Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αυτή η αγελάδα δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά της...Ο λόγος; Σπαράζει καρδιές

Θα συγκινηθείτε!

21 Φεβρουαρίου 2020 18:59
Αυτή η αγελάδα δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά της...Ο λόγος; Σπαράζει καρδιές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η αγελάδα θα σας κάνει να "λυγίσετε". Δεν σταματούσε να κλαίει όταν αντιλήφθηκε ότι την πάνε για σφαγή. Το βίντεο θα σας συγκλονίσει.

Την Έμμα, την φόρτωσε στο φορτηγό για να την πάει στο σφαγείο ο αγρότης, αλλά με τα δάκρυά της του ράγισε την καρδιά, και αποφάσισε να της χαρίσει την ζωή. Η εικόνα της σοκάρει, όπως και αυτή της αγελάδας που τρέχει πίσω από το φορτηγό με τα μικρά της, και μπορείτε να δείτε εδώ τον λόγο.

Τελικά την άφησε να ξαναμπεί στο κοπάδι, όπου και έτρεχε χαρούμενη. Δείτε το βίντεο που ραγίζει καρδιές:

Ένας πατέρας έβγαλε φωτογραφία τον 15χρονο γιο του με μια αγελάδα...Ο λόγος; Θα σας σοκάρει!

Ο πατέρας αυτού του 15χρονου αγοριού τον έβγαλε μια φωτογραφία αγκαλιά με την αγελάδα του. Λίγα λεπτά αργότερα έγινε χαμός στο διαδίκτυο!

Παρόλο που ο 15χρονος Μίτσελ Μίνερ και η έμπιστη αγελάδα του, Άουντρι δεν κέρδισαν το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό βοοειδών της Iowa, σίγουρα έχουν κερδίσει τις καρδιές του κόσμου. Οι δυο τους δούλεψαν πολύ σκληρά για να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό και τελικά πήραν την 5η θέση από τους 8 συνολικά συμμετέχοντες.

Ήταν πολύ κουρασμένοι γιατί ξυπνούσαν από τις 3 τα ξημερώματα τις τελευταίες τρεις μέρες και αποφάσισαν να πάρουν έναν υπνάκο μέσα στον στάβλο μετά το τέλος του διαγωνισμού. Οι αγελάδες έχουν συναίσθηση και το αντιλαμβανόμαστε από την αντίδραση τους σε πολλά πράγματα, όπως όταν τις πάνε για σφαγή!

Είχαν έρθει αρκετά κοντά αφού περνούσαν σχεδόν κάθε μέρα μαζί τους δύο τελευταίους μήνες που προετοιμαζόντουσαν. Ο Μίτσελ περιποιούνταν τακτικά την Άουντρι καθώς πλησίαζε ο καιρός για τον διαγωνισμό.

Ενώ κοιμόντουσαν, ο πατέρας του Μίτσελ , Τζέρεμι Μίνερ, αποφάσισε να τραβήξει μία αξιολάτρευτη φωτογραφία με τους δυο τους να είναι αγκαλιά. Αργότερα, ανέβασε αυτή την φωτογραφία στο Facebook και το διαδίκτυο τους ερωτεύτηκε αμέσως.

Η φωτογραφία, που δεν είναι πια διαθέσιμη στο Facebook, πήρε πάνω από 15,000 likes την επόμενη μέρα. Πολλοί την σχολίασαν φωτογραφία, λέγοντας πόσο χαριτωμένοι είναι οι δυο τους.

Ο Μίτσελ λέει πως δεν κατάλαβε πώς ακριβώς ήρθε τόσο κοντά με την Άουντρι . Η μητέρα του όμως, Λάουρα, πιστεύει πως ξέρει τον λόγο.

‘Νομίζω πως όταν περνάς τόσο πολύ χρόνο μαζί τους, αρχίζουν και νιώθουν πολύ άνετα μαζί σου,’ είπε.

Παρόλο που ο Τζέρεμι και η Λάουρα μεγάλωσαν σε φάρμα, είναι οι πρώτοι από τις οικογένειές τους που σπάνε αυτή την παράδοση. Ενώ δεν ζουν πια σε φάρμα, συνεχίζουν να κρατάνε τις αξίες με τις οποίες μεγάλωσαν. ‘Έχουμε μάθει πολλά από την φάρμα. Έχουμε αυτές τις αξίες μέσα μας και προσπαθούμε να μεγαλώσουμε και τα παιδιά μας με αυτόν τον τρόπο.’

Την Άουντρι την δανείστηκαν για το καλοκαίρι και θα την επιστρέψουν σύντομα στην φάρμα της στο Blairstown το φθινόπωρο μετά το τελικό σόου τον Σεπτέμβριο.

Αυτή η αγελάδα είναι ευγενέστατη και με τρόπους! Μόλις δείτε τι κάνει θα δακρύσετε!

Οι αγελάδες εκ φύσεως δεν είναι ζώα που μπορείς να έχεις ως κατοικίδιο στο διαμέρισμά σου τόσο λόγω χώρου όσο και λόγω συμπεριφοράς. Αυτή η αγελάδα πάντως φαίνεται να διαφέρει, μιας και είναι ευγενική και με τρόπους. Ωστόσο, λίγο καιρό πριν ένα αγροτικό όχημα που μετέφερε αγελάδες δεν κατάλαβε πως εν βρισκόταν εν κινήσει άνοιξε το πορτ παγκάζ με αποτέλεσμα οι αγελάδες να κάνουν βόλτες στο κέντρο της πόλης.

Η αγελάδα αυτή λοιπόν έφτασε έξω από το σπίτι μιας οικογένειας στο Τέξας και διακριτικά χτύπησε με τη μύτη της την πόρτα. Λίγα λεπτά μετά κι αφού είδε πως κανείς δεν της ανοίγει αποφάσισε να φύγει. Ευτυχώς λίγη ώρα αργότερα το χαριτωμένο τετράποδο εντοπίστηκε από τον σερίφη της περιοχής.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share