Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

O σκύλος αισθάνθηκε περίεργα με το μωρό - Τότε πήδηξε αμέσως στο κρεβάτι και...

Απίστευτο!

28 Φεβρουαρίου 2020 07:48
O σκύλος αισθάνθηκε περίεργα με το μωρό - Τότε πήδηξε αμέσως στο κρεβάτι και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα σκυλιά είναι τα πιο υπάκουα ζώα και αυτά που πιο εύκολα εκπαιδεύονται. Όταν μια οικογένεια υιοθέτησε έναν σκύλο για φύλακα του σπιτιού δεν φαντάστηκε πως αυτός ο σκύλος μια μέρα θα έσωζε τη ζωή του παιδιού τους.

Ως γνωστόν οι σκύλοι είναι από τα μοναδικά ζώα με έμφυτο ένστικτο και μια μεγάλη αγάπη προς τα παιδιά, ένα ζωντανό παράδειγμα μπορείτε να δείτε εδώ που ένας σκύλος έχει αναπτύξει μια τεράστια φιλία με ένα κοριτσάκι.

Ένα βράδυ ο χαριτωμένος Ντιουκ προσπαθούσε με κάθε τρόπο να ξυπνήσει το ζευγάρι καθώς κάτι του φαινόταν περίεργο. Ανέβηκε στο κρεβάτι τους και στριφογυρνούσε μέχρι να τα καταφέρει. Το ζευγάρι ανησύχησε καθώς όπως είπε ο Ντιουκ είναι ένα πολύ υπάκουο σκυλί και ποτέ ξανά δεν είχε τέτοια συμπεριφορά.

Ο Ντιουκ τους κατεύθυνε προς το δωμάτιο της 9 μηνών κόρη τους όπου οι γονείς έντρομοι συνειδητοποίησαν πως το μωρό τους δεν ανέπνεε. Κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο και το κοριτσάκι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο.

Οι γονείς της προφανώς και ευγνωμονούσαν και θα είναι υπόχρεοι εφ' όρου ζωής στο σκύλο τους!

Σκύλος γύρισε σπίτι με μια σακούλα στο στόμα - Αυτό που είχε μέσα θα σας κόψει την ανάσα!

Τα σκυλιά είναι περίεργα πλάσματα και μερικές φορές από την περιέργειά τους βρίσκουν τα πιο απίστευτα πράγματα, δείτε εδώ τον σκύλο που ξεκίνησε να σκάβει στην αυλή του και τα ευρήματα του σόκαραν τον ιδιοκτήτη.

Ο Πούι είναι ένας αξιολάτρευτος σκύλος από την Μπανγκόκ και παρόλο που είναι οικόσιτος λατρεύει να περνάει τις μέρες του στο δρόμο και πολλές φορές να τρώει από περαστικούς ή ακόμη κι από τα σκουπίδια. Μια μέρα λοιπόν, ψάχνοντας στα σκουπίδια βρήκε μια σακούλα που του κίνησε την περιέργεια. Την πήρε λοιπόν στο στόμα του και μη γνωρίζοντας το περιεχόμενό της τη μετέφερε στο σπίτι της οικογένειας του.

Οι ιδιοκτήτες του Πούι μόλις είδαν τι περιείχε η σακούλα που βρήκε ο σκύλος τους πάγωσαν! Όταν άνοιξαν λοιπόν τη σακούλα είδαν μπροστά τους ένα μικροσκοπικό νεογέννητο βρέφος, το οποίο φυσικά και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο μιας και οι ιδιοκτήτες του σκύλου φοβήθηκαν για την κατάσταση της υγείας του μωρού.

Το μωρό ζύγιζε λιγότερο από 2,5 κιλά λόγω του υποσιτισμού. Όταν έφτασε στο νοσοκομείο, του χορήγησαν φαγητό ενδοφλέβια πριν αρχίσουν να αναζητούν ποιος ήταν υπεύθυνος. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι μετά από τόση αγάπη και φροντίδα, το αγοράκι επέζησε!

Σε μια εορταστική τελετή έδωσαν στον Πούι ένα κολάρο με ένα μικρό μετάλλιο. Η οικογένεια του έλαβε επίσης μια μικρή αμοιβή 320 δολαρίων. Είχαν μεγάλη ανάγκη τα χρήματα, έτσι τα δέχτηκαν ευχαρίστως. Αλλά ο Πούι ήταν ξεκάθαρα το κέντρο της προσοχής μιας και έσωσε μια ανθρώπινη ζωή!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share