Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

Βρήκαν ένα ρακούν και το πήραν σπίτι τους για κατοικίδιο! Τώρα κάνει τη ζωή ενός σκύλου...

Δεν θέλει να γυρίσει στην φύση!

17 Φεβρουαρίου 2020 11:48
Βρήκαν ένα ρακούν και το πήραν σπίτι τους για κατοικίδιο! Τώρα κάνει τη ζωή ενός σκύλου...
Follow us on Google News

Ένα παντρεμένο ζευγάρι ζουν τις νύχτες τους στο κρεβάτι και βγαίνουν με ένα ασυνήθιστο κατοικίδιο ζώο - το χνουδωτό ρακούν τους που ζει σαν σκύλος. Δείτε την ιστορία του στο Athensmagazine.gr!

Η Μπέθανι Σγουίντελλ, 33 ετών, και ο σύζυγός της, Ρος, 35 ετών, διέσωσαν το ρακούν αφού έπεσε πάνω από 30 πόδια από την κορυφή στον κήπο τους τον Ιούνιο του 2016. Δεν είναι το μόνο περίεργο κατοικίδιο μιας και έχουμε δει ακόμα και κογιότ στην θέση σκύλου!

Αν και το ζευγάρι, από το Russellville στο Αρκάνσας, έβλεπε τη μητέρα του στο δέντρο, δεν κατάφερε νε επιβιώσει από το βράδυ.

Έτσι ο Σγουίντελλ, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Arkansas Tech, πήρε το ρακούν, που ήταν άτριχο και το μέγεθος μιας «ψημένης πατάτας», και το ονόμασε τον Ιούνιο.

Ένας έλεγχος στον κτηνίατρο που επιβεβαίωσε ότι δεν τραυματίστηκε από την πτώση.

ρακούν

Η Σγουίντελλ και ο σύζυγός της, ο οποίος είναι ηλεκτρικός, το τάισαν με γάλα που σχεδιάστηκε για γατάκια.

Το ζευγάρι ήλπιζε να το αφήσει πίσω στην άγρια ​​φύση, αλλά τώρα, ο ηλικίας δύο ετών έχει συνηθίσει στις ανέσεις του σπιτιού, όπως το κρεβάτι queen size των ιδιοκτητών και το αγαπημένο του σνακ από κατεψυγμένα βατόμουρα.

"Βάζουμε το κλουβί έξω με την πόρτα ανοιχτή. Ξέρω από την εμπειρία ότι πολλά ρακούν διάσωσης είναι περίεργα και παίρνουν το θάρρος να φύγουν, αλλά ο Ιούνιος φωνάζει για να έρθει μέσα.

«Αγαπά τις ανέσεις του σπιτιού και κοιμάται στο κρεβάτι μας. Τρώει τροφή για σκύλους και αγαπάει τα σνακ φρούτα. Το αγαπημένο της είναι τα κατεψυγμένα βατόμουρα. "

Θα ανατριχιάσετε: Ιδιοκτήτης μαθαίνει τον λυπηρό λόγο που ο σκύλος του τον κοιτά πριν κοιμηθεί!

Ιδιοκτήτης μαθαίνει τον λυπηρό λόγο που ο σκύλος του τον κοιτά πριν κοιμηθεί!

Μερικές φορές, εμείς οι άνθρωποι αποδίδουμε κάποιες παράξενες συμπεριφορές του σκύλου μας απλά στο γεγονός ότι είναι σκύλος. Μερικές φορές όμως, η εξήγηση μπορεί να μας σπαράξει την καρδιά. Μια οικογένεια Κινέζων υιοθέτησε ένα Γκόλντεν Ριτρίβερ από καταφύγιο σκύλων.

Είχε καλό φαγητό, παιχνίδι και πολλή αγάπη από την οικογένεια. Όμως, όταν έπεφτε η νύχτα, έκανε κάτι παράξενο.

Κάθε νύχτα, ο σκύλος έμενε ξύπνιος και κοίταζε το αφεντικό του μέχρι αυτός να αποκοιμηθεί.

Ιδιοκτήτης μαθαίνει τον λυπηρό λόγο που ο σκύλος του τον κοιτά πριν αυτός κοιμηθεί

Καθόταν έξω από το υπνοδωμάτιο του πατέρα και τον παρακολουθούσε μέχρι να τον πάρει ο ύπνος. Στην αρχή νόμισαν ότι ο σκύλος δεν είχε ακόμη εξοικειωθεί με το νέο του παντοτινό σπίτι. Πέρασαν όμως αρκετές ημέρες και αυτός συνέχιζε με την ίδια συμπεριφορά. Ακόμη και όταν ο σκύλος ήταν πολύ κουρασμένος από το παιχνίδι όλη την ημέρα, δεν κοιμόταν πριν από τον άνδρα. Η οικογένεια αποφάσισε να πάει τον σκύλο στον κτηνίατρο, αλλά αυτός δεν βρήκε τίποτα από το οποίο να πάσχει ο σκύλος.

Τότε αποφάσισαν να απευθυνθούν στο καταφύγιο απ’ όπου τον είχαν υιοθετήσει, μήπως και εκεί καταλάβουν τι συνέβαινε και ο σκύλος τους είχε αυτήν την αϋπνία. Όπως ανακάλυψαν, η αιτία ήταν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του σκύλου. Ο σκύλος ζούσε σε σπίτι με ένα νιόπαντρο ζευγάρι.

Όταν όμως η γυναίκα έμεινε έγκυος, το ζευγάρι κατάλαβε ότι δεν μπορούσε πια να τον φροντίζει. Έτσι, ο σκύλος κατέληξε στο καταφύγιο. Από τη μια στιγμή στην άλλη, ο άτυχος σκύλος, που βρισκόταν σε πλήρη ευτυχία στο σπίτι του, βρέθηκε ξαφνικά σε ένα καταφύγιο, με το αφεντικό του να τον εγκαταλείπει!

Το κακόμοιρο σκυλί, μάλλον μπερδεύτηκε όταν το αφεντικό του τον εγκατέλειψε χωρίς λόγο.

Ιδιοκτήτης μαθαίνει τον λυπηρό λόγο που ο σκύλος του τον κοιτά πριν αυτός κοιμηθεί

Θα πρέπει να σπάραξε η καρδιά του όταν κατάλαβε ότι το αφεντικό του τον είχε αφήσει για κάποια άγνωστη αιτία. Για τον λόγο αυτό, ο σκύλος φοβάται να κάνει κάτι που θα έκανε το νέο του αφεντικό να τον στείλει πίσω στο καταφύγιο. Έχει τόσο μεγάλο τραύμα από την εγκατάλειψη, που αρνείται να κοιμηθεί πριν από τον ιδιοκτήτη του. Ο τωρινός ιδιοκτήτης του ξέσπασε σε κλάματα όταν έμαθε την λυπητερή ιστορία που κρυβόταν πίσω από τον σκύλο, που μόλις είχε υιοθετήσει.

λόγο που ο σκύλος του τον κοιτά πριν κοιμηθεί!

Όταν γύρισε σπίτι, ο ιδιοκτήτης έβγαλε το φράχτη που βρισκόταν στην είσοδο του υπνοδωματίου του και μετέφερε το κρεβατάκι του σκύλου δίπλα στο δικό του, ελπίζοντας πως αυτό θα δώσει στον σκύλο μια αίσθηση σιγουριάς, ώστε να κοιμάται ήρεμα τα βράδια. Η συγκινητική ιστορία πήρε αμέσως μεγάλη δημοσιότητα, μόλις ο ιδιοκτήτης του την έκανε γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του σκύλου δέχτηκαν μεγάλη και αρνητική κριτική για την πράξη τους από πολλούς ανθρώπους.

“Το κακόμοιρο σκυλί δεν θα εμπιστευθεί ξανά κανέναν, μετά από τέτοια μεταχείριση”, ανέφερε κάποιος χρήστης.

Λοιπόν, για όλους εσάς που έχετε σκύλο και για εσάς που σκέφτεστε να υιοθετήσετε: Μην τον εγκαταλείψετε ποτέ, γιατί γι’ αυτόν, εσείς είστε όλος του ο κόσμος!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share