Τρίτη, 07 Απριλίου 2020

Ανατριχιαστική μονομαχία: Ταύροι εναντίον λιονταριού - Το αποτέλεσμα σοκάρει

Καρέ καρέ το βίντεο που κόβει την ανάσα!

25 Φεβρουαρίου 2020 10:36
Ανατριχιαστική μονομαχία: Ταύροι εναντίον λιονταριού - Το αποτέλεσμα σοκάρει

Οι μάχες μεταξύ ζώων στην φύση συγκλονίζουν πάντα! Πόσο δε όταν ένας εκ των πρωταγωνιστών είναι ο βασιλιάς του ζωϊκού βασιλείου, το λιοντάρι, όπως εκείνη που ανάμεσα σε λιοντάρι και βουβάλια που σημείωσε χιλιάδες views μέσα σε λίγα λεπτά!

Φωτογραφίες από το Εθνικό Πάρκο άγριας ζωής της Νοτίου Αφρικής, ” Kruger” , δείχνουν πώς δυο μεγαλόσωμα βουβάλια πέταξαν στον αέρα το ένα από τα δύο νεαρά λιοντάρια, τη στιγμή που είχαν στήσει ενέδρα σε έναν ταύρο που έβοσκε.

Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της μάχης για την επιβίωση, οι δύο ταύροι εκτόξευσαν το ένα λιοντάρι σχεδόν πέντε μέτρα.

Τις φωτογραφίες τράβηξε ο Ian Matheson ενώ η μάχη διήρκεσε περίπου 45 λεπτά.

Δείτε και το ανατριχιαστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κλέφτες μπήκαν στο σπίτι - Μόλις τους είδε το λιοντάρι ξεκίνησε ο εφιάλτης τους

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν κάποια χρόνια στο Μεξικό. Δύο κλέφτες επιχείρησαν να μπουν σε ένα σπίτι, όμως ένα λιοντάρι τους περίμενε στην... πόρτα!

Ήταν πολύ άτυχοι οι δύο κλέφτες, οι οποίοι είχαν εισέλθει σε ένα αρχοντικό στο Μεξικό για να κλέψουν.

επικίνδυνα λιοντάρια

Δεν ήξεραν όμως, ότι ο πλούσιος ιδιοκτήτης του, αντί για σκυλιά είχε φύλακες μια τίγρη και ένα λευκό λιοντάρι…Τι συνέβη; Τον ένα τον διέλυσαν. O δεύτερος ουδέποτε βρέθηκε...Μια ακόμη ιστορία που μα άφησε άφωνους, ήταν όταν ένας λαθροκυνηγός είχε πάει για να κυνηγήσει ρινόκερους και όπως θα δείτε εδώ, τελικά τον κατασπάραξαν λιοντάρια.

Ηλικιωμένο λιοντάρι περιφέρεται σκελετωμένο λίγο πριν πεθάνει - Η συνέχεια ραγίζει καρδιές

Ραγίζουν καρδιές οι φωτογραφίες που δείχνουν τις τελευταίες στιγμές ενός ηλικιωμένου λιονταριού. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, δεν μπορεί να προχωρήσει.

Το λιοντάρι ζούσε στο Kruger National Park της Νότιας Αφρικής, όπου φωτογραφήθηκε. Οι εικόνες τραβήχτηκαν από τον 64χρονο Λάρι από την Καλιφόρνια. Ο ίδιος, αναγράφει το πώς πλησίασε το ζώο, το οποίο αρχικά την ώρα που έπινε από μια τρύπα ποτίσματος.

σκελετωμένο λιοντάρι

"Αφού είχε πιει νερό, πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να σταθεί στα πόδια του. Ήταν στην κυριολεξία 'πετσί και κόκαλο.'"

Ακόμη, ο φωτογράφος περιγράφει πως, καθώς το λιοντάρι απομακρύνθηκε από το νερό, περπατούσε σαν να ήταν μεθυσμένο και σταματούσε κάθε λίγα βήματα πριν τελικά καταρρεύσει. "Ήταν προφανές ότι ήταν στις τελευταίες μέρες του," είπε ο 64χρονος.

ελέφαντας και λιοντάρι

Μετά από λίγο, ο Λάρι και ένας φίλος μεταφέρθηκαν στο σημείο που είχε ξαπλώσει το λιοντάρι για να ξεκουραστεί."Το βρήκαμε ξαπλωμένο στο χορτάρι, εξαντλημένο και ανίκανο να κινηθεί." "Απλά ήθελε να ξέρει ότι δεν θα πεθάνει μόνος του."

λιοντάρι

"Πάλευε για να αναπνεύσει ώσπου άφησε την τελευταία του αναπνοή. Είχε φύγει. Ο βασιλιάς ήταν νεκρός.”Αργότερα είπε: “Ήξερα ότι ήμουν μάρτυρας μιας αληθινής στιγμής. Αυτή είναι η πραγματική φύση, τόσο η ζωή όσο και ο θάνατος."

Αυτές οι εικόνες με το λιοντάρι "τσακίζουν" κόκαλα. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζουμε κάτι αντίστοιχο. Δείτε εδώ τα σκελετωμένα λιοντάρια που τα άφηναν να πεθάνουν από την πείνα σε ζωολογικό κήπο.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share