Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Στρίπερ έπεσε από στύλο 6 μέτρων και συνέχισε το twerk παρά το σπασμένο σαγόνι!

Συνέχισε απτόητη!

12 Φεβρουαρίου 2020 13:00
Στρίπερ έπεσε από στύλο 6 μέτρων και συνέχισε το twerk παρά το σπασμένο σαγόνι!

Το συγκλονιστικό βίντεο δείχνει μια στρίπερ της περιοχής Ντάλας να χτυπάει το πρόσωπό της δυνατά στο πάτωμα μετά τη πτώση από έναν στύλο κατά τη διάρκεια μιας παράστασης - αλλά συνέχισε να κάνει twerk παρά μια σπασμένη σιαγόνα, σχισμένα δόντια και ένα διάστρεμμα στον αστράγαλο.

Το βίντεο του ατυχήματος που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης το Σαββατοκύριακο δείχνει το show της Τζίνα Σκάι, στο XTC Cabaret στο Ντάλας, μπροστά σε κοινό. Δείτε το στο Athensmagazine.gr!

Ανέβηκε περίπου 20 πόδια πάνω σε έναν στύλο, ενώ έκανε τους ελιγμούς του πριν κάνει μια βίαια βύθιση.

Το βίντεο δείχνει να πέφτει πρώτα με το πρόσωπο στη σκηνή, που φωτίζεται σε διάφορα χρώματα. Ακόμα ένα περίεργο περιστατικό που συμβαίνει σε τέτοιο μαγαζί, μιας στριπτιζάδικο έχει πιάσει και φωτιά από τα κόλπα των χορευτών!

Η χορεύτρια έδειξε απόλυτο επαγγελματισμό και παρά την πτώση της από μεγάλο ύψος, συνέχισε να χορεύει ενώ έσπασε δόντια, σαγόνι και τον αστράγαλό της.

Η κοπέλα χόρευε σε κλαμπ στο Τέξας, πάνω σε έναν ψηλό στύλο και περίπου στη μέση του show έπεσε και χτύπησε, όμως παρά το γεγονός ότι τραυματίστηκε, συνέχισε να χορεύει.

Το βίντεο που δείχνει την κοπέλα να πέφτει από τον στύλο αναρτήθηκε στα social media και σχεδόν όλοι εξέφρασαν την συμπαράστασή τους αλλά και τον θαυμασμό τους για τον επαγγελματισμό της.

Ωστόσο, μια σελίδα με την ονομασία GoFundMe, κάνει έρανο για να μαζευτούν χρήματα ώστε να εγχειριστεί η κοπέλα, η οποία όπως αποκαλύφθηκε, έσπασε το σαγόνι της, μερικά δόντια αλλά και τον αστράγαλό της.

Κλαρίνοοοο: Το αμαρτωλό τσιφτετέλι της Βικάρας που κόλασε κοινό και τηλεθεατές!

Την Βίκυ Νάσιου ελάχιστοι την γνωρίζουν ωστόσο μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά κατάφερε να ξεσηκώσει τους πάντες!

Η συγκεκριμένη κοπέλα εμφανιζόταν σε εκπομπή τοπικού τηλεοπτικού σταθμού και προκαλούσε εγκεφαλικά με το καυτό της τσιφτετέλι! Εκεί την... τσίμπησε ο Νίκος Μουτσινάς και την έφερε στην εκπομπή του προκαλώντας εμφράγματα με το λίκνισμά της, θυμίζοντας το τσιφτετέλι της κοπέλας μόνο με το μπλουζάκι της που "λύγισε" την κάμερα!

Δείτε το αμαρτωλό τσιφτετέλι της στην περσινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο Open στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Θυμάστε το αμαρτωλό τσιφτετέλι της ηθοποιού στον Σπύρο Παπαδόπουλο; Λίγους μήνες μετά αποκαλύφθηκε το... σκάνδαλο!

Είχε πάει στο "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και με το τσιφτετέλι της είχε κολάσει τον Σπύρο Παπαδόπουλο και όχι μόνο!

Ο λόγος για την ηθοποιό Ράδου Μαρία Ελένη, η οποία έγινε γνωστή από το τσιφτετέλι της στην εκπομπή του ΣΚΑΙ! Ωστόσο λίγους μήνες μετά οι ειδήσεις του Star έφεραν στο φως ένα σκάνδαλο! Πως η απόφοιτη ανθοκομίας σε ΤΕΙ πήρε θέση στο Δημόσιο;

Εννιά χιλιάδες υπεράριθμους συμβασιούχους εντόπισε ο έλεγχος του υπουργείου Εσωτερικών. Ο Τάκης Θεοδωρικάκος μίλησε για προεκλογικές προσλήψεις, που εφέτος ξεπέρασαν κάθε όριο. Δήλωσε όμως ότι θα παραμείνουν στο Δημόσιο, μέχρι τη λήξη των συμβάσεών τους.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr το ρεπορτάζ:

Ξέφρενο τσιφτετέλι: Ελληνίδα μοιράζει... εγκεφαλικά με τον χορό της! Το βίντεο έχει 108.560 προβολές!

Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια, χόρεψε το πιο ξέφρενο τσιφτετέλι, ενώ όπως θα δείτε, δεν ήθελε με τίποτα να σταματήσει! Το βίντεο στο Youtube έχει 108.560 προβολές!

Ο λόγος για την...

Μαρία Μπεκατώρου! Μετά τον ξέφρενο χορό του Σπύρου Παπαδόπουλου, βρήκαμε το τέλειο βίντεο, όπου φαίνεται η παρουσιάστρια να χορεύει ασταμάτητα τσιφτετέλι.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγο καιρό, η Μαρία Μπεκατώρου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και όπως είναι λογικό, οι δυο τους έδωσαν ρεσιτάλ χορού. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι εννοούμε:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share