Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τάσος Δούσης: "Αυτό είναι το κόλπο του για να γλιτώνετε 25-30% όταν κλείνετε σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα"

Ο Τάσος Δούσης αποκαλύπτει!

22 Φεβρουαρίου 2020 13:30
Τάσος Δούσης:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τάσος Δούσης αποκαλύπτει το μυστικό για το πώς μπορείτε να κλείσετε ξενοδοχείο στην Ελλάδα στις πιο οικονομικές τιμές μέσα από το προφίλ του στο Instagram. Βρείτε το δωμάτιο που θέλετε στην Booking και ακολουθήστε τις συμβουλές του!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, λίγο πριν μας ταξιδέψει στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας από την εκπομπή του Εικόνες, μας αποκαλύπτει πώς μπορούμε να γλιτώσουμε 25-30% από την αναγραφόμενη τιμή της Booking, και μας τονίζει ποια τα βήματα για ένα φθηνότερο δωμάτιο.

Επίσης, μέσα από τα βίντεο του στο προσωπικό του προφίλ, μας υπενθύμισε τον διαγωνισμό που τρέχει για ένα ονειρικό Σαββατοκύριακο σε ξενώνα στην Αράχωβα, ενώ αναφέρεται και στον διαγωνισμό για 300 ευρώ δωροεπιταγή από την Clodist!

Δείτε όσα αποκάλυψε για την Booking και τα tips του στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Τάσος Δούσης: "Φτηνορουφιάνε, μην βιάζεις την γυναικεία αξιοπρέπεια"

Για την αντιμετώπιση που χρίζουν πολλές κοπέλες από... "δήθεν" άνδρες αναφέρθηκε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, λίγο πριν μας ταξιδέψει στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας από την εκπομπή του Εικόνες, αναφέρθηκε στους "μάγκες" που δεν σέβονται τις γυναίκες και λένε "πολλά" για τις και καλά κατακτήσεις, χωρίς να σκέφτονται πως τις προσβάλουν!

Ο Τάσος Δούσης ήταν ξεκάθαρος: "λάθη με τις γυναίκες κάνουμε όλοι! Όταν όμως το έγκλημα γίνεται κατ' εξακολούθηση είμαστε σκουλήκια! Κανείς δεν πρέπει να βιάζει την γυναικεία αξιοπρέπεια!"

Δείτε όλα όσα είπε ο Τάσος Δούσης στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Τάσος Δούσης: 4+1 τρόποι για να αναγνωρίζετε τους ηλίθιους στα social media!

Για την μάστιγα των... ηλίθιων στα social media τοποθετήθηκε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, μετά τον πάταγο που έκανε η χθεσινή του αποκάλυψη για αεροπλάνο της Olympic Air που ήταν κολλημένο με μονωτική ταινία, σήμερα αναφέρθηκε στην ηλιθιότητα που έχει πλημμυρίσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διευκρινίζοντας τους 5 τρόπους με τους οποίους θα τους καταλάβετε!

Κλείνοντας μάλιστα ο Τάσος Δούσης δίνει και μια συμβουλή! "Ποτέ μην τα βάζεις με έναν ηλίθιο! Η μάχη είναι χαμένη!"

Δείτε το βίντεο του Τάσου Δούση στο Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube για να ανακαλύψετε περισσότερα tips και προορισμούς!

Ο Τάσος Δούσης και οι "Εικόνες" μας καθήλωσαν για ακόμη μια φορά! Στα ύψη η τηλεθέαση του χθεσινού επεισοδίου!

Στα "κόκκινα" έφτασε την τηλεθέαση για ακόμη μια φορά ο Τάσος Δούσης με τις μαγευτικές "Εικόνες" καθώς το βράδυ του Σαββάτου ταξιδέψαμε μέσα από την συχνότητα του Open στην παραμυθένια Βιέννη! Όπως η ξενάγηση στην Ταϊλάνδη, έτσι και στη Βιέννη μας καθήλωσε και πάλι μπροστά από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες!

Με lead in από το δελτίο ειδήσεων του καναλιού 10% στο πρώτο τέταρτο έφτασε το 10,3% συνεχίζοντας με 10,7% και φτάνοντας στο 4ο τέταρτο με το απίστευτο 12,5%.

Απέναντι του ο ανταγωνισμός έχασε σε σημεία αφού το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ στο τέταρτο που οι Εικόνες έπιασαν το 10,3% εκείνο έπεσε στο 9,1% ενώ αντίστοιχα η ταινία το Κορίτσι του Λούνα Παρκ στην ΕΡΤ έφτασε το 6,8%.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share