Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τσιφτετέλι για... αμαρτία: Βγήκε από το Survivor, πήγε στον Σπύρο Παπαδόπουλο και έκανε όλους τους Έλληνες να την ερωτευτούν!

Σκέτη κόλαση!

18 Φεβρουαρίου 2020 12:33
Τσιφτετέλι για... αμαρτία: Βγήκε από το Survivor, πήγε στον Σπύρο Παπαδόπουλο και έκανε όλους τους Έλληνες να την ερωτευτούν!

Η παίκτρια του Survivor και παρουσιάστρια πλέον, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, λικνίστηκε στους ρυθμούς των «Ψιθύρων Καρδιάς» στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, η οποία μάλιστα σαρώνει σε τηλεθέαση!

Με ένα πολύ αισθησιακό τσιφτετέλι που χόρεψε καταχειροκροτούμενη από τους παριστάμενους, μεταξύ των οποίων και ο σύντροφός της, όπως αποκάλυψαν πρόσφατα, Κωνσταντίνος Βασάλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκλεψε την παράσταση στο χριστουγεννιάτικο «Στην Υγειά μας» που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΙ ,πριν μερικούς μήνες.

Η πρώην παίκτρια του Survivor λικνίστηκε στους ρυθμούς της μουσικής συνοδευόμενη από την δημοσιογράφο Εύη Φραγκάκη και συγκέντρωσε τα βλέμματα με το κοντό της φόρεμα και τις ψηλές της μπότες. Στο μικρόφωνο ήταν ο Δημήτρης Μπάσης και τραγουδούσε την μεγάλη του επιτυχία «Ψίθυροι Καρδιάς».

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το αργό και… βασανιστικό τσιφτετέλι Ελληνίδας ηθοποιού! Γκρέμισε το πλατό του "Στην υγειά μας"!

Δείτε την γνωστή ηθοποιό να χορεύει σε εορταστικό επεισόδιο του "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και να προκαλεί εγκεφαλικά!

Ο λόγος για την Χριστίνα Αλεξανιάν σε εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου ! Σχεδόν κάθε χρόνο, η γνωστή ηθοποιός είναι καλεσμένη ή τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά στο “Στην υγειά μας ρε παιδιά” και φυσικά πάντα ρίχνει έναν χορό στην πίστα, κυρίως τσιφτετέλι, όπως η τραγουδίστρια που μας κόλασε χτες!

Έτσι και χθες, λοιπόν, Παραμονή Χριστουγέννων, η Χριστίνα Αλεξανιάν έβαλε “φωτιά” με το αργό και… βασανιστικό της τσιφτετέλι, τραβώντας πάνω της όλα τα βλέμματα.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Καυτό τσιφτετέλι: Τώρα είναι έγκυος, πριν 2 χρόνια όμως ο χορός της Ελληνίδας παρουσιάστριας ανέβαζε την τηλεθέαση στα ύψη!

Το βίντεο έρχεται από το καλοκαίρι του 2018 και προκαλεί εγκεφαλικά! Πρωταγωνίστρια η εγκυμονούσα πλέον Νικολέττα Ράλλη!

Τι είχε κάνει η παρουσιάστρια; Κατά την διάρκεια που μαγείρευε ο Γιώργο Τσούλης ο Νικολέττα Ράλλη μεράκλωνε και κόλαζε τους τηλεθεατές σε ήχους... "Λεπά", ανεβάζοντάς μας στον... έβδομο ουρανό με το καυτό της τσιφτετέλι!

Δείτε το αμαρτωλό της τσιφτετέλι στο Athensmagazine.gr:

Κλαρίνοοοο: Το αμαρτωλό τσιφτετέλι της Βικάρας που κόλασε κοινό και τηλεθεατές!

Την Βίκυ Νάσιου ελάχιστοι την γνωρίζουν ωστόσο μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά κατάφερε να ξεσηκώσει τους πάντες!

Η συγκεκριμένη κοπέλα εμφανιζόταν σε εκπομπή τοπικού τηλεοπτικού σταθμού και προκαλούσε εγκεφαλικά με το καυτό της τσιφτετέλι! Εκεί την... τσίμπησε ο Νίκος Μουτσινάς και την έφερε στην εκπομπή του προκαλώντας εμφράγματα με το λίκνισμά της, θυμίζοντας το τσιφτετέλι της κοπέλας μόνο με το μπλουζάκι της που "λύγισε" την κάμερα!

Δείτε το αμαρτωλό τσιφτετέλι της στην περσινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο Open στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Θυμάστε το αμαρτωλό τσιφτετέλι της ηθοποιού στον Σπύρο Παπαδόπουλο; Λίγους μήνες μετά αποκαλύφθηκε το... σκάνδαλο!

Είχε πάει στο "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και με το τσιφτετέλι της είχε κολάσει τον Σπύρο Παπαδόπουλο και όχι μόνο!

Ο λόγος για την ηθοποιό Ράδου Μαρία Ελένη, η οποία έγινε γνωστή από το τσιφτετέλι της στην εκπομπή του ΣΚΑΙ! Ωστόσο λίγους μήνες μετά οι ειδήσεις του Star έφεραν στο φως ένα σκάνδαλο! Πως η απόφοιτη ανθοκομίας σε ΤΕΙ πήρε θέση στο Δημόσιο;

Εννιά χιλιάδες υπεράριθμους συμβασιούχους εντόπισε ο έλεγχος του υπουργείου Εσωτερικών. Ο Τάκης Θεοδωρικάκος μίλησε για προεκλογικές προσλήψεις, που εφέτος ξεπέρασαν κάθε όριο. Δήλωσε όμως ότι θα παραμείνουν στο Δημόσιο, μέχρι τη λήξη των συμβάσεών τους.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr το ρεπορτάζ:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share