Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Θα έχουμε νεκρούς στο θέμα με... ": Ο Τάσος Δούσης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου!

"Πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι, αλλά κυρίως, ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ."

27 Φεβρουαρίου 2020 15:12
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκτός από τα του κορονοϊού στην Ελλάδα ένα κρίσιμο ζήτημα που απασχολεί την χώρα είναι τα μεταναστευτικό κι όλα όσα συμβαίνουν σε Μυτιλήνη και Χίο και έχουν περάσει στο περιθώριο!

Ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram, σχολιάζει την καθημερινότητα μέσα σε 60 δευτερόλεπτα.

Σήμερα θα μιλήσουμε για τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα του μεταναστευτικού, τόσο στη Χίο και τη Μυτιλήνη, όσο και σε όλοι την Ελλάδα.

Είναι πραγματικά τραγικό, ένα ζήτημα πάνω στο οποίο θα έπρεπε να είμαστε ενωμένοι και να ψάχνουμε να βρούμε μια χρυσή τομή για να το λύσουμε, αντ' αυτού, να βλέπουμε καταστάσεις εμφυλίου πολέμου.

Με τους μεν να επιβάλλουν δια του νόμου και δια ροπάλου τα δικά τους θέλω και τους δε να λειτουργούν ως gangsters σε φαβέλα, ξυλοκοπώντας άλλους συνέλληνες.

Πρέπει να ηρεμήσουμε όλοι, αλλά κυρίως, ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ.

Δείτε όλα όσα σχολίασε ο Τάσος Δούσης στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

"Γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια την...": Το μήνυμα του Τάσου Δούση για την ημέρα των γενεθλίων του!

Ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram, είπε το δικό του ευχαριστώ για τις ευχές, καθώς σήμερα έχει γενέθλια και έδειξε πως δεν... χάνει το χιούμορ του!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, ο οποίος ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη το Σάββατο μέσα από την εκπομπή του στο Open, δεν αποκάλυψε την ηλικία του, ενώ ταυτόχρονα μας αποκάλυψε το ξεχωριστό δώρο που δέχτηκε για την σημερινή μέρα από τον καλό του φίλο, Κώστα Καλλιαμπέτσο, γεμίζοντας με "δάκρυα γέλιο" τον τοίχο του στο Instagram!

Δείτε το απόσπασμα του Τάσου Δούση στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Τάσος Δούσης: "Θέμα χρόνου να έρθει ο κορονοΐος στην Ελλάδα! Τι θα γίνει..."

Για το θέμα των ημερών με την... είσοδο του κορονϊού στην Ευρώπη και τον τρόμο που έχει προκαλέσει και στην Ελλάδα μίλησε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Η αλήθεια είναι πως η κατάσταση έχει χτυπήσει κόκκινο στην Ιταλία με τα θύματα να αυξάνονται και με αφορμή τις δυσάρεστες αυτές εξελίξεις ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης πήρε θέση!

Αρχικά ξεκαθάρισε πως ο πανικός για τον ιό θα σκοτώσει περισσότερο κόσμο από τον ίδιο τον ιό, τονίζοντας πως η κατάσταση χρειάζεται απόλυτη ψυχραιμία και όχι υπερβολές! Δεν αλλάζουμε την ζωή μας απλά προσέχουμε περισσότερο!

Δείτε την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στο παρακάτω βίντεο που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Τάσος Δούσης: "Μπράβο σας, κάνατε την Κική Δημουλά ταχυδρόμο των ερωτικών σας επιθυμιών!"

Ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ξεσπά σχετικά με τον θάνατο της Κικής Δημούλα και το... 'πάρτι' που ακολούθησε στα social media!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, ο οποίος σάρωσε με την εκπομπή του Εικόνες το Σάββατο μέσα από την συχνότητα του Open, αποκάλυψε τα όσα τραγικά συμβαίνουν στο Instagram από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της κορυφαίας Ελληνίδας ποιήτριας, Κικής Δημουλά!

Ο Τάσος Δούσης ξεσπά για το γεγονός πως πολλά κορίτσια έκαναν τα ποιήματα της Κικής Δημουλά ραβασάκια σε πρώην, νυν και επόμενους!

Δείτε όλα όσα ανέφερε ο Τάσος Δούσης στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Τάσος Δούσης: "Αυτό είναι το κόλπο του για να γλιτώνετε 25-30% όταν κλείνετε σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα"

Ο Τάσος Δούσης αποκαλύπτει το μυστικό για το πώς μπορείτε να κλείσετε ξενοδοχείο στην Ελλάδα στις πιο οικονομικές τιμές μέσα από το προφίλ του στο Instagram. Βρείτε το δωμάτιο που θέλετε στην Booking και ακολουθήστε τις συμβουλές του!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, λίγο πριν μας ταξιδέψει στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας από την εκπομπή του Εικόνες, μας αποκαλύπτει πώς μπορούμε να γλιτώσουμε 25-30% από την αναγραφόμενη τιμή της Booking, και μας τονίζει ποια τα βήματα για ένα φθηνότερο δωμάτιο.

Επίσης, μέσα από τα βίντεο του στο προσωπικό του προφίλ, μας υπενθύμισε τον διαγωνισμό που τρέχει για ένα ονειρικό Σαββατοκύριακο σε ξενώνα στην Αράχωβα, ενώ αναφέρεται και στον διαγωνισμό για 300 ευρώ δωροεπιταγή από την Clodist!

Δείτε όσα αποκάλυψε για την Booking και τα tips του στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share