Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ήταν στο γραφείο όταν έμαθε ότι κέρδισε το λαχείο. Τότε τον πετάει, πλησιάζει το διευθυντή του και τον…

Αδιανόητο!

29 Φεβρουαρίου 2020 13:38
Ήταν στο γραφείο όταν έμαθε ότι κέρδισε το λαχείο. Τότε τον πετάει, πλησιάζει το διευθυντή του και τον…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λένε πως τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία αλλά σίγουρα σου επιτρέπουν να κάνεις κάποια πράγματα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έκανες. Τι μπορεί να είναι αυτό; Ίσως ένα ταξίδι ή μια αγορά ή ίσως κάτι όχι και τόσο συμβατικό. Το καλύτερο όμως όταν κάποιος κερδίζει πολλά χρήματα στο λαχείο είναι η πρώτη αντίδραση στο άκουσμα της ανακοίνωσης, δείτε εδώ την απίστευτη αντίδραση μιας δημοσιογράφου που μαθαίνει On air πως εκείνη είναι η υπερτυχερή της κλήρωσης!

Μια εξίσου περίεργη αντίδραση είχε και αυτός ο άντρας ενώ βρισκόταν στο γραφείο του και έμαθε πως κέρδισε το λαχείο. Οι κινήσεις και οι αντιδράσεις του ήταν κάτι πέραν του φυσιολογικού. Για την ακρίβεια, το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας τον δείχνει να κάθεται στην καρέκλα του γραφείου του, μάλλον την στιγμή που έμαθε τα ευχάριστα νέα.

Αφού πήδηξε από την καρέκλα του και άρχισε να τρέχει στο δωμάτιο, μπήκε στο γραφείο του αφεντικού του και έκανε το αδιανόητο – ούρησε πάνω του!

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Κέρδισε το λαχείο και δίνει 70.000 ευρώ σε όποιον άνδρα γίνει το αγόρι της!

Κέρδισε το λαχείο και δίνει 70.000 ευρώ σε όποιον άνδρα γίνει το αγόρι της

Αν ενδιαφέρεσαι είναι 23 ετών και κέρδισε 900.000 ευρώ

Μια τυχερή νικήτρια της λοταρίας Euromillions ανέφερε ότι είναι πρόθυμη να πληρώσει το καινούργιο της αγόρι μέχρι και 70.000 ευρώ τον χρόνο για να βγαίνει μαζί της μετά από σειρά αποτυχημένων ραντεβού. Δείτε και την συγκινητική ιστορία με ένα κοριτσάκι 8 ετών γύρισε σπίτι με 60.000 ευρώ και η εξήγηση της θα σας κάνει να πάθετε ''εγκεφαλικό''!

Η 23χρονη Τζέιν Παρκ από την Σκωτία θα ανοίξει μια καινούργια ιστοσελίδα όπου τα αγόρια μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να γίνουν το αγόρι της ελπίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να βρει την αγάπη.


Ο τυχερός θα παίρνει «μισθό» μέχρι και 70.000 ευρώ τον χρόνο για να βγαίνει μαζί της.

Σύμφωνα με διάφορες πηγές, η 23χρονη προβληματίζεται για τα κίνητρα των ανθρώπων που την προσεγγίζουν από την στιγμή που κέρδισε στην λοταρία.


«Ή Τζέιν είναι καταπληκτική και έχει πολλά να δώσει αλλά από την στιγμή που κέρδισε βρέθηκε μόνη της και έγινε απίστευτα άτυχη», ανέφερε μια πηγή.

«Δεν μπορεί να είναι σίγουρη αν την αγαπούν για εκείνη ή για τον τραπεζικό της λογαριασμό. Έτσι, προτιμάει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα από την αρχή», πρόσθεσε.

Η Τζέιν ήταν μόλις 17 ετών όταν κέρδισε 900.000 ευρώ στην λοταρία.


Χρησιμοποίησε αυτά τα χρήματα για να αγοράσει καινούργια αυτοκίνητα, τσάντες και να φτιάξει τα δόντια της.

Επίσης, έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις στο στήθος και τους γλουτούς της.

Το 2016 η Τζέιν έβγαινε με έναν φιναλίστ του X-Factor, τον Σαμ Κάλαχαν.

Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε ότι χώρισε από τον 19χρονο ποδοσφαιριστή Τζόρνταν Πιγκότ μέσω του Instagram.

«Ελεύθερη και χοντρή», ήταν η λεζάντα της φωτογραφίας που την έδειχνε με πίτσες και άλλα φαγητά

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share