Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σκύλος σκίζει την εφημερίδα που διαβάζει η ιδιοκτήτριά του με την συνέχεια να μην την περιμένετε! (Video)

Απίστευτο!

25 Φεβρουαρίου 2020 22:24
Σκύλος σκίζει την εφημερίδα που διαβάζει η ιδιοκτήτριά του με την συνέχεια να μην την περιμένετε! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Tον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο Instagram και δείχνει ένα σκύλο ράτσας golden retriever να κάθεται δίπλα στην αφεντικίνα του, η οποία διαβάζει εφημερίδα.

Το τετράποδο τα βάζει με την εφημερίδα και τη σκίζει επειδή αποσπά την αφεντικίνα του και έτσι το golden retriever επιζητά με κάθε τρόπο την προσοχή της.

Πάντως, η υπομονή της γυναίκας είναι αξιοθαύμαστη! Σε ένα άλλο βίντεο μία αδέσποτη σκυλίτσα είχε κολλήσει στην πόρτα και κανείς δεν θέλει να την βοηθήσει. Δείτε όμως εδώ τι γίνεται στη συνέχεια!

Παππούς παίρνει για πρώτη φορά αγκαλιά έναν σκύλο που ήταν αλυσοδεμένος για 14 χρόνια...Θα συγκινηθείτε από την αντίδραση του

Ο άνθρωπος αυτός πήγε πάνω και πέρα από τον εαυτό του για να βοηθήσει αυτό τον σκύλο. Η στιγμή που ο παππούς αγκαλιάζει αυτόν τον σκύλο θα σας κάνει να δακρύσετε.

Ο Θάιν Χάμιλτον και η σύζυγός του Κριστίν , αντικατοπτρίζουν απόλυτα την λέξη «καλοσύνη». Κατά τα τελευταία 12 χρόνια, το δίδυμο έχει διασώσει πάνω σαράντα ηλικιωμένα σκυλιά από καταφύγια σε όλη τη ΗΠΑ. Μετά από τη φροντίδα τόσων σκυλιών που έχουν παραμεληθεί ή κακοποιηθεί, ο Θάιν κατάλαβε πόσο πολύ αγάπη μπορεί να δώσει ένα γέρικο σκυλί.

Ένα από τα σκυλιά που έχουν σωθεί είναι και η Λίλα. Ήταν αλυσοδεμένη για 14 χρόνια. Ήταν σε άσχημη κατάσταση και τα πόδια της ήταν ουσιαστικά κολλημένα στο σώμα της. Ο Θάιν ήταν απτόητος και την βοήθησε να κινηθεί με ένα καρότσι. Έτσι όπως δίνουμε αγάσπη στα σκυλιά παίρνουμε και την δική τους πίσω, αφού όπως θα δείτε εδώ, μπορούν να θυσιάσουν την ζωή τους για το αφεντικό τους.

Η Κριστίν απεβίωσε από ανίατη ασθένεια, αλλά πριν φύγει, έκανε την πιο ευγενική και στοργική χειρονομία. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω…

Βίντεο με πολλά συναισθήματα, έτσι δεν είναι;

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share