Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Αυτό το τρένο περνάει μέσα από μια πολυκατοικία!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

21 Φεβρουαρίου 2020 19:45
Αδιανόητο: Αυτό το τρένο περνάει μέσα από μια πολυκατοικία!

Τα αξιοθέατα ανά τον κόσμο που καθημερινά επισκέπτονται τουρίστες για μία και μόνο φωτογραφία είναι αμέτρητα, αυτό όμως δεν έχει προηγούμενο. Ένα τρένο στην Κίνα περνάει μέσα από μια πολυκατοικία, και όχι δεν μιλάμε για κάποιο τρομερό ατύχημα, αυτό είναι το καθημερινό του δρομολόγιο! Δεν είναι όμως το πρώτο "ιδιαίτερο" δρομολόγιο ενός τρένου καθώς μπορείτε να δείτε εδώ ένα ακόμη τρένο που περνάει μέσα από ένα γήπεδο.

Συγκεκριμένα το 1998 η περιοχή στην οποία βρίσκεται ο σταθμός Liziba επελέγη για να κατασκευαστεί ένα συγκρότημα κατοικιών. Έτσι, πάρθηκε η απόφαση να κατασκευαστούν ταυτόχρονα και ο σταθμός του μετρό αλλά και το συγκρότημα κατοικιών, με ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Επιβάτης πήγε στην τουαλέτα και δε θα ξεχάσει ποτέ αυτό που έγινε!

Μια περιπετειώδη στιγμή έζησαν οι επιβάτες σε βαγόνι του τρένου, που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Λάρισα-Θεσσαλονίκη, με έναν επιβάτη που θέλησε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα να βλέπει κάτι, που θα του μείνει αξέχαστο, σε ένα περιστατικό ομοίως περίεργο με αυτό που έζησε επιβάτης σε αεροδρόμιο.

Συγκεκριμένα, ο επιβάτης που αποπειράθηκε να πάει στην τουαλέτα, ενώ το τρένο βρισκόταν στην Ημαθία, είδε να καταρρέει στο διάδρομο μέρος της εξωτερικής επένδυσης του συνθετικού τοίχου. Αν και ο ήχος τάραξε τους υπόλοιπους συνταξιδιώτες και την ησυχία που επικρατούσε, ο επιβάτης, ατάραχος βγήκε από την τουαλέτα, αντίκρισε το θέαμα και ενημέρωσε τους αρμόδιους.

Ευτυχώς την στιγμή του περιστατικού δεν περνούσε κάποιος άλλος επιβάτης από τον διάδρομο.

TAGS
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share