Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πακιστανός χορεύει μερακλήδικο ζεϊμπέκικο και προκαλεί τρελό γέλιο!

Θα κλάψετε!

14 Φεβρουαρίου 2020 13:41
Πακιστανός χορεύει μερακλήδικο ζεϊμπέκικο και προκαλεί τρελό γέλιο!

Με την καρδιά του γλέντησε νεαρός Πακιστανός σε παραδοσιακό πανηγύρι στο Νεοχώρι Αρκαδίας.

Λικνίστηκε με τον δικό του μοναδικό τόπο στους ρυθμούς της ελληνικής δημοτικής μουσικής, κλέβοντας την παράσταση και τα βλέμματα των παρευρισκομένων.

Με ένα ιδιαίτερο ταμπεραμέντο ο νεαρός, ο οποίος δεν κατέβαινε από την πίστα ούτε λεπτό, προσπάθησε να αντιγράψει τις φιγούρες των χορευτών, συνδυάζοντάς το ζεϊμπέκικο με χορούς της πατρίδας του.

Αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν όταν χόρεψε -ή, καλύτερα, προσπάθησε να χορέψει- ζεϊμπέκικο πάνω σε μια καρέκλα και μας έφερε στο μυαλό το πιο αστείο ζεϊμπέκικο στην ελληνική τηλεόραση: Σηκώθηκε στο πλατό και έγινε... ρεζίλι των σκυλιών!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

15χρονο αγόρι χορεύει ζεϊμπέκικο ανάμεσα σε φωτιές και "τρελαίνει" τους πάντες!

Σοκ πάθαμε όταν είδαμε ένα αγόρι να χορεύει ζεϊμπέκικο ανάμεσα σε φωτιές! Το βίντεο στο Youtube έχει 22.182 προβολές!

Μετά το τρομερό ζεϊμπέκικο του παπά, ανακαλύψαμε ένα μικρό αγόρι, ο οποίος χόρεψε εξαιρετικά και φυσικά καταχειροκροτήθηκε.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ένα παιδί, το οποίο βρισκόταν σε μια εκδήλωση, σηκώθηκε και χόρεψε καταπληκτικά ένα ζεϊμπέκικο. Ωστόσο, αυτό που μας έκανε εντύπωση ήτα, ότι το αγόρι χόρευε μέσα σε έναν κύκλο και γύρω γύρω είχε φωτιά.

Δείτε και μόνοι σας:

Το ζεϊμπέκικο της ξενιτιάς: Ο χορός με τα 78.700 views!

Ψάχνοντας στο Youtube, ανακαλύψαμε το ζεϊμπέκικο της ξενιτιάς! Αυτό το βίντεο έχει "τρελάνει" τους πάντες.

Πάμε πίσω στο παρελθόν και στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας" στην ΕΡΤ. Είναι ένα ακόμη ζεϊμπέκικο από την εκπομπή του παρουσιαστή που μας έχει καθηλώσει, όπως ήταν κι αυτό του γνωστού ηθοποιού.

Στο παρακάτω βίντεο, θα ακούσετε την Σοφία Παπάζογλου να ερμηνεύει με την εξαιρετική φωνή της "Το ζεϊμπέκικο της ξενιτιάς", το οποίο και χόρεψε ένας χορευτής.

Δείτε το:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share