Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Έβαλε ένα CD στο φούρνο μικροκυμάτων. Το αποτέλεσμα θα σας σοκάρει!

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

21 Φεβρουαρίου 2020 22:30
Απίστευτο: Έβαλε ένα CD στο φούρνο μικροκυμάτων. Το αποτέλεσμα θα σας σοκάρει!

Ένας άντρας αποφάσισε να κάνει ένα περίεργο πείραμα βάζοντας ένα cd μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων για να δει τι ακριβώς θα συμβεί. Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας φούρνος μικροκυμάτων αποτελεί μέρος ενός πειράματος, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν βάλετε ένα κινητό τηλέφωνο μέσα.

Το αποτέλεσμα του πειράματος λίγο - πολύ ήταν αναμενόμενο καθώς θέτοντας ένα cd σε τόσο μεγάλη ακτινοβολία όπως αυτή που παράγει ένας φούρνος μικροκυμάτων το πιο πιθανό είναι να σπάσει.

Δείτε το αποτέλεσμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Έβαλε τις μπανάνες στο φούρνο μικροκυμάτων! Αυτό που έγινε 2 λεπτά μετά θα σας σοκάρει!

Οι μπανάνες είναι ένα αμιγώς χειμερινό φρούτο πλούσιο σε κάλλιο και με χαρακτηριστική γλυκιά γεύση, μην ξεχνάμε βέβαια πως οι μπανάνες έχουν και πολλές ευεργετικές ιδιότητες.

Αν οι μόνες μπανάνες που βρίσκετε στην αγορά είναι πράσινες συνεπώς και άγουρες μην ανησυχείτε καθόλου! Το Athensmagazine.gr βρήκε για εσάς την πιο απλή λύση για να αποκτήσετε γλυκές και ώριμες μπανάνες μέσα σε μόλις 2 λεπτά!

Ο γρηγορότερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι οι πράσινες μπανάνες σας θα ωριμάσουν είναι αυτό το κόλπο των δύο λεπτών. Σε αυτό χρειάζεστε έναν φούρνο μικροκυμάτων. Χρησιμοποιείστε ένα πιρούνι για να κάνετε μερικές τρύπες στην μπανάνα και μετά βάλτε την στον φούρνο μικροκυμάτων για δύο λεπτά. Το αποτέλεσμα θα είναι μια μαλακή μπανάνα με τέλεια γεύση!

Πήρε ένα κρεμμύδι και το έβαλε στο φούρνο μικροκυμάτων. Όταν μάθετε το γιατί θα τρέξετε να το κάνετε!

Ξέρετε τι θα συμβεί εάν βάλετε ένα ολόκληρο κρεμμύδι στο φούρνο μικροκυμάτων; Θα τρέξετε να το κάνετε μόλις μάθετε!

Με την ευκαιρία διαβάστε: Πάρτε μια χούφτα από φλούδες κρεμμυδιού και βράστε τες! Μπορείτε να κάνετε κάτι απίθανο!

Σχεδόν όλοι αντιμετωπίζουν τον φούρνο μικροκυμάτων τους σαν μια συσκευή που απλά ζεσταίνει το φαγητό τους. Κρύβει όμως πολλά μυστικά tips που περιμένουν να τα αξιοποιήσετε!

Παρακάτω θα δείτε ορισμένα από αυτά, συμπεριλαμβανομένου του πως να καθαρίσετε/κόψετε ένα κρεμμύδι χωρίς να χύσετε ούτε ένα δάκρυ!

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share