Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μάχη γιγάντων: Λεοπάρδαλη εναντίον γορίλα! Το βίντεο που κόβει την ανάσα!

Ανατριχιαστικό!

14 Φεβρουαρίου 2020 11:57
Μάχη γιγάντων: Λεοπάρδαλη εναντίον γορίλα! Το βίντεο που κόβει την ανάσα!

Εδώ στο Athensmagazine.gr σε καθημερινή βάση σας παρουσιάζουμε βίντεο με μάχες από το ζωικό βασίλειο, όπως εκείνη ανάμεσα σε λιοντάρι και 20 ύαινες!

Σήμερα σας έχουμε ακόμα ένα ανατριχιαστικό βίντεο με μάχη γιγάντων! Τι συμβαίνει όταν ένας γορίλας συναντάει μια λεοπάρδαλη; Η μάχη κόβει την ανάσα!

Ποιος κερδίζει; Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Κροκόδειλος απολαμβάνει το φαγητό του και ξαφνικά εμφανίζεται μία λεοπάρδαλη... Η συνέχεια θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό! (Video)

Κροκόδειλος απολαμβάνει το φαγητό του και ξαφνικά εμφανίζεται μία λεοπάρδαλη... Η συνέχεια θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό! Οι λεοπαρδάλεις είναι άγρια ζώα και πολλές είναι οι φορές που έχουν επιτεθεί σε ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά τους

Ειδικότερα, βίντεο δείχνει ένα κροκόδειλο να ξεκουράζεται μετά από ένα επιτυχημένο κυνήγι αντιλόπη και στέκεται ακίνητος, μ’ ένα κομμάτι κρέατος στα θηριώδη σαγόνια του.

Όμως, ένα πονηρό αιλουροειδές γλίστρησε αθόρυβα δίπλα στο τρομακτικό αμφίβιο ερπετό κι έκλεψε το κρέας κατευθείαν από το στόμα του κροκόδειλου.

Πύθωνας έχει αρπάξει λεοπάρδαλη με τη συνέχει να σοκάρει...! (Video)

Aγρια μάχη επιβίωσης στο εθνικό πάρκο Κρούγκερ της Αφρικής, μεταξύ μίας λεοπάρδαλης και ενός πύθωνα. Πανικό προκάλεσε ένα φίδι γίγας το οποίο κάνει έκπληξη στους ιδιοκτήτες σπιτιού από το παράθυρο της κουζίνας!

Αρχικά, η λεοπάρδαλη δείχνει να κερδίζει τη μάχη, ωστόσο, ο πύθωνας κατάφερε και την τύλιξε. Εκεί που όλα έδειχναν πως το ερπετό θα ήταν ο μεγάλος νικητής της μονομαχίας, όλα… άλλαξαν.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share