Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Το βαρύ ζεϊμπέκικου γνωστού προσώπου της πολιτικής που γκρέμισε το διαδίκτυο!

Χιλιάδες views!

2 Μαρτίου 2020 18:13
Το βαρύ ζεϊμπέκικου γνωστού προσώπου της πολιτικής που γκρέμισε το διαδίκτυο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το ζεϊμπέκικο είναι βαρύς και αντρίκειος χορός, όταν λοιπόν ένας άντρας σηκώνεται να χορέψει με σιγουριά και αυτοπεποίθηση το μόνο σίγουρο είναι πως θα κάνει τους πάντες να ανατριχιάσουν.

Αυτό ακριβώς συνέβη όταν ο Γιάννης Σκάλκος βρέθηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και χόρεψε ένα από τα πιο βαρβάτα ζεϊμπέκικα της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο Γιάννης Σκάλκος είναι συνεργάτης του Υπουργείου Εσωτερικών και δεν είναι ο μόνος άντρας από το χώρο της πολιτικής που τιμά το συγκεκριμένο πλατό με ένα πραγματικά τίμιο ζεϊμπέκικο, δείτε εδώ το βαρύ ζεϊμπέκικο του Απόστολου Γκλέτσου.

Το ζεϊμπέκικο αυτό θύμισε άντρα παλαιάς κοπής και τα views του βίντεο στο Youtube έχουν ξεπεράσει τις 500.000.

To βαρύ ζεϊμπέκικο πασίγνωστου δημοσιογράφου που γκρέμισε το πλατό!

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έχει συνηθίσει σε χορούς που γράφουν ιστορία και κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο γνωστού ηθοποιού που έκανε το διαδίκτυο να παραληρεί!

Αυτή τη φορά καλεσμένος ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας όπου σε μια σπάνια εμφάνισή του είπε να μας δείξει τις χορευτικές του ικανότητες. Όταν λοιπόν ο Δημήτρης Μπάσης ξεκίνησε να τραγουδά το "τρελοκόριτσο" ο δημοσιογράφος σηκώθηκε και μας χάρισε ένα από τα πιο βαριά ζεϊμπέκικα της ελληνικής τηλεόρασης καταφέρνοντας να εκπλήξει τους πάντες γκρεμίζοντας το πλατό.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Το ζεϊμπέκικο της ξενιτιάς: Ο χορός με τα 78.700 views!

Ψάχνοντας στο Youtube, ανακαλύψαμε το ζεϊμπέκικο της ξενιτιάς! Αυτό το βίντεο έχει "τρελάνει" τους πάντες.

Πάμε πίσω στο παρελθόν και στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας" στην ΕΡΤ. Είναι ένα ακόμη ζεϊμπέκικο από την εκπομπή του παρουσιαστή που μας έχει καθηλώσει, όπως ήταν κι αυτό του γνωστού ηθοποιού.

Στο παρακάτω βίντεο, θα ακούσετε την Σοφία Παπάζογλου να ερμηνεύει με την εξαιρετική φωνή της "Το ζεϊμπέκικο της ξενιτιάς", το οποίο και χόρεψε ένας χορευτής.

Δείτε το:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share