιδέα για το παρελθόν ή την παρούσα κατάσταση του φοβισμένου ζώου. Επρόκειτο για την Άννα Μπρείτνμπαχ, με τη μοναδική ικανότητα να επικοινωνεί άμεσα με τα ζώα μέσω εικόνων, ακόμη και μέσω της σκέψης!

Αυτή ακριβώς την προσέγγιση θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί: είναι απίστευτο αυτό που κάνει αυτή η γυναίκα, γιατί όχι μόνο καταφέρνει να ηρεμήσει τον Ντιάμπολο, αλλά μεταφέρει και τις σκέψεις του στους φροντιστές του! Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, αντιπαθεί βαθύτατα τους ανθρώπους για όσα του έχουν κάνει, ενώ ο ίδιος είναι δυνατός και σοφός, αλλά κανείς δεν τον εκτιμάει!

Η μεταμόρφωσή του ήταν τέτοια, που μέσα σε 24 ώρες το όνομά του ήταν πλέον Σπίριτ…

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share