Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τι συνέβη όταν μικρά παιδάκια συζήτησαν με μία γιαγιά 101 ετών; (video)

Θα πάθετε πλάκα!

18 Φεβρουαρίου 2020 08:02
Τι συνέβη όταν μικρά παιδάκια συζήτησαν με μία γιαγιά 101 ετών; (video)

Απίστευτα διασκεδαστικές συζητήσεις! Τι συμβαίνει όταν μικρά παιδάκια πιάνουν την συζήτηση με μια γιαγιά 101 χρονών; Τ

Μερικά μικρά παιδάκια είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να μιλήσουν με μία γιαγιά που είναι 101 ετών. Φυσικά οι ερωτήσεις ήταν πολλές, ενώ οι συζητήσεις έμοιαζαν κυριολεκτικά σαν τη συνομιλία μεταξύ δύο κόσμων, ενώ στο μυαλό μας ήρθε και η συγκινητική ιστορία μιας 87χρονης γιαγιάς. Και αν αναρωτηθεί κανείς την μεγάλη διαφορά ηλικίας, καθώς και την ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, τότε αυτό ίσως έχει μία βάση.

Τι συνέβη λοιπόν όταν μικρά παιδάκια συζήτησαν με μία γιαγιά 101 ετών; Αυτό που θα δεις παρακάτω στο βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αυτή η γιαγιά ζήτησε κάτι συγκινητικό σαν τελευταία επιθυμία λίγο πριν πεθάνει...Θα "ανατριχιάσετε"!

Όταν αυτή η γιαγιά είχε διαγνωστεί με μια ανίατη ασθένεια έκανε την πιο συγκινηνιτική ευχή λίγο πριν πεθάνει. Όταν διαβάσετε την συνέχεια θα συγκινηθείτε!

Δεν ανησύχησε τόσο για την ίδια, ανησυχούσε περισσότερο για το τι θα απογίνουν τα 6 σκυλιά της. Ευτυχώς, όμως, δύο από αυτά έχουν βρει ήδη σπίτι, ενώ τα άλλα 4 περιμένουν να βρουν τις νέες τους οικογένειες. Η επιθυμία της ραγίζει καρδιές, όπως και αυτό που έκανε μια άλλη 87χρονη γιαγιά στο νοσοκομείο! Οι ηλικιωμένοι βάζουν πάνω από τον εαυτό τους όλους τους άλλους και ραγίζουν καρδιές!

Η Γλκόρια Γκουτιερέθ είχε στο σπίτι της 6 σκυλιά, τη Βέρα, τον Μπράντι, τον Λάιτ, τη Μέγκα, τον Μπρούνο, και τη Μουνιέκα, τα οποία είχαν εγκαταλειφθεί από τους ιδιοκτήτες τους και τα μάζεψε από τους δρόμους του Σαν Αντόνιο του Τέξας. Όταν διαγνώστηκε με καρκίνο και της είπαν ότι έπρεπε να πάει να ζήσει σε γηροκομείο, η Γκουτιερέθ άρχισε να ανησυχεί για τα αγαπημένα της ζώα.

Η Ρέιτσελ Κάναντι, μια εθελόντρια από το God’s Dog Rescue, έναν οργανισμό που βοηθάει την Γκουτιερέθ να βρει σπίτια για τα κατοικίδια ζώα της, μοιράστηκε τις σκέψεις της στο the Dodo:

“Έχει τα σκυλιά σαν παιδιά της και θέλει να είναι μαζί τους όλη την ώρα.”

Αν και η Γκουτιερέθ αγαπάει εξίσου όλα τα σκυλιά της, η 3 ετών σκυλίτσα της, η Μουνιέκα, είναι ίσως αυτή που την έχει περισσότερο ανάγκη. Βρέθηκε μόνη στο δρόμο από τότε που ο ιδιοκτήτης της πήγε στη φυλακή και μια μέρα καθώς πήγε να διασχίσει έναν αυτοκινητόδρομο, χτυπήθηκε από ένα όχημα και έμεινε ανάπηρη.

«Είναι εντελώς ανάπηρη και σέρνει τα πίσω πόδια της όταν περπατάει,» έγραψε η κόρη της Κάναντι, η Βίκυ Έσπαρθα σε ένα email στην Κάναντι.

«Την βρήκαμε σε τραγική κατάσταση. Ήταν κρυμμένη κάτω από ένα βρώμικο ρυμουλκούμενο σπίτι γεμάτο αρουραίους, τους οποίους ίσως και να έτρωγε, επειδή οι άνθρωποι εκεί δεν την τάιζαν, αντίθετα, της πετούσαν πέτρες.»

Μέχρι στιγμής, η Κάναντι έχει βρει σπίτια για τη Βέρα και τον Μπρούνο. Τα άλλα 4 εξακολουθούν να περιμένουν τις νέες τους οικογένειες.

Η Βίκυ λέει ότι η μητέρα της θέλει μόνο ένα πράγμα: τα σκυλιά της να μείνουν μαζί της μέχρι να πεθάνει, γιατί αυτά είναι η οικογένειά της.

«Είναι η ζωή της,» δήλωσε η Βίκυ. «Θέλει τα σκυλιά της να είναι εκεί μαζί της τις τελευταίες ώρες της ζωής της.»

«Ξέρω ότι σημαίνουν πολλά γι’ αυτήν γι’ αυτό θέλω να πάνε σε καλά κι αγαπημένα σπίτια μετά το θάνατό της,» είπε.

Μία γιαγιά σκάβει έναν τάφο στην αυλή της - Μετά από λίγο οι γείτονες καταλαβαίνουν τι τρέχει και παθαίνουν σοκ!

Αυτή η γιαγιά σκάβει έναν τάφο στην αυλή της - Μετά από λίγο οι γείτονες καταλαβαίνουν τι τρέχει και παθαίνουν σοκ!

Ετοιμαστείτε για φάρσα... Η γηραιά γυναίκα που βλέπετε στο βίντεο παρακάτω, σκάβει στον κήπο της. Έχει ένα καρότσι γεμάτο με κοπριά και παίρνει τη βοήθεια των λίγων ανθρώπων που περνάνε. Βλέπετε, είναι απλά μια αθώα γυναίκα που έχει ταλαιπωρηθεί από την σκληρή δουλειά. Τους ζητάει να μεταφέρουν λίγη κοπριά από πίσω και να γεμίσουν την τρύπα.

Περιμένετε μέχρι να δείτε τις αντιδράσεις τους με αυτό που κάνει η γυναίκα. Πιστεύουν ότι είναι ευγενικοί μέχρι που αντιλαμβάνονται την τρύπα που σκάβει η γυναίκα! Μοιάζει σαν να σκάβει έναν τάφο και να τον γεμίζει με κοπριά. Μπορείτε να φανταστείτε τι σκεφτόταν οι περαστικοί μετά από αυτό;

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share