Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έδωσαν στο μωρό τους να φάει αβοκάντο - Η αντίδραση του είναι ξεκαρδιστική!

Θα δακρύσετε!

3 Μαρτίου 2020 08:01
Έδωσαν στο μωρό τους να φάει αβοκάντο - Η αντίδραση του είναι ξεκαρδιστική!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα μωρά έχουν κάπως.. εκλεπτυσμένο γευστικό γούστο μιας και οι τροφές του και το μενού είναι κάπως περιορισμένα. Οπότε είναι αναμενόμενο όταν δοκιμάζουν κάτι νέο για τον ουρανίσκο τους ή να ενθουσιαστούν ή να βάλουν ακόμη και τα κλάματα από δυσαρέσκεια. Οι γονείς παρ' όλα αυτά αρέσκονται να βλέπουν τα παιδιά τους να δοκιμάζουν κάτι νέο και να καταγράφουν τις αντιδράσεις τους μιας και τις περισσότερες φορές είναι απολαυστικές, δείτε εδώ την αντίδραση ενός μωρού που δοκιμάζει για πρώτη φορά μπέικον.

Αυτή τη φορά οι γονείς ενός μωρού αποφάσισαν να του δώσουν να δοκιμάσει αβοκάντο παρά τις αντιρρήσεις που έδειχνε να έχει. Ο πατέρας της χαριτωμένης μικρής όση ώρα η μητέρα της προσπαθούσε να την πείσει να φάει το αβοκάντο κατέγραφε της κινήσεις και της αντιδράσεις της κόρης του με αποτέλεσμα όταν το βίντεο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο να σκορπίσει άφθονο γέλιο.

Δείτε εδώ το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Αυτό το μωρό τρώει για πρώτη φορά λεμόνι...Η αντίδραση του; Ασυνήθιστη!

Τα φυσιολογικό και συνηθισμένο είναι ότι τα μωρά όταν πρωτοδοκιμάζουν λεμόνι ξεκινούν τις περίεργες γκριμάτσες, κάτι που δεν ισχύει με αυτό το μωρό στο παρακάτω βίντεο. Αντιθέτως, φαίνεται να το απολαμβάνει!

Στην περίπτωση του πιτσιρικά στο βίντεο που ακολουθεί, δεν κάνει περίεργες φάτσες όπως όλα τα μωρά, αλλά το λεμόνι μάλλον είναι ένα υπέροχο γεύμα αφού το τρώει με μανία.

Απολαύστε τον στο παρακάτω βίντεο:

Δίνουν στην κόρη τους να φάει λεμόνι. Αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια θα σας σοκάρει!

Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει ένα βίντεο, με ένα κορίτσι που τρώει λεμόνι... Την συνέχεια σίγουρα δεν την φαντάζεστε.

Στο παρακάτω βίντεο, πρωταγωνιστές είναι ένα κοριτσάκι και ο σκύλος μιας οικογένειας! Αρχικά οι γονείς της μικρής της δίνουν να γευτεί ένα λεμόνι, με το αξιαγάπητο κορίτσι να το τρώει με ευχαρίστηση!

Όταν έρχεται η σειρά του σκύλου όμως θα κλάψετε από τα γέλια, όπως σας άρεσε και o σκύλος που έπαιζε με το λεμόνι στην παραλία.

Δείτε τι συνέβη στο βίντεο του Athensmagazine.gr!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share