Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτές οι 2 γιαγιάδες 100 χρονών ρωτήθηκαν τι είναι η selfie...Θα κλάψετε με αυτό που απάντησαν

Δεν πάει το μυαλό σας!

21 Φεβρουαρίου 2020 10:22
Αυτές οι 2 γιαγιάδες 100 χρονών ρωτήθηκαν τι είναι η selfie...Θα κλάψετε με αυτό που απάντησαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η γιαγιά Ίριν και Άλις είναι 100 χρονών και κολλητές εδώ και 94 χρόνια. Όπως είναι φυσικό δεν γνωρίζουν πολλά από τεχνολογία και από τις συνήθειες της νέα γενιάς.

Έχουν δει πολλά μαζί και φυσικά πολλά έχουν αλλάξει από τότε που ήταν νέες. Αν και πολλές γιαγιάδες, όπως αυτή που έφυγε με την βαλίτσα της που θα δείτε εδώ, κάνουν πράγματα για να εσνωματωθούν στην κουλτούρα των νέων, συνήθως είναι εκτός πραγματικότητας.

Οι σκέψεις τους για τις selfie είναι μόνο η αρχή για το πως βλέπουν την μοντέρνα κουλτούρα, όπως θα δείτε στο παρακάτω διασκεδαστικό βίντεο από τον Στιβ Χάρβει.

Απολαύστε το!

93χρονη γιαγιά κυκλοφορεί με χειροπέδες! Μόλις μάθετε το λόγο θα σοκαριστείτε!

Αυτή η 93χρονη γιαγιά ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος μέχρι που αποφάσισε να ξεφύγει λίγο από την καθημερινότητά της, να ταράξει τα νερά, να μας εκπλήξει και να ζήσει στην... παρανομία! Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που μια γιαγιά μας εκπλήσσει καθώς μπορείτε να δείτε εδώ τις συμβουλές και το σημαντικό μάθημα ζωής που έδωσε μια γιαγιά 100 χρονών!

Η εγγονή της 93χρονης εξήγησε ότι η γιαγιά της ήθελε να κάνει κάτι συναρπαστικό όσο έχει ακόμα δυνάμεις, αφού η υγεία της πάει από το κακό στο χειρότερο.

«Όπως λέει, μια ζωή ήταν φρόνιμη και ήθελε να αποκτήσει μια αξιομνημόνευτη εμπειρία. Είναι σταρ» συμπλήρωσε η εγγονή της περιπετειώδους γιαγιάς.

Ανταποκρινόμενη στο αίτημα, η Αστυνομία του Μάντσεστερ πήρε για μια… βόλτα με χειροπέδες την 93χρονη, προκειμένου να εκπληρώσει την ευχή της!

100 χρονών γιαγιά πάει στο γυμναστήριο και... Αυτό που συμβαίνει μετά θα σας αφήσει άφωνους!

Η 100 χρονών γιαγιά της φωτογραφίας πάει καθημερινά στο γυμναστήριο. Όμως όταν δείτε τι κάνει εκεί θα πάθετε πλάκα.

Ο λόγος για την Λουίζ Σμιθ, η οποία τον επόμενο μήνα θα γίνει 101 ετών και σχεδόν καθημερινά κάνει τον καλύτερο δώρο στον εαυτό της, όπως έκανε και η 73χρονη γιαγιά που μεταμορφώθηκε.

Η είδηση στην περίπτωσή της, δεν είναι η ηλικία της αλλά το γεγονός ότι επισκέπτεται ανελλιπώς, τρεις φορές την εβδομάδα το γυμναστήριο της γειτονιάς της στο Κρόιντον.

Της αρέσει να σηκώνει βάρη, να τρέχει αλλά και να λαμβάνει μέρος σε ομαδικά προγράμματα αεροβικής άσκησης. Συχνά μαζί της γυμνάζεται η 79χρονη κόρη της.

Είναι περιττό ενδεχομένως να αναφέρουμε ότι είναι το γηραιότερο μέλος του γυμναστηρίου της ενώ ενδεικτικό είναι ότι συνταξιοδοτήθηκε το 1980!

«Κάνω σχεδόν τα πάντα. Όργανα, αεροβική, κολυμπάω στην πισίνα. Το κάνω εδώ και χρόνια και συνεχίζω γιατί με κάνει να νιώθω υγιής. Κάποιες φορές πηγαίνω και τέσσερις φορές την εβδομάδα. Έχω κάνει πολλούς φίλους εκεί. Όλοι με γνωρίζουν» δηλώνει η ίδια.

Το μυστικό της όμως όπως αποκαλύπτει είναι ότι κάνει καλή διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά και δεν πίνει πολύ αλκοόλ. Το πιο σημαντικό όμως όπως λέει είναι ότι «δεν ανησυχώ πολύ για τα πράγματα».

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share