Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε κλοπή αυτοκινήτου σε λιγότερο από 1 λεπτό!

Σοκ!

14 Φεβρουαρίου 2020 17:46
Απίστευτο: Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε κλοπή αυτοκινήτου σε λιγότερο από 1 λεπτό!

Σοκ προκαλεί σε όλους τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε την κλοπή ενός πολυτελούς αυτοκινήτου μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό! Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που μια κάμερα καταγράφει κάτι τραγικό μιας και λίγες μέρες πριν καταγράφηκε η αποτρόπαιη πράξη ενός παππού που σταμάτησε το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου.

Πρόκειται για υπερπολυτελές αυτοκίνητο αξίας 47.000 ευρώ (39.000 λιρών), το οποίο ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, σε λιγότερο από ένα λεπτό καταφέρνουν να το ανοίξουν, αφού ελέγχουν το σημείο γύρω γύρω.

Οικογένεια όταν είδε τι είχε καταγράψει η κάμερα ασφαλείας στην αυλή τους σοκαρίστηκαν! (Video)

Μία οικογένεια που θέλησε να δει το υλικό που έχει καταγράψει η κάμερα ασφαλείας στην αυλή τους, έπαθαν σοκ με αυτό που αντίκρισαν!

Μια και όπως φαίνεται και στο βίντεο, κοντά στα δέντρα υπάρχει μία «φιγούρα» που κινείται. Παιχνίδια που κουνιόντουσαν μόνα τους, είχε καταγράψει μια άλλη κάμερα στο δωμάτιο που έπαιζε ένα κορίτσι!

Μάλιστα, πολλοί χρήστες των social media όταν είδαν το βίντεο που ανέβηκε, υποστήριξαν πως πρόκειται για φάντασμα, ενώ κάποιοι άλλοι τα έριξαν στα φώτα των οχημάτων που περνούσαν.

Τα συμπεράσματα δικά σας! Δείτε το βίντεο:

Είδε ένα πλάσμα να κολυμπάει στην πισίνα της! Αμέσως άρπαξε την κάμερα και... έπαθε σοκ! (Video)

Βλέποντας μια άδεια πισίνα, ένα πλάσμα άδραξε την ευκαιρία να κολυμπήσει με μια γυναίκα να το καταγράφει με την κάμερα της και να παθαίνει σοκ! Επίσης, τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ένας άνδρας, ο οποίος θέλησε να καταγράψει με κάμερα την βουτιά που έκανε από βράχο μέσα στη θάλασσα!

Παρ’όλο που ήταν παράξενο να βλέπει ένα τέτοιο πλάσμα στην πισίνα της, φαινόταν αδύνατο να το διώξει. Κατέγραψε με την κάμερα της τον ξεχωριστό τρόπο που κολυμπούσε. Μπορεί να έδειχνε παράξενο στην αρχή, αλλά όσο πιο πολύ το παρατηρούσε, τόσο πιο ενδιαφέρον γινόταν. Δεν είχε πρόβλημα να μοιραστεί την πισίνα της εκείνη τη μέρα, αλλά το ζώο την εξέπληξε και δεύτερη φορά.

Αφού ήταν ευπρόσδεκτο μία φορά, τότε πρέπει να ένιωθε ότι τίποτα δεν μπορούσε να το σταματήσει από το να επιστρέψει.

Όταν άρχισε να έρχεται για κολύμπι μέρα παρά μέρα, σύντομα έγινε συνήθεια και με την οικογένεια της το συνήθισαν. Μόλις δείτε πόσο γλυκό είναι αυτό το πλασματάκι μέσα στην πισίνα, θα καταλάβετε γιατί δεν το έδιωξαν!

Για χρόνια ήταν άρρωστη μέχρι που της έβαλαν μια κάμερα στο έντερο. Πάγωσαν με αυτό που παρατήρησαν!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας ήταν άρρωστο από μικρό. Τότε οι γιατροί αποφάσισαν να βάλουν μια κάμερα στο έντερο της για να δουν τι συμβαίνει.

To χειρότερο είδος ασθένειας είναι αυτό που δεν καταλαβαίνουμε ότι έχουμε, εκείνες οι περιπτώσεις που δεν αναγνωρίζουμε τα συμπτώματα. Η ιστορία της μικρής, όπως και μιας 16χρονης που της αφαίρεσαν το έντερο, αποδεικνύει, πως δεν θα πρέπει να θεωρούμε τα πράγματα δεδομένα.

“Έκανα συχνά εμετό και δεν πήγαινα σχολείο. Ήθελα να είμαι σαν όλους τους άλλους,” είπε η 13χρονη έφηβη. Από όταν ήταν έξι, η Μαχένζι υπέφερε συνεχώς από στομαχόπονους και κάψιμο στον λαιμό της. Οι γιατροί πίστευαν πως ήταν γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, μία κατάσταση στην οποία το οξύ ανεβαίνει πάνω στον οισοφάγο, και της έγραψαν τα κατάλληλα φάρμακα.

Ενώ τα έπαιρνε, η κατάστασή της είχε βελτιωθεί. Αλλά μόλις τα σταμάτησε, τα συμπτώματα έγιναν πολύ χειρότερα. Επειδή δεν μπορούσε να φάει χωρίς να κάνει εμετό, άρχισε να χάνει βάρος, κάτι που επηρέασε την ανάπτυξή της.

Όταν τελικά πήγε σε ένα ειδικό νοσοκομείο παίδων, οι γιατροί υποπτεύθηκαν πως κάτι άλλο προκαλούσε την κατάστασή της. Αποφάσισαν να κάνουν ενδοσκόπηση για να επιβεβαιώσουν τις υποψίες τους: Στην πραγματικότητα, η Μαχένζι είχε κοιλιοκάκη.

Αυτό είναι ένα αυτοάνοσο νόσημα που επηρεάζει το λεπτό έντερο κάθε φορά που ο ασθενής τρώει κάτι με γλουτένη, μία συνηθισμένη πρωτεΐνη που υπάρχει στο σιτάρι, στην σίκαλη και το κριθάρι.

Η μητέρα της άρχισε να της αγοράζει προϊόντα χωρίς γλουτένη και άλλαξε εντελώς την διατροφή της κόρης της. Η βελτίωση ήταν άμεση: μπορούσε να τρώει χωρίς στομαχόπονο και το βάρος της άρχισε να γίνεται φυσιολογικό.

Η μητέρα άρχισε και εκείνη να ακολουθεί την διατροφή της κόρης της. Βρήκε ακόμα και αλεύρι χωρίς γλουτένη για να φτιάχνει μπισκότα στην κόρη της. Σήμαινε πάρα πολλά για εκείνη το να βλέπει την κόρη της να είναι καλά μετά από όσα πέρασε.

"Δεν νιώθω διαφορετική γιατί έχω τους φίλους μου. Υπάρχουν χειρότερα πράγματα στην ζωή… Το να έχεις κοιλιοκάκη δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα."

Πατέρας έβαλε κάμερα στο δωμάτιο που βρισκόταν η βαριά άρρωστη κόρη του... Αυτό που κατέγραψε θα σας ανατριχιάσει!

Αυτός ο πατέρας κατέγραψε με κάμερα τις συγκινητικές στιγμές από το δωμάτιο που βρισκόταν η βαριά άρρωστη κόρη του, η οποία είχε πέσει σε κώμα. Το βίντεο στην συνέχεια ανατριχιάζει και συγκινεί παράλληλα!

Κάποιοι βάζουν κάμερες στην θερμοκοιτίδα του μωρού τους για να δουν πόσο καλά πάει η υγεία τους, ενώ άλλοι για να του τονώσουν την αυτοπεποίθηση και να συμπαρασταθούν με τις πράξεις τους. H Λίντσει Λουρένκο ήταν μαχήτρια και αυτά δεν είναι κούφια λόγια: η Λίντσει ήταν μόλις 18 χρονών και είχε ήδη περάσει τα 6 από αυτά πολεμώντας τον καρκίνο του αίματος. Κάθε φορά που ανάρρωνε από τις χημειοθεραπείες ήλπιζε πως αυτή τη φορά είχε νικήσει τον καρκίνο, αλλά η τραγική ασθένεια την χτυπούσε ξανά.

Η τελική κατάρρευση ήρθε πολύ χειρότερη από όλες τις άλλες φορές και τελικά έπεσε σε κώμα από το οποίο ποτέ δεν ξύπνησε. Εκείνη τη μέρα, η μητέρα της έκατσε δίπλα από το κρεβάτι της στο νοσοκομείο και τράβηξε αυτές τις συγκινητικές εικόνες αγάπης.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share