Κυριακή, 05 Απριλίου 2020

2χρονο κοριτσάκι εγκλωβίστηκε σε πλυντήριο - Το βίντεο από τον απεγκλωβισμό της σοκάρει

Απίστευτο!

18 Φεβρουαρίου 2020 21:12
2χρονο κοριτσάκι εγκλωβίστηκε σε πλυντήριο - Το βίντεο από τον απεγκλωβισμό της σοκάρει

Δίχρονο κοριτσάκι εγκλωβίστηκε σε πλυντήριο στην περιοχή Wuzhong της Κίνας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της.

Η μικρή είχε μπει μέσα στον κάδο όπου σφήνωσε και μην μπορώντας να τη βγάλουν, οι γονείς της κάλεσαν τους πυροσβέστες.

Οι πυροσβέστες αποφάσισαν να διαλύσουν το πλυντήριο και να αφαιρέσουν εντελώς τον κάδο.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Είδαν δύο χλωμά πόδια να βγαίνουν έξω από το πλυντήριο...Η συνέχεια θα σας αφήσει άφωνους!

Μόλις γύρισε στο σπίτι η μητέρα είδε τα χλωμά πόδια του γιου της να προεξέχουν από τον κάδο πλύσης του πλυντηρίου και πήγε να πάθει καρδιακό, όταν συνειδητοποίησε αυτό που συνέβη!

Όταν η μητέρα τους δεν ήταν στο σπίτι, η αδερφή του 7χρονου Βλάντιμιρ τον προκάλεσε να μπει μέσα στο πλυντήριο ρούχων. Και αυτό ακριβώς έκανε το αγόρι από την Ουκρανία. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι μετά δεν μπορούσε να βγει.

Με τον Βλάντιμιρ σφηνωμένο, η μητέρα του κάλεσε για βοήθεια τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Παρόλο που οι άντρες δεν είχαν δει ποτέ κάτι παρόμοιο, αν και πολλά περίεργα πράγματα έχουν δει μέσα σε ένα πλυντήριο, είχαν ένα έξυπνο σχέδιο: ο νεαρός Βλάντιμιρ κατάφερε να βγει μόλις λάδωσαν καλά τον δακτύλιο στεγανοποίησης του πλυντηρίου.

Εμφανώς φοβισμένο το παιδί, χρειάστηκε την μητέρα του για να το ηρεμήσει μετά από όσα πέρασε. Ευτυχώς που η ιστορία του είχε αίσιο τέλος!

Μυρίζουν άσχημα τα ρούχα σας όταν τα βγάζετε από το πλυντήριο; Δεν πάει το μυαλό σας στον λόγο!

Πλένετε τα βρώμικα ρούχα σας για να είναι μυρωδάτα και όχι για να μυρίζουν χειρότερα. Τελικά, τι συμβαίνει με αυτή την μουχλιασμένη οσμή στα απολύτως καθαρά ρούχα σας, που έχουν βγει μόλις από το πλυντήριο;

Όπως αποδεικνύεται, υπάρχει ένας λόγος που τα ρούχα σας βγαίνουν από το πλυντήριο και μυρίζουν χειρότερα από πριν. Το πρόβλημα δεν είναι τα ρούχα σας ή το απορρυπαντικό σας. Είναι το ίδιο το πλυντήριο ρούχων.

Έχετε ποτέ ρίξει μια ματιά στο εσωτερικό του πλυντηρίου σας; Μπορείτε να βρείτε πολλά μέχρι και τις χαμένες σας κάλτσες!

Θα πρέπει να ελέγχετε τακτικά τον εσωτερικό θάλαμο του πλυντηρίου σας και στο εσωτερικό κάτω χείλος, θα παρατηρήσετε πιθανώς μια ελαστική επένδυση. Εκεί ακριβώς, υπάρχει πιθανότητα να βρείτε κάτι συγκλονιστικό… μούχλα.

Εκτός του ότι τα ρούχα σας μυρίζουν κλεισούρα, θα μπορούσαν να υπάρξουν και αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία σας, αν δεν καθαρίζετε συχνά αυτή την περιοχή.

Μπορεί να προκληθεί ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων υγείας, τόσο σε αλλεργικούς όσο και σε μη αλλεργικούς ανθρώπους. Οι παθήσεις περιλαμβάνουν ερεθισμό του λαιμού, σοβαρή συμφόρηση, φτέρνισμα, αιματηρή μύτη, υγρά κόκκινα μάτια, κνίδωση ή εξανθήματα στο δέρμα.

Αυτό το ύπουλο, ακαθάριστο μέρος των πλυντηρίων μπορεί να είναι επικίνδυνο εάν αφεθεί ανεξέλεγκτο. Ευτυχώς, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να καθαρίσετε τα βάθη του πλυντηρίου σας και να εξαφανίσετε τη μούχλα για τα καλά! Θα χρειαστείτε δύο βασικά προϊόντα οικιακής χρήσης, που κατά πάσα πιθανότητα υπάρχουν ήδη στην κουζίνα σας.

Θα χρειαστείτε χλωρίνη και λευκό ξύδι. Βεβαιωθείτε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ την χλωρίνη και το ξύδι μαζί, γιατί μπορεί να προκαλέσει μια απίστευτα επικίνδυνη αντίδραση. Για να παραμείνετε ασφαλείς και να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτά τα προϊόντα, αναμίξτε τη χλωρίνη σε ίσα μέρη με ζεστό νερό και σκουπίστε τις εσωτερικές περιοχές του πλυντηρίου σας με ένα πανί.

Βάλτε το πλυντήριό σας στο πρόγραμμα για ξέβγαλμα για να καθαρίσει τελείως από τη χλωρίνη. Στη συνέχεια, προσθέστε λευκό ξύδι στην υποδοχή του απορρυπαντικού και βάλτε το πλυντήριο στο γρήγορο πρόγραμμα. Μόλις αυτό γίνει, θα παρατηρήσετε ότι η δυσάρεστη μαύρη μούχλα θα έχει φύγει! Μη διστάσετε να πλύνετε τα ρούχα σας αμέσως. Θα έχετε μια ευχάριστη έκπληξη όταν συνειδητοποιήσετε ότι το πλυντήριό σας λειτουργεί καλύτερα από ποτέ και ότι τα ρούχα σας βγαίνουν και μυρίζουν καθαριότητα!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share