Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Καρχαρίας με μαχαίρι καρφωμένο στο σώμα του ζητά «βοήθεια» από δύτη!

Απίστευτο!

19 Φεβρουαρίου 2020 15:08
Καρχαρίας με μαχαίρι καρφωμένο στο σώμα του ζητά «βοήθεια» από δύτη!

Στη διάσωση ενός καρχαρία έσπευσε την περασμένη εβδομάδα ο εκπαιδευτής καταδύσεων Μπεν Τζόνσον στα νησιά Κέιμαν. Κατά τη διάρκεια μαθήματος σε ομάδα τουριστών εντόπισε τον καρχαρία που τον προσέγγιζε, και πλησιάζοντας τον διέκρινε ένα μαχαίρι 30 εκατοστών καρφωμένο στο σώμα του!

«Με πλησίασε και παρέμεινε κοντά μου σα να ζητούσε βοήθεια» είπε ο Τζόνσον στον σταθμό Cayman 27. Ο εκπαιδευτής τράβηξε το μαχαίρι για να βοηθήσει τον καρχαρία, ο οποίος όπως είπε, ήταν ένας καρχαρίας – νοσοκόμος ένα είδος σχετικά φιλήσυχο που απαντάται στην Καραϊβική, το οποίο τρέφεται κυρίως με όστρακα και κοράλλια. Όπως ανέφερε ο εκπαιδευτής, οι πελάτες του σοκαρίστηκαν μπροστά στο θέαμα του καρχαρία.

«Ας σεβαστούμε τους όμορφους υποθαλάσσιους φίλους μας, που είναι προστατευόμενα είδη στα Κέιμαν» ήταν το περιβαλλοντικό μήνυμα του Τζόνσον

Δείτε το βίντεο

Σοκαριστικό: Δείτε πώς είναι να βρίσκεται κανείς στα σαγόνια ενός καρχαρία! (Video)

Αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο στην θάλασσα και όλα τα πλάσματα τρέμουν τα σαγόνια του..Όλα τα σαρώνει στο πέρασμα του και όλα τα ψάρια τρέχουν για να γλιτώσουν από αυτόν! Ο λόγος βέβαια για τον καρχαρία.. Δείτε στο βίντεο πώς είναι να βρίσκεσαι στα σαγόνια του!

Δείτε επίσης: Πίτμπουλ ορμάει σε γιαγιά ενώ έπαιζε στην αυλή με τα εγγόνια της! (Video)

Την στιγμή που ψάχνει το θήραμα του, και λίγο πριν το κατασπαράξει, έχει καταγράψει το παρακάτω βίντεο, που σοκάρει! Κάνει κυριολεκτικά επίδειξη της δύναμης του και σπέρνει τον πανικό σε ότι περνάει τριγύρω του. Σίγουρα κανείς δεν θα ήθελε να βρίσκεται μέσα στα μυτερά του δόντια!

Το βίντεο πραγματικά σοκάρει..πάρτε μια γεύση από το πως είναι τα σαγόνια του καρχαρία!

Σοκαριστικό: Καρχαρίας κατασπάραξε κολυμβητές! (Photos+ Video)

Βαριά τραυματισμένοι νοσηλεύονται δύο άνδρες ηλικίας 28 και 22 ετών αντίστοιχα έπειτα από επίθεση που δέχτηκαν από καρχαρία ενώ κολυμπούσαν κοντά στον Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο στην Αυστραλία!

Δείτε καρχαρία να επιτίθεται σε δύο βάρκες με ψαράδες! (Βίντεο)

O 28χρονος έχασε μέρος του δεξιού του ποδιού και ο 22χρονος φέρει τραύματα επίσης στο δεξί του πόδι.

Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα η επίθεση σημειώθηκε την Τρίτη το πρωί την ώρα που οι δύο άνδρες κολυμπούσαν κοντά στο νησί Hook. Τα θύματα της επίθεσης είχαν πάει εκεί για εκδρομή με τουριστικό σκάφος, στο οποίο επέβαιναν συνολικά 20 άτομα.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες ο καρχαρίας αρχικά επιτέθηκε στον έναν άνδρα και στην συνέχεια στον άλλον. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πόσοι από τους επιβαίνοντες στο τουριστικό σκάφος βρισκόντουσαν στη θάλασσα την ώρα της επίθεσης. Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν με το σκάφος στην ακτή και στη συνέχεια με ελικόπτερο σε νοσοκομείο.

“Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι δύο από τους εκδρομείς μας τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια επίθεσης καρχαρία. Η σκέψη μας είναι μαζί τους, με τις οικογένειες τους καθώς σε όλους εκείνους που επέβαιναν στο σκάφος. Βρισκόμαστε σε συνεργασία με τις Αρχές για να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε”, αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας που είχε διοργανώσει την εκδρομή.


 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share