Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Όταν το μωρό του δεν θέλει να φάει ρωτάει τον σκύλο - Η αντίδραση του Χάσκυ είναι επική

Δεν φαντάζεστε τι κάνει!

22 Φεβρουαρίου 2020 12:25
Όταν το μωρό του δεν θέλει να φάει ρωτάει τον σκύλο - Η αντίδραση του Χάσκυ είναι επική

Τρομερός είναι αυτός ο σκύλος, που αντιδρά όταν το αφεντικό του τον ρωτάει αν θέλει φαγητό! Το βίντεο έχει γίνει viral!

Όσοι έχουν κατοικίδια σίγουρα θα μοιράζονται την ίδια επιθυμία, δηλαδή να μιλούσαν με το αγαπημένο τους τετράποδο φίλο!

Στο βίντεο που ακολουθεί, βλέπουμε μια σκυλίτσα χάσκυ να απαντάει μοναδικά στην ερώτηση του μπαμπά. Όταν εκείνος ρωτάει το γιο του αν θέλει να φάει πατάτες, το χάσκυ, η Μίσκα, αποφασίζει να πει ότι θέλει να φάει και εκείνη πατάτες!

Είναι απίστευτος ο τρόπος που μας καταλαβαίνουν τα σκυλιά. Κατανοούν τα πάντα, ασχέτως αν δεν μπορούν να μιλήσουν. Μάλιστα, φροντίζουν και αγαπούν, ίδιως όταν έχουν να κάνουν με παιδιά.

Δεν θα θέλατε και εσείς ένα σκύλο να σας απαντάει; Δείτε το βίντεο:

Και επειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσει να βλέπετε βίντεο, δείτε εδώ ένα μωράκι να κάνει κάτι τρομερό με τον σκύλο του.

Ραγίζει καρδιές: Αυτός ο σκύλος δεν ήθελε να δει κανέναν μετά τον θάνατο του αφεντικού του - Όμως στη συνέχεια έγινε κάτι τρομερό!

Ο σκύλος της φωτογραφίας, ραγίζει καρδιές, καθώς από την ημέρα που πέθανε το αφεντικό του, δεν θέλει να δει κανέναν. Ωστόσο, ένας άνθρωπος τον πλησίασε και έγινε κάτι απίστευτο.

Γενικά, τα σκυλιά είναι ικανά να θρηνήσουν για το χαμό ενός αγαπημένου τους προσώπου. Και δεν το λέμε τυχαία, αφού, όπως θα δείτε εδώ, έχουμε δει και σκύλο να επισκέπτεται καθημερινά τον τάφο του ιδιοκτήτη του. Πάμε όμως να γνωρίσουμε την ιστορία του συγκεκριμένου σκυλιού.

Αυτό το golden retriever πήρε τον τίτλο του “πιο λυπημένου σκύλου του Detroit” όταν οι φωτογραφίες του εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο λίγο μετά το θάνατο του ιδιοκτήτη του. Η ζωή του Rio, ενός 10χρονου σκύλου, ήρθε τα πάνω κάτω από τότε που πέθανε ο ιδιοκτήτης του.

Ξαφνικά, έμεινε μόνος, αφού ζούσε στο σπίτι του αγαπημένου του ιδιοκτήτη για 10 χρόνια. Χωρίς να έχει κανέναν να τον φροντίσει, ο Rio οδηγήθηκε σε ένα καταφύγιο ζώων.

Όταν έφτασε στο καταφύγιο, οι υπάλληλοι παρατήρησαν ότι κάτι πήγαινε στραβά με το άτυχο ζώο. Ζώντας σε ένα άγνωστο μέρος γεμάτο με ξένους, ο Rio ήταν εμφανώς στεναχωρημένος και μοναχικός.

Δεν έτρωγε, ενώ δεν μπορούσε ούτε να αλληλεπιδράσει με τους υπαλλήλους του καταφυγίου, αφού απέφευγε να τους κοιτάζει στα μάτια. Καθόταν ήσυχα σε μια γωνία κοιτάζοντας τον τοίχο, ενώ έσκυβε το κεφάλι σαν να πενθούσε για το θάνατο του ιδιοκτήτη του.

Ο Rio δυσκολευόταν να ζήσει χωρίς τον ιδιοκτήτη του. Έτσι, οι εργαζόμενοι του καταφυγίου ήρθαν σε επαφή με την οργάνωση Detroit Dog Rescue για βοήθεια.Ωστόσο, ο Rio δεν είχε δείξει κανένα σημάδι βελτίωσης εκεί.

"Δεν ήθελε να έχει καμία σχέση με τον κόσμο," δήλωσε η υπεύθυνη της οργάνωσης.Τι πρέπει να κάνουν οι εργάτες διάσωσης για να βοηθήσουν το Ρίο να αντιμετωπίσει τον πόνο του;

"Πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι τα σκυλιά τα διαισθητικά και ευαίσθητα πλάσματα. Αισθάνονται, όπως και οι άνθρωποι, όλα όσα συμβαίνουν γύρω τους." Η γυναίκα της οργάνωσης συνειδητοποίησε ότι η λύση ήταν να βρει ο Rio μία ανάδοχη οικογένεια.Ευτυχώς, η οργάνωση βρήκε στο Rio μια νέα ανάδοχη οικογένεια.

Οι εθελοντές, ήταν πρόθυμοι να βοηθήσουν το λυπημένο σκυλί να ξεπεράσει τη δύσκολη περίοδο στη ζωή του, παρόλο που είχαν ακόμη δύο σκυλιά στο σπίτι τους και φιλοξενούσαν προσωρινά ακόμη ένα.

"Μας χρειαζόταν, και ήμασταν σε θέση να του παρέχουμε αυτή την τόσο πολύτιμη γι’ αυτόν βοήθεια," είπε ο εθελοντής.Ο ίδιος και η σύζυγός του πήραν τον Rio στο σπίτι τους μια χιονισμένη νύχτα πριν από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Για να κάνουν το Rio να νιώσει άνετα, το ζευγάρι δημιούργησε ένα ειδικό δωμάτιο για το σκυλί στο γραφείο του. Και μετά από αρκετή αγάπη και φροντίδα, ο Rio άρχισε να παίρνει τα πάνω του.

Ο σκύλος άρχισε να ξαπλώνει κάτω από τα πόδια του στο γραφείο του σπιτιού του. Στη συνέχεια, άρχισε να κάθεται στην αγκαλιά του. Ο άνδρας θεωρεί ότι το Rio "χρειάζεται απλώς μια θέση στη ζωή κάποιου ανθρώπου".

Ας ελπίσουμε ότι ο Rio θα ξεπεράσει σύντομα τη θλίψη του και θα βρει ένα παντοτινό σπίτι, όπου θα περάσει τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share