Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ένα 10χρονο τυφλό και αυτιστικό παιδί ανέβηκε στην σκηνή...Λίγα λεπτά μετά έκανε κάτι που δεν περίμενε κανείς!

Τους κατέπληξε όλους!

19 Φεβρουαρίου 2020 13:21
Ένα 10χρονο τυφλό και αυτιστικό παιδί ανέβηκε στην σκηνή...Λίγα λεπτά μετά έκανε κάτι που δεν περίμενε κανείς!

Αυτό το 10χρονο αγόρι, ο Κρίστοφερ Ντάφλει, από το New Hampshire, πάσχει από αυτισμό και είναι τυφλό από την γέννηση του. Όταν ανέβηκε στην σκηνή κανένας δεν περίμενε αυτό που συνέβη!

Αυτός όμως δεν είναι λόγος για το αγόρι να μην κυνηγήσει το όνειρο του να τραγουδήσει στην σκηνή – το μεγαλύτερο του πάθος. Οι άνθρωποι βέβαια τον αντιμετώπισαν με αγάπη, παρ'όλο που για πολλούς τυφλούς η αλήθεια είναι σκληρή!

Αυτή η εμφάνιση, όταν ο Κρίστοφερ ήταν μόλις 10 ετών, θα σας κάνει να ανατριχιάσετε.

Μια πραγματικά συγκινητική εμφάνιση που αποτελεί παράδειγμα και δίνει ελπίδα σε όλους εκεί έξω. Ο Κρίστοφερ αποδεικνύει ότι δεν θα τον σταματήσει τίποτα από το να κυνηγήσει και να κατακτήσει τα όνειρα του.

Γυναίκα αλλάζει την επιγραφή ενός άστεγου όταν καταλαβαίνει ότι είναι τυφλός! Η συνέχεια θα σας συγκλονίσει...

Η βοήθεια που δίνεται στους άστεγους δεν είναι μόνο τα λεφτά, όπως μας απέδειξε και αυτή η γυναίκα όταν άλλαξε τις λέξεις στην επιγραφή ενός άστεγου τυφλού άνδρα!

Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεται να προσφέρουμε είναι ο χρόνος και η διορατικότητα μας. Πολλοί είναι εκείνοι που βοηθάνε τους αστέγους, όπως αυτός ο ταμίας όταν ένας τον ρώτησε τι μπορεί να αγοράσει με μισό ευρώ, και όπως η κοπέλα στην ιστορία!

Σε αυτό το βίντεο, συναντάμε ένα τυφλό άστεγο άνδρα που κάθεται σε μια πολυσύχναστη πλατεία. Στα πόδια του έχει τοποθετήσει μια πινακίδα από χαρτόνι που λέει, “Είμαι τυφλός, παρακαλώ βοηθήστε με.”

Ωστόσο, κανείς δεν σταματάει, κανείς δεν του δίνει σημασία. Όλοι τον αγνοούν.

Μέχρι που μια γυναίκα σταματάει μπροστά του, μαζεύει την επιγραφή του και αρχίζει να γράφει σε αυτήν. Από τη στιγμή που φεύγει, ο άνθρωπος αρχίζει να λαμβάνει περισσότερα χρήματα. Όταν παρατηρεί ότι η κοπέλα επέστρεψε σε αυτόν, εκείνος την ρωτάει, “Τι έκανες στο χαρτόνι μου;”

Εκείνη απαντάει, “Έγραψα το ίδιο, με διαφορετικές λέξεις!”

Για την ακρίβεια έγραψε “Είναι μια όμορφη μέρα, αλλά δεν μπορώ να τη δω.”
Αυτό το καταπληκτικό βίντεο δείχνει πώς η δύναμη των λέξεων μπορεί να αλλάξει το μήνυμά μας, και ως εκ τούτου τις επιπτώσεις μας στον κόσμο.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share